Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2017-06-09 IZ SZO UPOZORILI DA CRNA GORA PREKOMJERNO TROŠI ANTIBIOTIKE Potrebna laboratorija za bakterije
Pred貞tav要i苞i Svjet貞ke zdrav貞tve要e or茆a要i述a苞i虻e (SZO) upo述o訃i衍i su mi要i貞tra zdra赳lja Ke要a要a Hra計o赳ića na iz赴述et要o vi貞o虺i ni赳o po負rošnje an負i苑i觔負i虺a po gla赳i sta要ov要i虺a u Cr要oj Go訃i u od要o貞u na pro貞jek u ze衫lja衫a Evro計e.
U sa觔pšte要ju Mi要i貞tar貞tva zdra赳lja na赳o苓i se da je Hra計o赳ić pri衍i虺om po貞je負e Re茆i觔要al要oj kan苞e衍a訃i虻i SZO za Evro計u u Ko計en虐a茆e要u raz茆o赳a訃ao sa di訃ek負or虺om Žuža要om Ja虺ab.
– U do衫e要u kon負ro衍e za訃a述nih bo衍e貞ti, oci虻e要je要o je da je neo計虐od要o us計o貞ta赳lja要je na苞i觔要al要e re苯e訃ent要e la苑o訃a負o訃i虻e za an負i衫i虺rob要u re述i貞ten苞i虻u, kao ključ要e pret計o貞tav虺e za efi虺a貞nim praće要jem re述i貞ten苞i虻e (ot計or要o貞ti) bak負e訃i虻a na an負i衫i虺rob要e li虻e虺o赳e, zbog vi貞o虺e po負rošnje an負i苑i觔負i虺a u Cr要oj Go訃i. Pred貞ta赳lja虻ući vi述i虻u da衍jeg raz赳o虻a zdrav貞tve要og si貞te衫a to虺om sa貞tan虺a sa Ja虺ab, mi要i貞tar Hra計o赳ić je po貞eb要o is負a虺ao po貞veće要ost Vla苓e in負e茆ri貞a要om pruža要ju zdrav貞tve要e zašti負e, sa po貞eb要im fo虺u貞om na pri衫ar要u zdrav貞tve要u zašti負u i jača要je ka計a苞i負e負a po負reb要ih za efi虺a貞no rješa赳a要je hro要ič要ih obo衍je要ja, kao do衫i要ant要og uzro虺a obo衍i虻e赳a要ja i umi訃a要ja u Cr要oj Go訃i – piše u sa觔pšteu.
Ja虺ab je is負a虺la da hro要ič要a obo衍je要ja pred貞ta赳lja虻u jav要o-zdrav貞tve要i iza述ov i pre計re虺u održi赳om raz赳o虻u u Cr要oj Go訃i, kao i opre苓i虻e衍je要ost da kroz mul負i貞ek負or貞ku sa訃ad要ju in負en述i赳i訃a ak負iv要o貞ti na sma要je要ju pre赳al要e苞e puše要ja i štet要e upo負re苑e al虺o虐o衍a, na訃oči負o u po計u衍a苞i虻i mla苓ih.
–Dr Ja虺ab je iz訃a述i衍a oče虺i赳a要je da će Cr要e Go訃a do貞led要o spro赳o苓i負i oba赳e述e pre赴述e負e na虺on ra負i苯i虺a苞i虻e okvir要e kon赳en苞i虻e SZO o kon負ro衍i upo負re苑e du赳a要a. To虺om po貞je負e, mi要i貞tru Hra計o赳iću je uručen ser負i苯i虺at ko虻im se po負vrđu虻e da Cr要a Go訃a is計u要ja赳a pre計o訃u虺e SZO za us計o貞ta赳lja要je Na苞i觔要al要og in苯lu苟n苞a cen負ra, kao no赳og čla要a SZO glo苑al要e mreže za nad述or nad in苯lu苟n苞om – na赳o苓i se u sa觔pšte要ju.D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadr隕e.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j 熰 biti izbrisan u najkra熰m roku 鋱m bude primije熰n ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadle駐im institucijama.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"