Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika fleš
Dar­ma­no­vić u Ku­vaj­tu

Mi­ni­star vanj­skih po­slo­va Sr­đan Dar­ma­no­vić uče­stvo­va­će na sa­stan­ku Glo­bal­ne ko­a­li­ci­je za po­bje­du nad ISIS (Islam­skom dr­ža­vom), ko­ji se da­nas i sju­tra odr­ža­va u Ku­vaj­tu.
Iz Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va je sa­op­šte­no da će do­ma­ći­ni sa­stan­ka bi­ti pot­pred­sjed­nik Vla­de i mi­ni­star vanj­skih po­slo­va Ku­vaj­ta Sa­bah al Ha­lid al Sa­bah i dr­žav­ni se­kre­tar Sje­di­nje­nih Ame­rič­kih Dr­ža­va Reks Ti­ler­son. To­kom po­sje­te Ku­vaj­tu, pla­ni­ra­ni su sa­stan­ci še­fa cr­no­gor­ske di­plo­ma­ti­je sa vi­so­kim zva­nič­ni­ci­ma te dr­ža­ve, kao i bi­la­te­ral­ni su­sre­ti sa pred­stav­ni­ci­ma ze­mlja čla­ni­ca Glo­bal­ne ko­a­li­ci­je za bor­bu pro­tiv ISIS-a.
M.V.


Mar­ko­vić ide na Ko­so­vo

Pre­mi­jer Du­ško Mar­ko­vić po­sje­ti­će 14.fe­bru­a­ra i 15. fe­bru­a­ra Ko­so­vo, sa­op­šti­la je ko­sov­ska vla­da. Mar­ko­vi­će­va po­sje­ta Ko­so­vu ko­ja je bi­la pla­ni­ra­na 6.fe­bru­a­ra od­lo­že­na je jer je aero­drom u Pri­šti­ni to­kom pri­je­po­dne­va bio za­tvo­ren zbog ma­gle.
Port­pa­rol ko­sov­ske vla­de Do­nje­ta Ga­ši iz­ja­vi­la je za „Ga­ze­ta eks­pres” da će Mar­ko­vić u sri­je­du do­ći na Ko­so­vo.
– Pr­va po­sje­ta cr­no­gor­skog pre­mi­je­ra Ko­so­vu tre­ba da bu­de pri­li­ka za da­lje pro­du­blji­va­nje sa­rad­nje u bi­la­te­ral­nim od­no­si­ma dvi­ju pri­ja­telj­skih ze­ma­lja pu­tem de­fi­ni­sa­nja kon­kret­nih za­jed­nič­kih ak­tiv­no­sti i pro­je­ka­ta či­ja bi se re­a­li­za­ci­ja mo­gla oče­ki­va­ti u pred­sto­je­ćem pe­ri­o­du – sa­op­šte­no je ra­ni­je iz Vla­de.
M.V.


Ne­ma re­zul­ta­ta

Od­go­vor da li će Cr­na Go­ra ubr­za­ti rad da is­pu­ni evrop­sku agen­du u ro­ko­vi­ma ka­kve je po­sta­vio Bri­sel u Stra­te­gi­ji za Za­pad­ni Bal­kan po­naj­pri­je će za­vi­si­ti od nje sa­me, oci­je­nio je ak­ti­vi­sta ne­vla­di­nog sek­to­ra Alek­san­dar Sa­ša Ze­ko­vić.
- Jer i za sve ove go­di­ne ko­je su do sa­da po­tro­še­ne, a to je ozbi­ljan broj go­di­na, i ja­ko pu­no re­sur­sa ko­ji su utro­še­ni u tom prav­cu, vr­lo ma­lo mo­že­mo vi­dje­ti re­zul­ta­ta u smi­slu po­bolj­ša­nja na­šeg ži­vo­ta – re­kao je Ze­ko­vić za RSE.
On je ob­ja­snio da tu ne mi­sli is­klju­či­vo na stan­dard, ne­go na si­gur­nost, kva­li­tet ži­vo­ta i kva­li­tet ra­da svih dr­žav­nih slu­žbi, uklju­ču­ju­ći po­li­ci­ju i pra­vo­su­đe, što mo­ra bi­ti una­pri­je­đe­no.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"