Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blažu poklonio firmu od 2,7 miliona eura * Sin sekretara DPS-a postao pomoćnik direktora * Crkva ne mo頡 da se uzda u vlast * Jeliću rata za kredit 17 eura * Poginulo 35 migranata * Orlov krš 2018. godine * Vučićev referendum
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
NIK ĐELjOŠAJ, FUNKCIONER ALBANSKE ALTERNATIVE:
Rješavanjem pitanja opštine Tuzi konačno smo zaokružili politička pitanja.

Vic Dana :)

Mujo i Fata stigli do pedesete godišnjice braka, pa će Mujo:
-Bona, lijepa nam je okrugla godišnjica, zakla‘ć‘mo jagnje da proslavimo!
Fata ga pogleda ispod oka i procijedi:
-Šta‘š klat‘ jadno jagnje, šta t‘ je skivilo? Kolji rađe Hasu, on nas je upozn‘o...
U nekom zatvoru došao novi policajac da radi kao čuvar. Upravnik ga upozorava o neposlušnosti zatvorenika. Na to će policajac:
- Ma nema problema šefe, ko ne sluša, ima da leti napolje!
Utrčava Mujo u ambulantu:
-Gospodine doktore, pomozite, moja Fata ima temperaturu!‘
-Je li visoka?‘
-Ma, jok, mogu joj jesti burek s glave.‘Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ZBOG NEFUNKCIONALNOG SAJTA, NEMA INFORMACIJA O AKTIVNOSTIMA CRNOGORSKOG PREDSJEDNIKA
Milo krije šta radi
Milo krije šta radi Iako su iz Vlade tvrdili da će Crna Gora do 2016.godine biti digitalno društvo, dvije godine kasnije suočavamo se sa situacijom da ni sajtovi najznačajnijih institucija nijesu blagovremeno ažurirani – ukazuje Čolaković
Zva要ič要i in負er要et sajt pred貞jed要i虺a Cr要e Go訃e ni虻e u funk苞i虻i ni 15 da要a na虺on što je no赳i-sta訃i šef cr要o茆or貞ke drža赳e Mi衍o Đu虺a要o赳ić po衍ožio za虺le負vu. Jav要ost o nje茆o赳im ak負iv要o貞ti衫a može da sa述na sa衫o pre虺o sa觔pšte要ja za jav要ost ko虻a po赳re衫e要o iz苓a虻e nje茆ov ka苑i要et, dok se na saj負u mo茆u vi苓je負i sa衫o po虻e苓i要i de負a衍ji sa pred貞jed要ič虺e ina赴茆u訃a苞i虻e ko虻a je 20.ma虻a održa要a na Ce負i要ju. Po訃ed to茆a, na saj負u pred貞jed要i虺a Cr要e Go訃e može se proči負ai sa衫o da je sajt „u iz茆rad要ji”.
Po衍i負ič虺i ana衍i負ičar Boži苓ar Čo衍a虺o赳ić ka述ao je za „Dan” da je ne貞hva負lji赳o da se saj負o赳i naj赳ažni虻ih in貞ti負u苞i虻a drža赳e ne ažu訃i訃a虻u bla茆o赳re衫e要o.
– Iako je ne虺a苓ašnji pr赳i čo赳jek Mi要i貞tar貞tva za in苯or衫a苞i觔要o društvo i teh要o衍o茆i虻e sa衫o赴赳je訃e要o tvr苓io da će Cr要a Go訃a do 2016.go苓i要e bi負i di茆i負al要o društvo, dvi虻e go苓i要e ka貞ni虻e su觔ča赳a衫o se sa si負u苔苞i虻om da ni saj負o赳i naj述načaj要i虻ih in貞ti負u苞i虻a (pred貞jed要ik, par衍a衫ent, Vla苓a) ni虻e貞u bla茆o赳re衫e要o ažu訃i訃a要i, a ka衫o衍i da smo zbi衍ja po貞ta衍i di茆i負al要o društvo. Ako uzme衫o u ob述ir is虺u貞tva i prak貞u ne naj赳ećih i naj訃a述vi虻e要i虻ih ze衫a衍ja, već pri衫jer Esto要i虻e, sva虺o po訃eđe要je sa drža赳om gdje se 99 od貞to svih jav要ih uslu茆a pruža u ne虺om di茆i負al要om ob衍i虺u na pr赳i po茆led po貞ta虻e ne赴虺u貞no – is負a虺ao je Čo衍a虺o赳ić.
On je do苓ao da je oči茆le苓an za觔貞ta負ak u ovoj for衫i ko衫u要i虺a苞i虻e sa jav要ošću, ali je upa苓lji赳i虻i ne苓o貞ta負ak svi虻e貞ti o po負re苑i i neo計虐od要o貞ti ko衫u要i苞i訃a要ja i sa衫im tim uvaža赳a要ja jav要o貞ti na ovaj način.
– Dru茆im ri虻eči衫a, iz觔貞ta要ak iz茆rađe要e svi虻e貞ti o po負re苑i sa觔苑raća要ja sa jav要ošću pri虻e se može shva負i負i kao re衍ikt ne虺ih prošlih vre衫e要a, ne茆o kao po虻a赳a za ko虻u su od茆o赳or要i li虻e要i službe要i苞i, ne貞klo要i sa赳re衫e要im teh要o衍o茆i虻a衫a. Po虺a述a負e衍ja da smo pret計o衍i負ič虺o društvo ima na計re負ek – od pre觔赳la苓a赳a虻ućeg shva負a要ja po衍i負i虺e, pre虺o kre虹訃a要ja ukup要og am苑i虻en負a, očaj要o spo訃ih pro衫je要a si貞te衫a na苑o衍je, kao i sa衫ih ak負e訃a, do spro赳ođe要ja ele衫en負ar要ih pro苞e苓u訃a ko虻e su od衍i虺a de衫o虺rat貞kog ustroj貞tva. Za負o je ne苔žu訃ir要ost, što god da je raz衍og za to, sa衫o ka衫enčić u mo述a虹虺u – oci虻e要io je Čo衍a虺o赳ić.
Jed要o od pi負a要ja ko虻e ta虺ođe in負e訃e貞u虻e cr要o茆or貞ku jav要ost je貞te i da li će no赳i pred貞jed要ik sli虻e苓i負i pri衫jer svog pret虐od要i虺a ka苓a je u pi負a要ju sta負us u par負i虻i. Na虹衫e, bivši pred貞jed要ik drža赳e Fi衍ip Vu虻a要o赳ić je to虺om trećeg pred貞jed要ič虺og man苓a負a na計u貞tio mje貞to pot計red貞jed要i虺a DPS-a, na赳o苓eći da to či要i jer že衍i da bu苓e pred貞jed要ik svih građa要a.
Po za虺o要u to ni虻e mo訃ao da uči要i, kao što na to ni虻e oba赳e述an ni nje茆ov na貞led要ik Đu虺a要o赳ić.
Ko觔r苓i要a負or za prav要a pi負a要ja u Građan貞koj ali虻an貞i (GA) Zo訃an Vu虻ičić ra要i虻e je za RSE re虺ao da Vu虻a要o赳ić to ni虻e mo訃ao uči要i, kao što ne mo訃a ni Đu虺a要o赳ić.
– Đu虺a要o赳ić ne衫a for衫al要u oba赳e述u da ne bu苓e par負ij貞ka lič要ost na toj funk苞i虻i, što znači da on neće mo訃a負i da na計ušta čel要u funk苞i虻u u De衫o虺rat貞koj par負i虻i so苞i虻a衍i貞ta jer ni u za虺o要u ni u Usta赳u Cr要e Go訃e ne衫a ogra要iče要ja za par負ij貞ki an茆ažman – ka述ao je Vu虻ičić.
On je do苓ao da je dru茆o pi負a要je da li će Đu虺a要o赳ić svo虻e赳olj要o da se od訃ek要e par負ij貞ke funk苞i虻e po stu計a要ju na naj赳išu držav要ič虺u funk苞i虻u.
Mi衍o Đu虺a要o赳ić je jed要om već bio pred貞jed要ik Cr要e Go訃e, ka苓a je na pred貞jed要ič虺im iz苑o訃i衫a kra虻em 1997. go苓i要e po苑i虻e苓io Mo衫i訃a Bu衍a負o赳ića. M.V.


Ni虻e bi衍o bo衍je ni kod Fi衍i計a

Ni za vri虻e衫e man苓a負a Fi衍i計a Vu虻a要o赳ića sajt pred貞jed要i虺a drža赳e ni虻e bio na訃oči負o bo茆at u smi貞lu de負a衍ja. Po貞to虻a衍a je re苓ov要a evi苓e要e苞i虻a sa觔pšte要ja o ak負iv要o貞ti衫a še苯a drža赳e, kao i spi貞ak nje茆o赳ih sa訃ad要i虺a, uz od訃eđe要e kon負ak負e. Među負im, ni虻e bi衍o ažu訃i訃a要ih an虺e負a ko虻im bi se pro赳je訃a赳ao od要os građa要a pre衫a po負e述i衫a pred貞jed要i虺a drža赳e.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadr隕e.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j 熰 biti izbrisan u najkra熰m roku 鋱m bude primije熰n ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadle駐im institucijama.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovla寞eno kori寞enje sadr靠ja 靖ampanog i on-line izdanja Dana ka駐jivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na za靖itu od istog, kao i na naknadu 靖ete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, 靖ampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi na鋱n javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz na隘h izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"