Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika PREDSJEDNIČKI KANDIDAT MLADEN BOJANIĆ U INTERVJUU ZA „DAN” PORUČIO
Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo
Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo Kada ispred mene stane kandidat DPS-a, ko god to bio, ja ne vidim njegovo lice, već pokvareni sistem koji jede sve prave vrijednosti na kojima se zasnivaju savremena i ekonomski progresivna društva – kazao je Bojanić
Kad is­pred me­ne sta­ne kan­di­dat DPS-a, ko god to bio, ja ne vi­dim nje­go­vo li­ce, već po­kva­re­ni si­stem ko­ji je­de sve pra­ve vri­jed­no­sti na ko­ji­ma se za­sni­va­ju sa­vre­me­na i eko­nom­ski pro­gre­siv­na dru­štva, ka­zao je u in­ter­vjuu za „Dan” pred­sjed­nič­ki kan­di­dat Mla­den Bo­ja­nić.
On je is­ta­kao da se bo­ri pro­tiv auto­kra­ti­je, ko­rup­ci­je, ne­po­ti­zma, vje­štač­kih mo­no­po­la, li­ce­mjer­stva, za­ro­blje­nih in­sti­tu­ci­ja, eko­nom­skog pro­pa­da­nja, is­kri­vlje­nih vri­jed­no­sti i kr­še­nja ljud­skih pra­va i slo­bo­da
– Kam­pa­nja će bi­ti sve­de­na i pri­la­go­đe­na eko­nom­skom am­bi­jen­tu u ko­me se na­la­ze Cr­na Go­ra i nje­ni gra­đa­ni – ka­zao je Bo­ja­nić.
• Ka­ko vi­di­te po­ja­vu dru­gih kan­di­da­ta za še­fa dr­ža­ve iz opo­zi­ci­o­nih par­la­men­tar­nih su­bje­ka­ta? Sma­tra­te li da bi bi­lo do­bro da se oni po­vu­ku iz pred­sjed­nič­ke tr­ke?
– Kan­di­da­tu­re svih kan­di­da­ta, bi­lo da do­la­ze iz opo­zi­ci­o­nih struk­tu­ra ili su sa­mo­stal­ne, vi­dim kao nji­ho­vo le­gi­tim­no pra­vo, bez ob­zi­ra ko­ji su ih raz­lo­zi na­ve­li na tu od­lu­ku. Znam ko­li­ko je te­ško do­ni­je­ti od­lu­ku o uče­šću, a pret­po­sta­vljam da je još te­že od­u­sta­ti. Ne že­lim da im upu­tim bi­lo ka­kvu su­ge­sti­ju u ve­zi sa nji­ho­vim da­ljim po­stu­pa­njem u kam­pa­nji.
Sve ih lič­no po­zna­jem i ci­je­nim, ne sma­tram ih pro­tiv­ni­ci­ma i po­što­va­ću sva­ku nji­ho­vu od­lu­ku.
• Što se ti­če kan­di­da­ta DPS-a, ko­ga pri­želj­ku­je­te, s kim bi­ste naj­lak­še iza­šli na kraj – sa Đu­ka­no­vi­ćem ili s ne­kim dru­gim iz te stran­ke?
– Bo­rim se pro­tiv auto­kra­ti­je, ko­rup­ci­je, ne­po­ti­zma, vje­štač­kih mo­no­po­la, li­ce­mjer­stva, za­ro­blje­nih in­sti­tu­ci­ja, eko­nom­skog pro­pa­da­nja, is­kri­vlje­nih vri­jed­no­sti, kr­še­nja ljud­skih pra­va i slo­bo­da... Ap­so­lut­no mi je sve­jed­no ko je nji­hov za­stup­nik – Mi­lo, Mi­li­ca, Bra­no, Mi­lu­tin ili Ob­rad Mi­šo Sta­ni­šić.
Kad is­pred me­ne sta­ne kan­di­dat DPS-a, ko god to bio, ja ne vi­dim nje­go­vo li­ce, već po­kva­re­ni si­stem ko­ji je­de sve pra­ve vri­jed­no­sti na ko­ji­ma se za­sni­va­ju sa­vre­me­na i eko­nom­ski pro­gre­siv­na dru­štva. Nji­ho­va neo­d­luč­nost u pri­hva­ta­nju kan­di­da­tu­re pred­sta­vlja oprav­dan strah od ne­mi­nov­nog po­ra­za.
• Ko će Vam vo­di­ti kam­pa­nju za pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re? Ho­će li na pro­mo­ci­ja­ma go­vo­ri­ti li­de­ri stra­na­ka ili će sa­mo da Vas po­dr­ža­va­ju, a Vi da vo­di­te kam­pa­nju?
– Kam­pa­nju vo­di­mo moj tim i ja, bez upli­va stra­nač­kih po­li­ti­ka. Ovo su pred­sjed­nič­ki iz­bo­ri, a ne par­la­men­tar­ni.
Pred­sta­vi­ću se­be i svo­je lič­ne sta­vo­ve, svoj ka­rak­ter, prin­ci­pe i na­mje­re. Ne za­stu­pam stra­nač­ke po­li­ti­ke, ni­ti to že­lim, ni­ti se to od me­ne oče­ku­je.
Sve što su od me­ne tra­ži­li stra­nač­ki pr­va­ci je­ste da bu­dem ono što je­sam.
Is­ka­za­li su pu­nu po­dr­šku u or­ga­ni­za­ci­o­nom i fi­nan­sij­skom di­je­lu, a kam­pa­nja će bi­ti sve­de­na i pri­la­go­đe­na eko­nom­skom am­bi­jen­tu u ko­me se na­la­ze Cr­na Go­ra i nje­ni gra­đa­ni.
M.VE­ŠO­VIĆ


Ne­ću da di­je­lim i sva­đam gra­đa­ne

Šta će bi­ti osnov­ne po­ru­ke Va­še kam­pa­nje? Za šta se za­la­že­te, šta obe­ća­va­te gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re?
– Moj pri­mar­ni za­da­tak kao pred­sjed­ni­ka svih gra­đa­na Cr­ne Go­re je­ste da ri­je­šim unu­tra­šnje po­li­tič­ke su­ko­be ta­ko što ću, ko­ri­ste­ći po­li­tič­ku te­ži­nu, ozbilj­nost i od­go­vor­nost in­sti­tu­ci­je pred­sjed­ni­ka dr­ža­ve, or­ga­ni­zo­va­ti di­ja­log svih za­va­đe­nih stra­na. Taj di­ja­log kao re­zul­tat mo­ra ima­ti ade­kvat­na rje­še­nja ko­ja će Cr­nu Go­ru iz­ve­sti iz ak­tu­el­ne po­li­tič­ke i eko­nom­ske kri­ze.
Si­gu­ran sam da svi do­bro­na­mjer­ni gra­đa­ni sa ne­str­plje­njem i pu­nim pra­vom to oče­ku­ju od pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re. Po­sao pred­sjed­ni­ka ni­je da di­je­li i sva­đa gra­đa­ne.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"