Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2017-12-06 NORVEŠKA POMAŽE INSTITUTU ZA BIOLOGIJU MORA
Otvaraju akvarijum
Otvaraju akvarijum
In­sti­tu­tu za bi­o­lo­gi­ju mo­ra Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re (UCG) odo­bren je grant Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va Nor­ve­ške za osni­va­nje “Mor­skog cen­tra za oču­va­nje bi­o­di­ver­zi­te­ta – BO­KA­A­QU­A­RI­UM“. Ugo­vor o do­dje­li gran­ta, vri­jed­nog 557.850 eura, pot­pi­sa­li su rek­tor (UCG) Da­ni­lo Ni­ko­lić i am­ba­sa­dor Nor­ve­ške u Cr­noj Go­ri Ar­ne Sa­nes Bjorn­stad.
Sa UCG su sa­op­šti­li da će osni­va­nje mor­skog cen­tra za oču­va­nje bi­o­di­ver­zi­te­ta – BO­KA­A­QU­A­RI­UM ima­ti vi­še­stru­ki zna­čaj za da­lji raz­voj In­sti­tu­ta za bi­o­lo­gi­ju mo­ra, po­seb­no u seg­men­ti­ma oču­va­nja, pro­u­ča­va­nja i za­šti­te Ja­dran­skog mo­ra.
– Mor­ski cen­tar će pod­ra­zu­mi­je­va­ti us­po­sta­vlja­nje pr­vog jav­nog aka­va­ri­ju­ma u Cr­noj Go­ri, ko­ji će pru­ži­ti po­gled na bo­gat­stvo flo­re i fa­u­ne u Ja­dran­skom mo­ru i ima­ti edu­ka­tiv­nu ulo­gu u obra­zo­va­nju dje­ce škol­skog uz­ra­sta u Cr­noj Go­ri i u re­gi­o­nu – ka­za­li su iz UCG.D.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"