Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika GENERALNI SEKRETAR NATO-A PONOVO OPTUŽIO MOSKVU Rusi se miješali u crnogorske izbore
Pro­šla go­di­na bi­la je pu­na po­sla, a to­kom 2018.go­di­ne na­sta­vi­će­mo da ra­di­mo sve što je neo­p­hod­no ka­ko bi­smo oču­va­li mir, ka­zao je ge­ne­ral­ni se­kre­tar NA­TO-a Jens Stol­ten­berg to­kom pred­sta­vlja­nja go­di­šnjeg iz­vje­šta­ja za 2017. go­di­nu. On je pred­sta­vio taj do­ku­ment no­vi­na­ri­ma u Bri­se­lu.
– Ovaj iz­vje­štaj po­ka­zu­je da u svi­je­tu, ko­ji je ne­pred­vi­div, na­ša ali­jan­sa po­ja­ča­va svoj do­pri­nos ka­ko bi oču­va­la na­še ze­mlje bez­bjed­ni­ma – na­veo je Stol­ten­berg.
On je do­dao da je to­kom pro­šle go­di­ne ive­sti­ra­no vi­še i bo­lje u od­bra­nu, da je oja­ča­na saj­ber bez­bjed­nost, da se NA­TO pri­klju­čio glo­bal­noj ko­a­li­ci­ji pro­tiv ISIL-a, da je po­če­la obu­ka irač­kih bez­bjed­no­snih sna­ga i da je sa­rad­nja sa Evrop­skom uni­jom po­dig­nu­ta do sa­da ne­za­bi­lje­že­nog ni­voa.
– Uz sve to, po­zdra­vi­li smo Cr­nu Go­ru kao 29. čla­ni­cu na­še ali­jan­se – re­kao je Stol­ten­berg.
Go­vo­re­ći o iza­zo­vi­ma sa ko­ji­ma se NA­TO su­o­ča­vao, on je is­ta­kao da je je­dan od njih i po­na­ša­nje Ru­si­je, a u tom kon­tek­stu je po­me­nuo i Cr­nu Go­ru.
– Uje­di­nje­no Kra­ljev­stvo je utvr­di­lo da su Ser­gej Skri­palj, nje­go­va ćer­ka i je­dan bri­tan­ski po­li­ca­jac otro­va­ni vr­stom ner­vnog agen­sa voj­nog kva­li­te­ta ko­ji se raz­vi­ja u Ru­si­ji. Bri­tan­ska vla­da je ta­ko­đe za­klju­či­la da ovo pred­sta­vlja pro­tiv­za­ko­ni­tu upo­tre­bu si­le ru­ske dr­ža­ve pro­tiv Uje­di­nje­nog Kra­ljev­stva. To je ne­pri­hva­tlji­vo. Sje­ver­no­a­tlant­ski sa­vjet ba­vio se ovim uža­snim in­ci­den­tom. Sa­ve­zni­ce su iz­ra­zi­le so­li­dar­nost sa Bri­ta­ni­jom – na­veo je Stol­ten­berg.
Ka­ko je do­dao, to je po­sled­nji u ni­zu slu­ča­je­va ko­ji po­ka­zu­ju bez­ob­zir­no po­na­ša­nje Ru­si­je.
– Tu spa­da­ju i ne­za­ko­ni­to pri­pa­ja­nje Kri­ma i voj­na po­dr­ška se­pa­ra­ti­sti­ma u is­toč­noj Ukra­ji­ni, voj­no pri­su­stvo u Mol­da­vi­ji i Gru­zi­ji pro­tiv vo­lje tih ze­ma­lja, mi­je­ša­nje u Cr­noj Go­ri i dru­gim ze­mlja­ma na za­pad­nom Bal­ka­nu, kao i po­ku­ša­ji da se pot­ko­pa­ju de­mo­krat­ski iz­bo­ri i in­sti­tu­ci­je – na­veo je Stol­ten­berg.M.V.


La­vrov: Ni­je­smo se mi­je­ša­li

Šef ru­ske di­plo­ma­ti­je Ser­gej La­vrov od­ba­cio je op­tu­žbe da je Ru­si­ja po­ku­ša­la da or­ga­ni­zu­je dr­žav­ni udar u Cr­noj Go­ri.
– Po­ku­ša­li su da nas op­tu­že da smo u Cr­noj Go­ri po­ku­ša­li da or­ga­ni­zu­je­mo dr­žav­ni pre­vrat i da je ne pu­sti­mo da uđe u NA­TO. To ni­je tač­no, mi se ti­me ni­smo ba­vi­li – re­kao je La­vrov.
On je ka­zao da se cr­no­gor­sko ru­ko­vod­stvo pod ru­ko­vod­stvom Bri­se­la ba­vi­lo iz­bje­ga­va­njem de­mo­krat­skih pro­ce­du­ra.
– Ka­te­go­rič­ki su od­bi­ja­li da spro­ve­du re­fe­ren­dum o ula­sku ili ne­u­la­sku u NA­TO, ma­da su is­tra­ži­va­nja po­ka­zi­va­la da je si­tu­a­ci­ja da­le­ko od to­ga da su mi­šlje­nja sta­nov­ni­ka jed­no­znač­na – is­ta­kao je šef ru­ske di­plo­ma­ti­je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"