Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
„Prvu sestru” ni da pomenu * Stijepović umjesto Miloševića   * Svjedok saradnik otkucao saučesnike * Na službena putovanja potrošili 110 hiljada * „Prvu sestru” ni da pomenu * Nacionalni identitet * Dotakli smo dno dna
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BranKo Ljumović, žrtva golootočke torture:
Treba donijeti zakon po kome bi živi Golootočani i članovi njihovih porodica mogli da dobiju nadoknade za strahote pretrpljene na Golom otoku.

Vic Dana :)

Nagradno pitanje u emisiji na radiju: „Kako se zove Isusova majka?“
Javlja se neki lik.
Halo!
Dobar dan u programu ste znate li odgovor na pitanje?
Znam, Bogorodica!
Dobro, ali nama treba ime...
Ime...? Rajko.
Ma ne vaše, nego majke.
Aaa Draginja!
Došla dva Crnogorca da gledaju trku na 800 m, i jedan čovjek je mnogo zaostajao, pa kaže prvi Crnogorac:
A viđi onoga jada jadnog, ne može mrdnut.
A ćuti jadan, to je naš Crnogorac.
Au viđi sokola, kako poćera onoliku gomilu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-06-15 RODITELJI I UČENICI RAZOČARANI POKLONOM, IZ MINISTARSTVA NAVODE DA JE ODGOVORAN GLAVNI GRAD Lučonošama crna hronika sa Sorajom
Ro­di­te­lji i uče­ni­ci ogor­če­ni su po­klo­nom ko­ji su do­bi­li naj­bo­lji pod­go­rič­ki osnov­ci ko­ji su za­vri­je­di­li pri­zna­nje „Lu­ča”, ko­ji­ma je uru­če­na knji­ga „Isto­ri­ja Pod­go­ri­ce – hro­no­lo­gi­ja do­ga­đa­ja”, u ko­joj se na­šla star­le­ta So­ra­ja Vu­če­lić. Na dru­štve­nim mre­ža­ma gra­đa­ni su osu­di­li po­klon ko­ji su od Glav­nog gra­da Pod­go­ri­ce do­bi­li po­lu­ma­tu­ran­ti ko­ji su se po­ka­za­li zna­nje i ta­le­nat to­kom de­ve­te­go­di­šnjeg ško­lo­va­nja.
Knji­gu ko­ja je po­klo­nje­na po­lu­ma­tu­ran­ti­ma na­pi­sao je Da­ni­lo Bur­zan, a 2016. je iz­dao Se­kre­ta­ri­jat za kul­tu­ru i sport Glav­nog gra­da Pod­go­ri­ca, na či­jem je če­lu Ne­la Sav­ko­vić Vuk­če­vić.
Iz Mi­ni­star­stva pro­svje­te „Da­nu” su od­go­vo­ri­li da su knji­ge uru­če­ne lu­čo­no­ša­ma, po­klon Glav­nog gra­da.
– Kao što zna­te, na­gra­de su po­klon Glav­nog gra­da za do­ga­đaj u nji­ho­voj or­ga­ni­za­ci­ji i pro­sto­ri­ja­ma van škol­skih, te vas mo­li­mo da se nji­ma obra­ti­te – ka­za­li su iz Glav­nog gra­da.
Bur­zan je ka­zao da se u knji­zi na­la­ze svi do­ga­đa­ji i da je to fak­to­gra­fi­ja.
– To je isto­ri­ja Pod­go­ri­ce u da­tu­mi­ma, a me­đu do­ga­đa­ji­ma iz cr­ne hor­ni­ke ima i mno­go cr­njih od onih u ko­ji­ma se po­mi­nje da je za­pa­ljen auto­mo­bil So­ra­je Vu­če­lić – ka­zao je Bur­zan.
Je­dan od ro­di­te­lja či­je je di­je­te do­bi­lo „Lu­ču”, lje­kar Vla­di­mir Do­bri­ča­nin, na­pi­sao je na Fej­sbu­ku da su dje­ca bi­la raz­o­ča­ra­na po­klo­nom ko­ji im je po­di­je­ljen 12. ju­na.
– Čel­ni­ci Glav­nog gra­da, pro­ma­ši­li ste te­mu, pro­ma­ši­li ste po­klon, pro­ma­ši­li ste go­di­ne, po­ku­ša­li ste da po­ni­zi­te na­šu dje­cu ovim (ne)dje­lom, ali ove na­še ma­le ali ve­li­ke lu­čo­no­še već raz­mi­šlja­ju svo­jom gla­vom i već ima­ju sud o to­me šta je do­bro a šta ni­je! Dra­gi grad­ski čel­ni­ci, ovu lek­ci­ju ni­ste na­u­či­li, i za­to vam mi, ro­di­te­lji ove dje­ce, da­je­mo ne­do­volj­no 1 – na­pi­sao je Do­bri­ča­nin.D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"