Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2017-06-09 PRIZNANJE ZA UNIVERZITET CRNE GORE
Vojvodić na čelu UniAdrion-a
Vojvodić Vojvodić na čelu UniAdrion-a
Rek­tor Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re (UCG) Rad­mi­la Voj­vo­dić pre­u­ze­će 1. ju­na na­red­ne go­di­ne pred­sje­da­va­nje mre­žom uni­ver­zi­te­ta i is­tra­ži­vač­kih cen­ta­ra Ja­dran­sko-jon­ske re­gi­je Uni­A­dri­on. Iz Rek­to­ra­ta su sa­op­šti­li da je Voj­vo­di­će­va 1. ju­na pre­u­ze­la du­žnost pot­pred­sjed­ni­ce Uni­A­dri­o­na, a taj po­sao oba­vlja­će za­jed­no sa pro­fe­so­ri­com Ve­net­sa­nom E. Ki­ri­a­zo­po­u­lou sa Uni­ver­zi­te­ta u Pa­tra­su, u Grč­koj.
– Pred­sjed­nik mre­že u na­red­nih go­di­nu da­na bi­će rek­tor Uni­ver­zi­te­ta u Bo­lo­nji Fran­če­sko Uber­ti­ni. UCG će u to­ku pred­sje­da­va­nja rek­tor­ke Voj­vo­dić Uni­A­dri­o­nom bi­ti do­ma­ćin ge­ne­ral­ne skup­šti­ne mre­že i za­vr­šnog sa­stan­ka Sun­Be­am pro­jek­ta za mo­bil­nost is­tra­ži­va­ča i stu­de­na­ta, fi­nan­si­ra­nog u okvi­ru Era­smus mun­dus pro­gra­ma. Uni­A­dri­on ima 36 stal­nih čla­no­va i če­ti­ri pri­dru­že­na čla­na – uni­ver­zi­te­te i is­tra­ži­vač­ke cen­tre iz Cr­ne Go­re, Al­ba­ni­je, Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, Hr­vat­ske, Grč­ke, Ita­li­je, Sr­bi­je, Slo­ve­ni­je i Ma­ke­do­ni­je. Ova uni­ver­zi­tet­ska mre­ža na­sta­la je u okvi­ru Ja­dran­sko-jon­ske ini­ci­ja­ti­ve, u to­ku me­đu­na­rod­ne kon­fe­ren­ci­je „Kul­tu­ra kao most – Me­đu­u­ni­ver­zi­tet­ska sa­rad­nja u Ja­dran­sko-jon­skom ba­se­nu“, ko­ja je odr­ža­na sre­di­nom de­cem­bra 2000. go­di­ne u Ra­ve­ni, u Ita­li­ji – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"