Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Polovina građana ne vjeruje Vladi * Borovu brataničnu zaposlili pred izbore * Policija 10 godina ignorisala zahtjeve tužilaštva  * Isplatili A2A iako nisu uzeli 32 miliona od EPCG * Oči svijeta uprte u Helsinki * Narodna * Narod krpi ko stigne
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MIJOMIR PEJOVIĆ, POSLANIK DEMOKRATSKE CRNE GORE :
Ministar Pavle Radulović okrenuo se sada Nacionalnoj turističkoj organizaciji, za koju želi da bude tutor lokalnim turističkim organizacijama.

Vic Dana :)

Šta plavušina mama kaže ćerki koja ide na sastanak?
– Ako nisi u krevetu do 12, dođi kući.


Dođe lik u teretanu i pita instruktora:
– Na koju spravu da idem da bih privukao što više žena?
– Na bankomat, on je tu ispred...


Šeta se zec šumom i ugleda jedan dugačak red. Odluči zec da vidi šta se dešava. Krene on da se progura na početak reda, govoreći:
– Izvinite, oprostite, izvinite...
Kad je konačno došao na početak reda, medo koji je stajao ispred njega kaže mu:
– Je`l ti mali, šta si došao ovamo? Mrš nazad.
I odgurne ga skroz na kraj reda.
Ali zeka ne odustaje. Ponovo to uradi, ali medo ga ponovo odgurne.
Ponovi se to tako nekoliko puta, kad na kraju zec popizdi i kaže:
– E sad ni neću da otvorim pekaru.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika fleš
Po­sje­ta Le­pej­dža

Gu­ver­ner ame­rič­ke sa­ve­zne dr­ža­ve Mejn, Pol Le­pejdž od ju­če je u pr­voj po­sje­ti Cr­noj Go­ri, to­kom ko­je će se sa­sta­ti sa broj­nim cr­no­gor­skim zva­nič­ni­ci­ma. Ka­ko je na­ja­vlje­no iz am­ba­sa­de Sje­di­nje­nih Ame­rič­kih Dr­ža­va (SAD), Le­pejdž će se u po­ne­dje­ljak sre­sti sa pred­sjed­ni­ci­ma dr­ža­ve i par­la­men­ta, Mi­lom Đu­ka­no­vi­ćem i Iva­nom Bra­jo­vi­ćem, kao i sa mi­ni­strom od­bra­ne Pre­dra­gom Bo­ško­vi­ćem i dr­žav­nim se­kre­ta­rom u re­so­ru vanj­skih po­slo­va Zo­ra­nom Jan­ko­vi­ćem.
– To­kom bo­rav­ka u Cr­noj Go­ri, Le­pejdž će se sa­sta­ti i sa pred­stav­ni­ci­ma cr­no­gor­ske pri­vre­de i raz­go­va­ra­ti o mo­guć­no­sti­ma ja­ča­nja eko­nom­skih ve­za Cr­ne Go­re i sa­ve­zne dr­ža­ve Mejn – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Gu­ver­ner će za­tim po­sje­ti­ti Ti­vat i obi­ći Bo­ko­ko­tor­ski za­liv. Le­pejdž je na du­žnost gu­ver­ne­ra pr­vi put stu­pio 2011. go­di­ne, a 2014. go­di­ne po­no­vo je iza­bran. M.V.


Sve­ča­nost u Pa­ra­gva­ju

Iz Vla­de je sa­op­šte­no da je u Pa­ra­gva­ju, po pr­vi put od ob­no­ve ne­za­vi­sno­sti, u or­ga­ni­za­ci­ji po­ča­snog kon­zu­la­ta Cr­ne Go­re u Asun­ci­o­nu i am­ba­sa­de Cr­ne Go­re u Bu­e­nos Aj­re­su sve­ča­nim pri­je­mom obi­lje­žen 13. jul, Dan dr­žav­no­sti Cr­ne Go­re. Ka­ko se na­vo­di, Dan dr­žav­no­sti Cr­ne Go­re pro­sla­vljen je uz pri­su­stvo go­to­vo ci­je­log di­plo­mat­skog ko­ra, vi­ce­mi­ni­stra vanj­skih po­slo­va am­ba­sa­do­ra Fe­de­ri­ka Gon­sa­le­sa Fran­ka, gra­do­na­čel­ni­ka Asun­ci­o­na Ma­ria Fe­re­i­ra Sa­na­bri­a­te, te ugled­nih ise­lje­nič­kih po­ro­di­ca La­ko­nić, Ko­va­če­vić, Se­lić i dru­gih.
Zva­ni­ce sz po­zdra­vi­li po­ča­sni kon­zul Mark Fir­min i am­ba­sa­dor Cr­ne Go­re Gor­dan Sto­jo­vić. M.V.


Po­treb­ni re­zul­ta­ti

Upr­kos to­me što Cr­na Go­ra mo­že bi­ti za­do­volj­na postignutim re­zul­ta­ti­ma u pre­go­vo­ri­ma sa Evrop­skom uni­jom, pred na­ma je još do­sta po­sla, re­kao je glav­ni pre­go­va­rač sa EU Alek­san­dar Dr­lje­vić. U na­red­nom pe­ri­o­du, ka­ko ka­že, mo­ra­mo se do­dat­no fo­ku­si­ra­ti na kon­kret­ni­je re­zul­ta­te u od­re­đe­nim obla­sti­ma. Dr­lje­vić za Pink M tvr­di da bi do kra­ja go­di­ne tre­ba­lo da bu­de otvo­re­no po­gla­vlje 27 ko­je se od­no­si za za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne.
M.V.


Rje­ša­va­ti kon­flik­te

Po­sla­ni­ci iz dr­ža­va OEBS-a tre­ba da se po­sve­te pre­no­še­nju vri­jed­no­sti te or­ga­ni­za­ci­je par­la­men­tar­nim ko­le­ga­ma i da do­no­se za­ko­ne ko­ji pod­sti­ču pu­nu im­ple­men­ta­ci­ju me­đu­na­rod­nih oba­ve­za, na­vo­di se u Ber­lin­skoj de­kla­ra­ci­ji, ko­ju je usvo­ji­la Par­la­men­tar­na skup­šti­na OEBS-a. Go­di­šnjem za­sje­da­nju u Ber­li­nu pri­su­stvo­vao je i pred­sjed­nik par­la­men­ta Ivan Bra­jo­vić.
De­kla­ra­ci­jom se ape­lu­je da se ob­no­ve na­po­ri za rje­ša­va­nje su­ko­ba, sa po­seb­nim na­gla­skom na Ukra­ji­nu, Gru­zi­ju, Mol­da­vi­ju i kon­flikt u Na­gor­no-Ka­ra­ba­hu. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"