Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ni slova o privatizaciji i dokazima iz SAD * Dala ostavku, ali ostaje u DPS-u * Smjenjuju me jer sam Žugića tužila za mobing * Zadovoljstvo mi je što se sudi DF-u * Merkel može da odahne * Vučićevi košmari * U vlasti banalnosti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-07-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSA BEČIĆ, čelnik Demokratske Crne Gore:
Nema vršenja ni zakonodavne ni izvršne vlasti zajedno sa DPS-om. To smo obećali građanima onog trenutka kad smo osnovani i taj princip nikada nećemo promijeniti.

Vic Dana :)

Uhvatila mačka miša i taman da ga pojede, miš će njoj:
-Nemoj maco, namjestiću ti da pojedeš mog brata, ima bar 3 kile!
- Ma, meni se baš ti sviđaš.
- Nemoj, maco, namjestiću ti moju sestru, da samo znaš kako je bijela i debela!
- Ali, ti si baš sladak i ukusan.
- Nemoj, evo, namjestiću ti mog ćaleta, znaš da je k’o tenk!
- Hmmm… Njega već odavno sanjam u stomaku.
Može!
Pusti njega mačka, ali on odmah uleti u rupu.
Pouka priče: Obećavaj mački kule i gradove dok ne uđeš u rupu, a onda se pravi lud.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika PETER SIJARTO KRITIKOVAO PLANOVE BRISELA ZA PROŠIRENJE EU Možete u EU i prije 2025. godine
Šef ma­đar­ske di­plo­ma­ti­je Pe­ter Si­jar­to je pri­li­kom otva­ra­nja Ljet­nje ško­le za mla­de di­plo­ma­te „Ga­vro Vu­ko­vić“ u Be­ra­na­ma kri­ti­ko­vao zva­nič­ni Bri­sel po pi­ta­nju pro­ši­re­nja Evrop­ske uni­je, tvr­de­ći da bi ono mo­ra­lo da bu­de ubr­za­no. Ka­zao je da sa ža­lje­njem kon­sta­tu­je da će se broj čla­ni­ca Evrop­ske uni­je pr­vi put u nje­noj isto­ri­ji usko­ro sma­nji­ti. Si­ja­tro je is­ta­kao da je ne­do­pu­sti­vo to što se na­ja­vlju­je da će Cr­na Go­ra tek za se­dam go­di­na do­bi­ti even­tu­al­nu šan­su da po­sta­ne dio Evrop­ske uni­je.
– Od­re­di­ti rok za pro­ši­re­nje Evrop­ske uni­je ko­ji je tek ta­mo za ne­kih se­dam go­di­na po­tez je ko­ji pred­sta­vlja ne­po­što­va­nje za ovu ze­mlju. Ma­đar­ska, ze­mlja iz ko­je do­la­zim, sma­tra da bi bi­lo od pre­vas­hod­ne va­žno­sti za sa­mu Evrop­sku uni­ju, u eko­nom­skom i bez­bjed­no­snom smi­slu, da što pri­je Sr­bi­ju i Cr­nu Go­ru uči­ni svo­jim čla­ni­ca­ma. Mi že­li­mo da Evrop­ska uni­ja otvo­ri sva pre­go­va­rač­ka po­gla­vlja sa Cr­nom Go­rom i Sr­bi­jom ove go­di­ne. Otvo­ri­te sva, i otvo­ri­te ih ove go­di­ne. Po­sto­ji li ne­ka prav­na pre­pre­ka za to? Ap­so­lut­no ne. Šta to on­da zna­či u su­šti­ni? Zna­či da li ima­mo, ili ne­ma­mo po­li­tič­ku vo­lju za to. Na­ša že­lja je da EU na ovo pi­ta­nje od­go­vo­ri sa da – na­gla­sio je Si­ja­tro.
Is­ta­kao je da se Ma­đar­ska upor­no pi­ta za­što se to­li­ko če­ka da se ta ini­ci­ja­ti­va spro­ve­de u dje­lo.
Ljet­nju ško­lu za mla­de di­plo­ma­te „Ga­vro Vu­ko­vić“ otvo­ri­li su Si­jar­to i šef cr­no­gor­ske di­plo­ma­ti­je Sr­đan Dar­ma­no­vić. Pre­ma na­vo­di­ma Dar­ma­no­vi­ća, ra­du­je što će di­plo­ma­te iz raz­li­či­tih kra­je­va svi­je­ta baš u Cr­noj Go­ri ima­ti pri­li­ku da una­pre­đu­ju zna­nja i raz­mi­je­ne mi­šlje­nja o ulo­zi i zna­ča­ju di­plo­ma­ti­je u oču­va­nju me­đu­na­rod­nog mi­ra, pre­va­zi­la­že­nju kri­za i raz­vi­ja­nju no­vih mo­de­la eko­nom­ske, po­li­tič­ke i bez­bjed­no­sne sa­rad­nje na me­đu­na­rod­nom pla­nu.D.J.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"