Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ZIKS-u spriječen atentat na „kavčane” * Vanja Đurišić priveden, porodica se zabarikadirala * Uvrede, prijetnje, pa skidanje imuniteta * Bojkotom branimo Ustav * Putin nudio Klintonu članstvo Rusije u NATO * Makronova partija ostvarila većinu * Nepovjerljivost
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VLADIMIR JOKIĆ, GRADONAČELNIK KOTORA :
Za sve što se tiče budućih događaja izgleda mogu da se interesujem kod tajnovidca, koji obavlja funkciju ministra saobraćaja.

Vic Dana :)

Dođe mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, imam ppproblema sa ssspavanjem. Vvvidite, ssstalno ssanjam ppiliće i takko sssu gggglasni da ne mogu mirno dda ssspavam.
- Pa lijepo ih potjerajte.
- Pppa ja imm kkkažem iš, ppa ih 15 ode, ali ih 15 ostane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Kkkažem im ja ponovo iš, pa ih ossam ode, a ossstane sssedam.
- Potjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet kkažem iš, pa ih šššessst ode, a osstane jedno, jedddno mmmalo crno, koje je najnajglasnije.
- Ma, otjerajte ga u materinu onda!
- Pppa ja mu veliiim idi u pipipi... I onda mi se svi ostali vrate!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2017-06-09 MINISTARSTVO NAUKE DOMAĆIN SASTANKA Istraživanja u regionu
Ministarstvo na­u­ke bi­će do­ma­ćin sa­stan­ka o is­tra­ži­va­nju i ino­va­ci­ja­ma na Za­pad­nom Bal­ka­nu ko­ji će se odr­ža­ti 12. i 13. ju­na u Pod­go­ri­ci.
Iz tog re­so­ra je sa­op­šte­no da to ujed­no pred­sta­vlja pri­prem­ni sa­sta­nak za upra­vljač­ku plat­for­mu za is­tra­ži­va­nje i ino­va­ci­je za ze­mlje za­pad­nog Bal­ka­na ko­ja će u sep­tem­bru ove go­di­ne bi­ti odr­ža­na u Be­o­gra­du.
– Sa­sta­nak or­ga­ni­zu­je Evrop­ska ko­mi­si­ja, u ime ko­je će go­vo­ri­ti Kon­stan­ti­nos Gli­nos i Ber­nard Fa­bi­ja­nek iz Ge­ne­ral­nog di­rek­to­ra­ta za is­tra­ži­va­nje i ino­va­ci­je. Na sa­stan­ku će uče­stvo­va­ti i pred­stav­ni­ci me­đu­na­rod­nih or­ga­ni­za­ci­ja po­put Sa­vje­ta za re­gi­o­nal­nu sa­rad­nju (RCC), Cen­tra za ino­va­ci­je i teh­no­lo­gi­je u Sje­ver­noj Raj­ni – Vest­fa­li­ji (ZE­NIT GmbH), Nje­mač­ke slu­žbe za aka­dem­sku raz­mje­nu (DA­AD), Cen­tral­no­e­vrop­skog pro­gra­ma za raz­mje­nu uni­ver­zi­tet­skih stu­de­na­ta (CE­E­PUS), HEL­VE­TAS, ne­za­vi­sni EU eks­pert za ino­va­ci­je iz Uje­di­nje­nog Kra­ljev­stva, kao i pred­stav­ni­ci vla­di­nih in­sti­tu­ci­ja iz ze­ma­lja za­pad­nog Bal­ka­na i EU – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Ka­ko su do­da­li, emi­net­ni struč­nja­ci iz obla­sti na­uč­nih po­li­ti­ka EU raz­go­va­ra­će sa uče­sni­ci­ma o okvir­nom pro­gra­mu Ho­ri­zont 2020, po­ve­ća­nju na­ci­o­nal­nog uče­šća, is­tra­ži­va­nju, ino­va­ci­ja­ma, otvo­re­noj na­u­ci i ko­ri­šće­nju struk­tur­nih fon­do­va, ka­ko bi is­tra­ži­va­či iz Cr­ne Go­re na naj­e­fi­ka­sni­ji na­čin mo­gli da apli­ci­ra­ju za EU gran­to­ve.
D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"