Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ni slova o privatizaciji i dokazima iz SAD * Dala ostavku, ali ostaje u DPS-u * Smjenjuju me jer sam Žugića tužila za mobing * Zadovoljstvo mi je što se sudi DF-u * Merkel može da odahne * Vučićevi košmari * U vlasti banalnosti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-07-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSA BEČIĆ, čelnik Demokratske Crne Gore:
Nema vršenja ni zakonodavne ni izvršne vlasti zajedno sa DPS-om. To smo obećali građanima onog trenutka kad smo osnovani i taj princip nikada nećemo promijeniti.

Vic Dana :)

Uhvatila mačka miša i taman da ga pojede, miš će njoj:
-Nemoj maco, namjestiću ti da pojedeš mog brata, ima bar 3 kile!
- Ma, meni se baš ti sviđaš.
- Nemoj, maco, namjestiću ti moju sestru, da samo znaš kako je bijela i debela!
- Ali, ti si baš sladak i ukusan.
- Nemoj, evo, namjestiću ti mog ćaleta, znaš da je k’o tenk!
- Hmmm… Njega već odavno sanjam u stomaku.
Može!
Pusti njega mačka, ali on odmah uleti u rupu.
Pouka priče: Obećavaj mački kule i gradove dok ne uđeš u rupu, a onda se pravi lud.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SNEŽANA MATIJEVIĆ SE POVUKLA SA MJESTA PREDSJEDNIKA OPŠTINE TIVAT
Dala ostavku, ali ostaje u DPS-u
Matijević Dala ostavku, ali ostaje u DPS-u Najozbiljniji kandidat za novog gradonačelnika je Siniša Kusovac
Pred­sjed­ni­ca opš­tine Ti­vat Sne­ža­na Ma­ti­je­vić pod­ni­je­la je neo­po­zi­vu ostav­ku na tu funk­ci­ju, ali, ka­ko je na­gla­si­la u zva­nič­nom sa­op­šte­nju, osta­je u DPS-u. Ma­ti­je­vić je u sa­op­šte­nju re­kla da je pred­sjed­ni­ku Skup­šti­ne op­šti­ne Ti­vat do­sta­vi­la neo­po­zi­vu ostav­ku, te da je nje­na od­lu­ka ko­nač­na i iz­raz je nje­ne slo­bod­ne vo­lje.
– Ostav­ku pod­no­sim iz lič­nih i pro­fe­si­o­nal­nih raz­lo­ga, a u že­lji da efi­ka­sno i kva­li­tet­no funk­ci­o­ni­sa­nje lo­kal­ne upra­ve, na či­jem sam če­lu bi­la to­kom po­sled­nje dvi­je go­di­ne, ne pod­re­dim raz­lo­zi­ma ko­ji se ti­ču po­što­va­nja mo­jih po­ro­dič­nih oba­ve­za, ali i pro­fe­si­o­nal­ne za­u­ze­to­sti po­vo­dom an­ga­žma­na na Me­di­cin­skom fa­kul­te­tu Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re. Iz na­ve­de­nih raz­lo­ga ni­sam u pri­li­ci da se u pot­pu­no­sti po­sve­tim sve za­htjev­ni­jim sva­ko­dnev­nim po­slo­vi­ma, na na­čin ka­ko se to pod­ra­zu­mi­je­va od sva­kog ko od­go­vor­no že­li oba­vlja­ti du­žnost pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Ti­vat, kao jed­ne od op­šti­na u Cr­noj Go­ri ko­ja bi­lje­ži iz­u­zet­no di­na­mi­čan raz­voj u sva­kom svom seg­men­tu – re­kla je Ma­ti­je­vić.
Is­ta­kla je da je po­no­sna na re­zul­ta­te ko­je je sa svo­jim ti­mom ostva­ri­la u pret­hod­nom pe­ri­o­du i da će se ra­do­va­ti sva­kom bu­du­ćem uspje­hu nje­nih ko­le­ga na re­a­li­za­ci­ji stra­te­ških pro­je­ka­ta od zna­ča­ja za raz­voj Tiv­ta.
Na­ve­la je da je ulo­ži­la sve na­po­re da Ti­vat bu­de pri­mjer to­plog i ljud­skog od­no­sa i ka onim gra­đa­ni­ma ko­ji spa­da­ju u naj­ra­nji­vi­je ka­te­go­ri­je sta­nov­ni­štva.
– Osta­jem u pot­pu­no­sti pri­vr­že­na pr­o­gram­skim ci­lje­vi­ma i po­li­ti­ci De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta, od ko­je oče­ku­jem da na­sta­vi sa re­a­li­za­ci­jom iz­bor­nog pro­gra­ma po­nu­đe­nog gra­đa­ni­ma Tiv­ta, ka­ko bi po­bje­da DPS-a i na sle­de­ćim lo­kal­nim iz­bo­ri­ma bi­la ubje­dlji­va, a če­mu ću ja na­sta­vi­ti da da­jem pu­ni do­pri­nos, kao i svih pret­hod­nih go­di­na. Oče­ku­jem da će op­šti­na Ti­vat na­sta­vi­ti da bu­de li­der u raz­vo­ju stra­te­ških in­ve­sti­ci­ja i pre­sti­žnih tu­ri­stič­kih pro­je­ka­ta, kao i u sva­kom dru­gom smi­slu, ka­ko u Cr­noj Go­ri, ta­ko i u mno­go ši­rim gra­ni­ca­ma – po­ru­ču­je Ma­ti­je­vić.
Nje­nu smje­nu sa mje­sta pred­sjed­ni­ka op­šti­ne ra­ni­je je pred­lo­žio OO DPS Ti­vat. Mo­glo se ču­ti da je pra­vi raz­log za nje­nu smje­nu od­bi­ja­nje da pot­pi­še kon­tro­verz­ni ugo­vor o opra­šta­nju 5,6 mi­li­o­na eura op­štin­skih po­tra­ži­va­nja od Por­to Mon­te­ne­gra na ime ne­pla­će­nih ko­mu­na­li­ja.
Naj­o­zbilj­ni­ji kan­di­dat za no­vog gra­do­na­čel­ni­ka je pot­pred­sjed­nik op­šti­ne i pred­sjed­nik ti­vat­skog od­bo­ra DPS-a Si­ni­ša Ku­so­vac.
Ž.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"