Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-07 IZ CDT-A PORUČILI DA IM DRŽAVNA IZBORNA KOMISIJA NIJE OMOGUĆILA KONTROLU Odbili da pokažu potpise podrške
Ovla­šće­nim po­sma­tra­či­ma Cen­tra za de­mo­krat­sku tran­zi­ci­ju (CDT) ni­je omo­gu­ćen uvid u pot­pi­se po­dr­ške kan­di­da­ti­ma za pred­sjed­nič­ke iz­bo­re, uz ob­ja­šnje­nje da je slu­žbe­nik Dr­žav­ne iz­bor­ne ko­mi­si­je (DIK) od­su­tan, sa­op­šti­la je za­mje­nik di­rek­to­ra CDT-a Bi­lja­na Pa­po­vić. Ona je re­kla da su to­kom par­la­men­tar­nih iz­bo­ra broj­ni čla­no­vi DIK i po­sma­tra­či u pro­ce­su pro­vje­re pot­pi­sa iz­ra­zi­li sum­nju da su po­je­di­ne li­ste zlo­u­po­tri­je­bi­le lič­ne po­dat­ke bi­ra­ča sa­dr­ža­ne u bi­rač­kom spi­sku i fal­si­fi­ko­va­le nji­ho­ve pot­pi­se.
– S ob­zi­rom na to da DIK ne pro­vje­ra­va auten­tič­nost pot­pi­sa po­dr­ške već sa­mo da li je oso­ba ko­ja je da­la pot­pis u bi­rač­kom spi­sku i da li se po­kla­pa ma­tič­ni broj, ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je su pred­la­ga­le da slu­žba DIK une­se u ba­zu sve pot­pi­se ko­je su pre­da­le par­ti­je. Ta­ko bi se omo­gu­ći­lo gra­đa­ni­ma da pu­tem za­šti­će­ne in­ter­net apli­ka­ci­je pro­vje­re da li je ne­ki po­li­tič­ki su­bje­kat zlo­u­po­tri­je­bio nji­ho­ve po­dat­ke – na­gla­si­la je Pa­po­vi­će­va.
Ka­ko je na­ve­la, do kra­ja ovog iz­bor­nog pro­ce­sa tra­ži­će uvid u sve pot­pi­se po­dr­ške i o za­ključ­ci­ma in­for­mi­sa­ti jav­nost i nad­le­žne or­ga­ne.M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"