Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ZORAN VUKČEVIĆ I ZORAN SRZENTIĆ POTPISALI PROTOKOL O SARADNJI IRF nudi kredite
Pred­sjed­nik op­šti­ne Bar dr Zo­ran Sr­zen­tić i iz­vr­šni di­rek­tor In­ve­sti­ci­o­no – raz­voj­nog fon­da (IRF) Zo­ran Vuk­če­vić pot­pi­sa­li su ju­če pro­to­kol o po­slov­noj sa­rad­nji za 2015. go­di­nu. Za ovu go­di­nu IRF ras­po­la­že sa 80 mi­li­o­na eura kre­dit­nih sred­sta­va na­mi­je­nje­nih za pod­sti­caj ma­lih, sred­njih pred­u­ze­ća i otva­ra­nje no­vih rad­nih mje­sta. Uz bi­znis plan, za­in­te­re­so­va­ni mo­gu apli­ci­ra­ti za kre­dit či­ji su uslo­vi mno­go po­volj­ni­ji od tr­ži­šnih- rok ot­pla­te do 12 go­di­na, s ka­mat­nom sto­pom od dva do šest od­sto i grejs pe­ri­o­dom do če­ti­ri go­di­ne.
Pre­ma ri­je­či­ma Vuk­če­vi­ća, če­ti­ri su gru­pe ko­ri­sni­ka ko­ji­ma je omo­gu­će­no da apli­ci­ra­ju za kre­dit. Pre­vas­hod­no, sred­stva su na­mi­je­nje­na za po­dr­šku po­čet­ni­ci­ma u bi­zni­su, mla­dim lju­di­ma s no­vim bi­znis ide­ja­ma, že­na­ma u bi­zni­su, za­tim za po­dr­šku pro­jek­ti­ma za raz­voj sek­to­ra po­ljo­pri­vr­de, tu­ri­zma, pro­iz­vod­nje. Me­đu ko­ri­sni­ci­ma kre­di­ta mo­gu bi­ti i kli­jen­ti či­je fir­me ima­ju pro­blem s ne­li­kvid­no­šću ka­ko bi ri­je­ši­li ovaj pro­blem. U če­tvr­toj gru­pi su in­fra­struk­tur­ni pro­jek­ti, pro­jek­ti za­šti­te ži­vot­ne sre­di­ne i ener­get­ske efi­ka­sno­sti za ko­je je pred­vi­đen i du­ži vre­men­ski rok ot­pla­te, do 15 go­di­na.
Vuk­če­vić is­ti­če da je pret­hod­nih go­di­na u Ba­ru re­a­li­zo­van 31 pro­je­kat, či­ja je vri­jed­nost bli­zu pet mi­li­o­na eura.
IRF ne­ma po­da­tak ko­li­ko je rad­nih mje­sta otvo­re­no re­a­li­za­ci­jom ovih pro­je­ka­ta. Uz bi­znis plan, kli­jent apli­ci­ra, ko­mi­si­ja u ro­ku od šest da­na obi­đe sta­nje na te­re­nu, ili ana­li­zi­ra sta­nje u pred­u­ze­ću, a ko­nač­na od­lu­ka se do­ne­se za 15 da­na.D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"