Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer javno vodi rat protiv SPC, nasamo ne govori tako * Nećemo učestvovati u predstavi DPS-a * Državna pomoć Ćoću bačene pare * U Javnom servisu višak 150 radnika * Premijer javno vodi rat protiv SPC, nasamo ne govori tako * Skoro 400 mrtvih, na stotine nestalih * Erupcija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BORIS BOGDANOVIĆ, POSLANIK DEMOKRATA:
Plan DPS-a je maliciozan, antievropski i neprihvatljiv akt, koji predstavlja grubi falsifikat plana Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA.

Vic Dana :)

Dostojanstvo
- Zašto psi imaju više dostojanstva od čovjeka?
- Zato što pas moli na dvije noge, a čovjek na četiri!

Otišla baba na kiosk da kupi dopunu i kaže:
– Jednu dopunu za moju unuku!
Prodavačica:
– Od...?
– Od babe Stane za unuku Radmilu!

Pitaju Muju: Mujo, reci jednu dugačku riječ.
– Guma.
– Pa to nije dugačka riječ!
– A, nije, ali se može razvući.

- Mama, opet sam se svađala sa mužem, ja to ne mogu izdržati! Doći ću živjeti s tobom!
- Ne, draga, on mora platiti za svoje greške! Ja ću doći živjeti s vama!

Zašto internet nikad ne može zamijenit novine?
- Internetom nikada ne možeš da ubiješ muvu koja te dva sata izluđuje leteći kroz kuhunju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Porodica TOP MODEL I KREATORKA VERA RADANOVIĆ ZA „DAN“ SAVJETUJE KAKO DA TOKOM OVE MODNE SEZONE ISPRATITE AKTUELNE MODNE TRENDOVE
Jesen u boji cimeta i pomorandže
Jesen u boji cimeta i pomorandže
No­vo go­di­šnje do­ba nam je i ka­len­dar­ski sti­glo, a sa njim i no­vi mod­ni tren­do­vi. Svjet­ski di­zaj­ne­ri po­tru­di­li su se da nas „ne uda­re“ pre­vi­še „po dže­pu“, pa ta­ko mod­ne kom­bi­na­ci­je ko­je pred­la­žu za ovu se­zo­nu ne od­u­da­ra­ju pre­vi­še od onih ko­je su bi­le ak­tu­el­ne pret­hod­nih go­di­na. Uvr­sti­li su tek po­ko­ji no­vi­tet ko­ji će osvje­ži­ti iz­gled i ko­lo­rit­no raz­i­gra­ti pa­le­tu ze­mlja­nih to­no­va, ka­rak­te­ri­stič­nih za ovo do­ba go­di­ne.
– Bra­on i bež ni­jan­se su stan­dard ka­da je ri­ječ o je­se­njim ko­lek­ci­ja­ma – ka­že za „Dan“ top mo­del i kre­a­tor­ka Ve­ra Ra­da­no­vić. – One pra­te pri­rod­ne bo­je ko­je su ak­tu­el­ne od sep­tem­bra do de­cem­bra i uz to su pri­lič­no la­ke ka­ko za me­đu­sob­no kom­bi­no­va­nje, ta­ko i za kom­bi­no­va­nje sa cr­nom, bi­je­lom, cr­ve­nom, žu­tom i lju­bi­ča­stom. Ono što je, me­đu­tim, iz­ne­na­đe­nje je­ste ve­li­ki po­vra­tak pla­vih ni­jan­si u je­se­nji aut­fit. Da li će­te oda­bra­ti sve­tli­je i u isto vri­je­me in­ten­ziv­ne to­no­ve, ili ćete se opre­di­je­li­ti za si­gur­nu te­get u kom­bi­na­ci­ji sa ne­kim dru­gim ni­jan­sa­ma i bo­ja­ma, iz­bor je sa­mo vaš. Po­red to­ga, sve ni­jan­se pla­ve se fan­ta­stič­no ukla­pa­ju sa bo­jom ka­pu­ći­na, slo­no­ve ko­sti, ci­me­ta i bo­je sta­rog zla­ta; pro­na­đi­te kom­bi­na­ci­ju ko­ja će naj­vi­še od­go­va­ra­ti va­šem sti­lu.
To­ple na­ran­dža­ste ni­jan­se ili ka­ri­ra­ni pla­vi to­no­vi sa na­gla­skom na na­ran­dža­stu uči­ni­će da dje­lu­je­te mo­der­no i mla­da­lač­ki.
– Blu­za u bo­ji po­mo­ran­dži­ne ko­re otvo­ri­će vam li­ce, a mo­že­te je kom­bi­no­va­ti sa tam­no­pla­vim tek­sas pan­ta­lo­na­ma ili jed­no­stav­nom te­get suk­njom A kro­ja. Na­ran­dža­sta bo­ja do­no­si svje­ži­nu i upe­ča­tlji­vost bez mno­go tru­da. Uko­li­ko ni­ste lju­bi­telj­ke ove bo­je na ve­ćim ko­ma­di­ma gar­de­ro­be, ne­će­te po­gri­je­ši­ti ako oda­be­re­te na­ran­dža­stu ma­ra­mu, ešar­pu ili ta­šnu – pred­la­že sa­go­vor­ni­ca „Da­na“.
Lju­bi­ča­sta je obi­lje­ži­la pro­lje­će i lje­to, a do­mi­ni­ra­će i ove je­se­ni, i to sa pu­nom pa­le­tom ni­jan­si – od bo­je la­van­de do dra­ma­tič­no tam­ne bo­je lju­bi­či­ce. Po­red to­ga što se sla­že sa te­get i svim ni­jan­sa­ma bra­on bo­je, lju­bi­ča­stu mo­že­te da kom­bi­nu­je­te i sa bi­je­lom i cr­nom. I ne za­bo­ra­vi­te – ovo je naj­kom­pa­ti­bil­ni­ja bo­ja sa za­ga­si­tim ni­jan­sa­ma ze­le­ne i to­plim ni­jan­sa­ma žu­te i ba­kar­ne ka­da že­li­te da po­stig­ne­te efek­tan iz­gled.
– Ba­kar­na bo­ja odi­še luk­su­zom i go­to­vo sva­ki ko­mad gar­de­ro­be u bo­ji ba­kra iz­gle­da od­lič­no, po­čev od džem­pe­ra i blu­za, pre­ko jak­ni, man­ti­la, ta­šni i obu­će. Uko­li­ko kom­bi­nu­je­te ko­ma­de u ba­kar­noj bo­ji sa oni­ma u osnov­nim bra­on to­no­vi­ma dje­lo­va­će­te mi­stič­no, a ako je, pak, udru­ži­te sa cr­ve­nim de­ta­lji­ma bi­će­te za­vo­dlji­vi i neo­do­lji­vo pri­vlač­ni – ot­kri­va Ve­ra.
Ono či­me su nas svjet­ski di­zaj­ne­ri iz­ne­na­di­li u ovoj mod­noj se­zo­ni je­ste bi­je­la gar­de­ro­ba: far­me­ri­ce u kom­bi­na­ci­ji sa bi­je­lim duk­se­ri­ca­ma ili džem­pe­ri­ma, la­ga­ne bi­je­le stru­ki­ra­ne jak­ni­ce i man­ti­li­ći, i kao im­pe­ra­tiv bi­je­le pa­ti­ke ili kao sni­jeg bi­je­le vre­ća­ste ga­ba­rit­ne tor­be, kao mod­ni pod­sjet­nik na lje­to ko­je tek što smo is­pra­ti­li...
S.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"