Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi SAJAM POSLOVA ZA VISOKOŠKOLCE Prilika za praksu i rad u Evropi
Sa­jam in­ter­na­ci­o­nal­nih po­slo­va i struč­nih prak­si pod na­zi­vom „BEST Ca­re­er Day”, ko­ji će oku­pi­ti evrop­ske kom­pa­ni­je i uni­ver­zi­te­te, odr­ža­će se u Bri­se­lu 28. mar­ta. Iz Rek­to­ra­ta je sa­op­šte­no da pra­vo uče­šća ima­ju mla­di iz či­ta­ve Evro­pe.
– Kroz pre­zen­ta­ci­je kom­pa­ni­je i uni­ver­zi­te­ta mo­že­te sa­zna­ti no­ve mo­guć­no­sti za raz­voj ka­ri­je­re. Ta­ko­đe, ima­će­te in­ter­vju sa kom­pa­ni­jom ko­ja je iza­bra­la baš vas sa ci­ljem za­po­šlja­va­nja. Sa­zna­će­te vi­še o ra­du u in­ter­na­ci­o­nal­nom okru­že­nju kroz raz­li­či­te ra­di­o­ni­ce. Osim to­ga, do­bi­ja­te šan­su da se upo­zna­te i sa­ra­đu­je­te sa lju­di­ma iz svih kra­je­va Evro­pe. Ovo je sjaj­na pri­li­ka za sve mla­de u Cr­noj Go­ri da na­pra­ve svo­je pr­ve ko­ra­ke ka in­ter­na­ci­o­nal­noj ka­ri­je­ri.
Pri­ja­ve tra­ju do 21. ja­nu­a­ra, a pro­ces apli­ci­ra­nja i sve do­dat­ne in­for­ma­ci­je mo­že­te na­ći na zva­nič­noj Fej­sbuk stra­ni­ci „Bo­ard of Euro­pean Stu­dents of Tec­hno­logy”, ko­ji i or­ga­ni­zu­je do­ga­đaj. U pi­ta­nju je stu­dent­ska or­ga­ni­za­ci­ja osno­va­na 1989. go­di­ne, ko­ja da­nas bro­ji 96 lo­kal­nih gru­pa u 33 ze­mlje i pre­ko 4. 000 čla­no­va. Mi­si­ja or­ga­ni­za­ci­je je­ste da us­po­sta­vi ko­mu­ni­ka­ci­ju i sa­rad­nju me­đu evrop­skim stu­den­ti­ma, omo­gu­ći im raz­mje­nu zna­nja i is­ku­sta­va, a sve to sa ci­ljem raz­vo­ja nji­ho­ve glo­bal­ne mi­sli, upo­zna­va­nju dru­gih kul­tu­ra, me­đu­sob­nog ra­zu­mi­je­va­nja i ospo­so­blja­va­nja za da­lji rad u in­ter­na­ci­o­nal­nom okru­že­nju – na­vo­de u sa­op­šte­nju.D.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"