Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika MARKO MILAČIĆ NA SASTANKU INICIJATIVNOG ODBORA PRAVE CRNE GORE U BUDVI OCIJENIO Potrebna duhovna i ekonomska obnova
Iz­ra­sli smo iz ogrom­nog ne­za­do­volj­stva, ali i iz isto ta­ko ogrom­nog mo­ti­va. Ne­za­do­volj­stvo, pri­je sve­ga vla­šću, ali ne ma­lim di­je­lom i opo­zi­ci­jom, i, sa dru­ge stra­ne, iz ve­li­kog mo­ti­va da stvo­ri­mo i da vra­ti­mo Cr­nu Go­ru se­bi, da­kle, Pra­vu Cr­nu Go­ru, ka­zao je pred­sjed­nik osni­vač­kog od­bo­ra Pra­ve Mar­ko Mi­la­čić na rad­nom sa­stan­ku po­vo­dom for­mi­ra­nja ini­ci­ja­tiv­nog od­bo­ra u Bu­dvi. Ka­ko je re­kao, po­treb­no je vra­ti­ti Cr­nu Go­ru pra­vih vri­jed­no­sti, Cr­nu Go­ru ona­kvu ka­kva je ne­kad bi­la. Mi­la­čić je ka­zao da mu se či­ni da Bu­dva, iako je mno­go ura­đe­no, po­ka­zu­je da ipak ni­je do­volj­na sa­mo smje­nji­vost vla­sti.
– Mi­slim da nas to če­ka i na dr­žav­nom ni­vou. Ni­je do­volj­no sa­mo teh­no­kra­ti­jom pro­mi­je­ni­ti vlast, mi­slim da uvi­jek fa­li onaj dio ko­ji se ti­če du­hov­no­sti, du­bljih i sna­žni­jih pro­mje­na. Du­hov­nost na ko­joj mi to­li­ko in­si­sti­ra­mo, a ko­jom isto­vre­me­no ne že­li­mo da bar­ja­či­mo, ve­o­ma je va­žna i mo­ra da po­sto­ji kao dio po­li­tič­ke po­nu­de, ali u du­hu pri­stoj­no­sti i ci­vi­li­zo­va­no­sti. Du­hov­nost ko­ju će­mo bra­ni­ti ra­me uz ra­me sa pi­ta­nji­ma eko­no­mi­je – is­ta­kao je Mi­la­čić.
Ka­ko je do­dao, ako go­vo­ri­mo o smje­nji­vo­sti vla­sti, ona mo­ra da se smje­nju­je od­o­zdo, a ne od­o­zgo.
– Do­lje, na dnu, uvi­jek je ko­ri­jen, i uvi­jek pi­ta­nje bi­ća, i uvi­jek pi­ta­nje iden­ti­te­ta i pi­ta­nje du­hov­no­sti. – ka­zao je Mi­la­čić.
Osim Mi­la­či­ća, u ime Pra­ve Cr­ne Go­re go­vo­ri­li su i Bo­ško Čar­mak iz Ba­ra, Vla­di­slav Daj­ko­vić iz Pod­go­ri­ce i Slo­bo­dan Pa­o­vić iz Bu­dve. M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"