Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * DPS popisuje birače u javnoj upravi * Policajcu ništa nije bilo sumnjivo * Zbog duga blokiran 51 advokat * Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju * Pjeva da bi bio drugačiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Slovinić, slikar:
– Umjetnost je danas zapostavljena, i to mi je žao.

Vic Dana :)


Upecao student zlatnu ribicu. Ribica mu kaže:
–Pusti me, ispuniću ti jednu želju.
Student začuđeno pita:
– Kako jednu, zar ne treba tri?
Na to će ribica:
– Eeee, sad je po Bolonji.

Pita otac sina, studenta:
– Jesi li znao sva pitanja na ispitu?
– Jesam.
– Pa, kako onda nisi položio?
– Nisam znao odgovore!

Koja je razlika između političara i lopova?
- Nikakva, samo što smo političare sami birali, a lopovi biraju nas!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika POČELI PREGOVORI DF-A I GRAĐANSKE OPOZICIJE O PREDSJEDNIČKOM KANDIDATU
U igri Andrija i Milka
Jovićević i Tadić Mijović U igri Andrija i Milka Mogući opozicioni kandidati su direktor Centra za istraživačko novinarstvo Milka Tadić Mijović i nekadašnji ministar Andrija Jovićević
Pred­stav­ni­ci De­mo­krat­skog fron­ta (DF) i gra­đan­ske opo­zi­ci­je po­če­li su pre­go­vo­re o iz­bo­ru za­jed­nič­kog ne­stra­nač­kog kan­di­da­ta na april­skim pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma.
Pre­ma na­šim ne­zva­nič­nim sa­zna­nji­ma, u igri su di­rek­tor Cen­tra za is­tra­ži­vač­ko no­vi­nar­stvo Mil­ka Ta­dić Mi­jo­vić i ne­ka­da­šnji mi­ni­star An­dri­ja Jo­vi­će­vić. Oni tre­nut­no fi­gu­ri­ra­ju kao naj­o­zbilj­ni­ji kan­di­da­ti za april­ske iz­bo­re, ali će pre­go­vo­ri bi­ti na­sta­vlje­ni. Njih su to­kom raz­go­vo­ra po­me­nu­li pred­stav­ni­ci DF-a kao mo­gu­će kan­di­da­te iza ko­jih bi sta­la kom­plet­na opo­zi­ci­ja.
U opo­zi­ci­ji su sma­tra­ju da bi sa kam­pa­njom tre­ba­lo po­če­ti što pri­je, ima­ju­ći u vi­du da je sa­svim re­al­no oče­ki­va­ti da će DPS opet pri­bje­ći kri­mi­nal­nim me­to­da­ma i kra­đi iz­bo­ra, pa je to neo­p­hod­no pred­u­pri­je­di­ti u mje­ri mo­gu­ćeg.
To­kom sa­stan­ka pred­stav­ni­ka par­ti­ja gra­đan­ske opo­zi­ci­je u sri­je­du ču­li su se pred­lo­zi da gra­đan­ska opo­zi­ci­ja ne pred­la­že svog kan­di­da­ta ako ne bu­de do­go­vo­ra sa DF-om o na­stu­pu na iz­bo­ri­ma za pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma.
Li­der De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re Alek­sa Be­čić sa­op­štio je pri­je tog sa­stan­ka da ne­će bi­ti kan­di­dat za pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re i po­zvao osta­le u opo­zi­ci­ji da na­đu ne­stra­nač­kog kan­di­da­ta ko­ji bi imao nje­go­vu blan­ko po­dr­šku.
– Za smje­nu re­ži­ma sam spre­man sve da uči­nim, pa i ova­kav po­tez. Ja sam ura­dio ono što je bi­lo do me­ne. Iz­vo­li­te, ko­le­ge, do­go­vo­ri­te se, i ima­mo opo­zi­ci­o­no je­din­stvo u su­sret pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma – po­ru­čio je Be­čić.
Is­ti­ču­ći da su se De­mo­kra­te u kon­ti­nu­i­te­tu za­la­ga­le da opo­zi­ci­ja 2018.go­di­ne pri­mi­je­ni prin­cip iz 2013.go­di­ne, od­no­sno da za­jed­nič­ki pred­sjed­nič­ki kan­di­dat opo­zi­ci­je bu­de onaj par­tij­ski li­der ko­ji ima naj­ve­će po­vje­re­nje, Be­čić je ka­zao da ih ni­ko u to­me ni­je po­dr­žao.
– Iz­vo­li­te, bez­u­slov­no nu­dim da se za­rad sve­op­šteg opo­zi­ci­o­nog je­din­stva do­go­vo­ri­te oko za­jed­nič­kog ne­stra­nač­kog kan­di­da­ta par­la­men­tar­ne opo­zi­ci­je, a i lič­no i par­tij­ski ga­ran­tu­jem da će­mo sta­ti iza nje­ga sna­gom naj­moć­ni­je par­tij­ske in­fra­struk­tu­re u ze­mlji. Sa­mo ne­moj­te od me­ne oče­ki­va­ti da vam još i iza­be­rem kan­di­da­ta, jer mi ne pa­da na pa­met da to či­nim – ka­zao je Be­čić
On je slič­nu po­nu­du iz­lo­žio i na par­tij­skoj kon­ven­ci­ji pred be­ran­ske iz­bo­re, is­ti­ču­ći da mo­že do­ći do do­go­vo­ra i opo­zi­ci­o­nog je­din­stva u su­sret pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma.
Čel­nik Uje­di­nje­ne Cr­ne Go­re Go­ran Da­ni­lo­vić po­zvao je De­mo­krat­ski front da or­ga­ni­zu­je sa­sta­nak pred­stav­ni­ka svih opo­zi­ci­o­nih stra­na­ka u naj­kra­ćem ro­ku ka­ko bi se do­go­vo­ri­li o za­jed­nič­kom kan­di­da­tu za pred­sjed­nič­ke iz­bo­re.M.V.


DPS za pred­sta­vlja­nje kan­di­da­ta če­ka od­lu­ku opo­zi­ci­je

Pre­ma ne­zva­nič­nim sa­zna­nji­ma „Da­na”, na sjed­ni­ca­ma pod­go­rič­kog DPS-a ni­je raz­go­va­ra­no o kan­di­da­tu za pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re, osim što su stra­nač­ki ak­ti­vi­sti ra­ni­je pred­lo­ži­li da Mi­lo Đu­ka­no­vić bu­de kan­di­dat. Po svoj pri­li­ci, pre­ma tvrd­nja­ma na­ših iz­vo­ra, če­ka se od­lu­ka opo­zi­ci­je o kan­di­da­tu, na­kon če­ga će DPS pred­sta­vi­ti svog kan­di­da­ta.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"