Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika NE STIŠAVA SE BURA NAKON KOMENTARA MINISTRA EVROPSKIH POSLOVA Pejović da provjeri sve činjenice
<br /> Mi­ni­star evrop­skih po­slo­va Alek­san­dar An­dri­ja Pe­jo­vić po­zvao je na Tvi­te­ru pred­sjed­ni­cu že­na Evrop­ske na­rod­ne par­ti­je Do­ris Pak da pro­vje­ri či­nje­ni­ce pri­je ne­go što kre­ne sa osu­da­ma i kri­ti­ka­ma jer je to znak osnov­ne ko­rekt­no­sti. On je to na­veo u re­a­go­va­nju na pi­sa­nje Pak, biv­šeg du­go­go­di­šnjeg po­sla­ni­ka Evrop­skog par­la­men­ta, ko­ja je Pe­jo­vi­ća upi­ta­la šta će on u EU ako hva­li Ki­nu, Tur­sku i Ru­si­ju.
Cr­no­gor­ski zva­nič­nik je upu­tio Pak na sa­op­šte­nje re­so­ra ko­ji vo­di, a u ko­jem se na­vo­di da u emi­si­ji „Ži­va isti­na” ni­je hva­lio Ki­nu, Tur­sku i Ru­si­ju, već ana­li­zi­rao sna­gu i re­al­ni po­li­tič­ki uti­caj tre­ćih dr­ža­va na Za­pad­ni Bal­kan, bez do­vo­đe­nja u pi­ta­nje evrop­skih vri­jed­no­sti, va­žno­sti i is­prav­no­sti evrop­skog pu­ta Cr­ne Go­re.
Pak je on­da od­go­vo­ri­la Pe­jo­vi­ću i ka­za­la da ni­je osu­đi­va­la nje­go­vu iz­ja­vu, već da se pro­sto za­pi­ta­la za­što još že­li u EU ako već po­sje­du­je od­re­đe­na sa­zna­nja.
– Šta ni­je tač­no u ve­zi sa ovim? Mo­lim Vas da pro­vje­ri­te či­nje­ni­ce sa Va­še stra­ne – na­pi­sa­la je Pak.
Iz mi­ni­star­stva su u sa­op­šte­nju na­ve­li da je Pe­jo­vić vi­še pu­ta to­kom emi­si­je po­no­vio da je Cr­na Go­ra sna­žno po­sve­će­na uvo­đe­nju evrop­skih stan­dar­da i kva­li­te­ta ži­vo­ta i da je upra­vo za­jed­ni­ca vri­jed­no­sti EU ono če­mu na­ša dr­ža­va te­ži. 
– Sto­ga uka­zu­je­mo da dio mi­ni­stro­vog od­go­vo­ra ko­ji je iz­vu­čen iz kon­tek­sta mo­že da do­pri­ne­se po­gre­šnom i ne­pot­pu­nom in­for­mi­sa­nju gra­đa­na. Mi­ni­star je u jed­nom seg­men­tu emi­si­je go­vo­rio o uti­ca­ju tre­ćih si­la na Za­pad­ni Bal­kan i o po­tre­bi ve­ćeg pri­su­stva i an­ga­žo­va­nja EU u re­gi­o­nu, i nje­go­vi sta­vo­vi na ovu te­mu su ja­sni, ne­dvo­smi­sle­ni i kon­zi­stent­ni, što je oči­gled­no, ka­ko iz či­ta­ve ove emi­si­je, ta­ko i iz dru­gih jav­nih na­stu­pa mi­ni­stra – na­vo­di se u re­a­go­va­nju.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"