Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
76 abortusa jer su bile djevojčice * Šaranoviću pozlilo, sjednica prekinuta * Tužilaštvu sumnjive samo donacije DF-a * Sveštenici moraju da polažu crnogorski * 76 abortusa jer su bile djevojčice * Pogled kroz dvogled * Igre ispraznog
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Luiđ Škrelja:
– Politički život neće stati zbog nenadležnog suda i Gorana Đurovića.

Vic Dana :)

Šta se desi policajcu kada pojede komarca?
– Ima više mozga u stomaku, nego u glavi.

Zaustavi policajac vozača:
– Da li ste nešto popili?
– Popio sam jedan kapućino.
Policajac sumnjičavo vrti glavom i pita:
– A da nisu ipak bila dva-tri kapućina?

Saobraćajac u kontroli kaže Cigi vozaču kog je zaustavio:
– Ovo što Vi vozite ne može se nazvati automobilom!
Ciga mu odgovori:
–Da, znam, zato i nemam vozačku dozvolu!

– Halo, policija, moj komšija valja travu!
– A koliko je paketić?
– Hiljadarka.
– Skupo, ne kupuj od njega!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika DRŽAVNA IZBORNA KOMISIJA NIJE ODLUČIVALA O IZBORIMA U BERANAMA
Šaranoviću pozlilo, sjednica prekinuta
Šaranović Šaranoviću pozlilo, sjednica prekinuta
Sjed­ni­ca Dr­žav­ne iz­bor­ne ko­mi­si­je (DIK) pre­ki­nu­ta je jer je pred­sjed­ni­ku Bu­di­mi­ru Ša­ra­no­vi­ću po­zli­lo i hit­no je pre­ba­čen u bol­ni­cu.
Na sjed­ni­ci se ras­pra­vlja­lo o pri­go­vo­ri­ma De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta na re­gu­lar­nost ne­dav­no odr­ža­nih iz­bo­ra u Be­ra­na­ma, ko­ji­ma se tra­ži po­na­vlja­nje gla­sa­nja na ne­ko­li­ko bi­rač­kih mje­sta.
Pri­je do­no­še­nja od­lu­ke, Ša­ra­no­vi­ću je po­zli­lo, pa su in­ter­ve­ni­sa­li čla­no­vi DIK-a i dru­gi pri­sut­ni na sjed­ni­ci.
– Ša­ra­no­vić je od­ve­zen u bol­ni­cu. Sjed­ni­ca je pre­ki­nu­ta i tre­nut­no se ne zna ka­da će bi­ti na­sta­vlje­na – re­če­no je „Da­nu”.
De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta pod­ni­je­la je šest pri­go­vo­ra. Ko­a­li­ci­ja „Be­ra­ne po­bje­đu­je – Mi­lo Đu­ka­no­vić – DPS, SD, BS”, ka­ko su ra­ni­je ka­za­li iz DPS-a, oče­ku­je da će DIK uva­ži­ti nji­ho­ve oprav­da­ne pri­go­vo­re, po­no­vi­ti gla­sa­nje na spor­nim bi­rač­kim mje­sti­ma i na za­ko­nit na­čin ovaj iz­bor­ni pro­cess do­ve­sti do kra­ja.
Iz ko­a­li­ci­je „Zdra­vo Be­ra­ne” su po­ru­či­li da even­tu­al­ni po­ku­šaj pre­kra­ja­nja iz­bor­ne vo­lje u Be­ra­na­ma ne bi do­pri­nio sta­bi­li­za­ci­ji po­li­tič­kih od­no­sa ni u tom gra­du ni u Cr­noj Go­ri. M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"