Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi UCG SARAĐUJE SA ČINGŠA UNIVERZITETOM Kineski uči 500 polaznika
Rek­tor Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re Da­ni­lo Ni­ko­lić raz­go­va­rao je ju­če sa de­le­ga­ci­jom Čang­ša uni­ver­zi­te­ta na­u­ke i teh­no­lo­gi­je o mo­gu­ćoj na­uč­noj sa­rad­nji. Iz Rek­to­ra­ta je sa­op­šte­no da su ki­ne­ski uni­ver­zi­tet pred­vo­di­li ge­ne­ral­ni se­kre­tar Fu Hongyan i di­rek­tor za me­đu­na­rod­ne od­no­se Wu Di­long. – Na sa­stan­ku je raz­go­va­ra­no o do­sa­da­šnjem ra­du In­sti­tu­ta Kon­fu­ci­je, us­pje­si­ma ko­ji su po­stig­nu­ti, kao i mo­guć­no­sti­ma za na­uč­nu sa­rad­nju dva uni­ver­zi­te­ta, po­seb­no u obla­sti­ma tu­ri­zma, eko­no­mi­je i gra­đe­vi­nar­stva. Na­ja­vlje­no je i ob­na­vlja­nje bi­la­te­ral­nog spo­ra­zu­ma ko­ji bi taj vid sa­rad­nje kon­kre­ti­zo­vao. Od otva­ra­nja In­sti­tu­ta or­ga­ni­zo­va­ni su kur­se­vi ki­ne­skog je­zi­ka u vr­ti­ći­ma, osnov­nim i sred­njim ško­la­ma, kao i za stu­den­te Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re. Osim Pod­go­ri­ce, In­sti­tut je pro­ši­rio dje­lo­va­nja i na Nik­šić, Ce­ti­nje, Bar, Ko­tor i Her­ceg No­vi. Broj po­la­zni­ka kur­sa ki­ne­skog je­zi­ka na go­di­šnjem ni­vou iz­no­si ne­što vi­še od 500 – na­vo­de u sa­op­šte­nju. D.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"