Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni NVO „SJEVERNA ZEMLJA” DODIJELILA NAGRADE UČENICIMA NA TEMU „VODA ŽIVOT ZNAČI“ Najbolji rad Milene Marić
Do­dje­lom na­gra­da osnov­ci­ma iz An­dri­je­vi­ce, Be­ra­na i Gu­si­nja, po­bjed­ni­ci­ma eko­lo­škog li­te­rar­nog kon­kur­sa na te­mu „Vo­da ži­vot zna­či”, NVO „Sje­ver­na ze­mlja” iz Be­ra­na je re­a­li­zo­va­la još jed­nu u ni­zu ak­tiv­no­sti u okvi­ru pro­jek­ta „Odr­ži­vo ko­ri­šće­nje vo­da na pod­ruč­ju Cr­no­mor­skog sli­va Cr­ne Go­re”. Pr­vu na­gra­du za ulo­žen trud i rad u obla­sti za­šti­te ži­vot­ne sre­di­ne do­bi­la je Mi­la­na Ma­rić, uče­ni­ca sed­mog raz­re­da Osnov­ne ško­le „Ba­jo Jo­jić” iz Andri­je­vi­ce. Dru­ga na­gra­da pri­pa­la je Te­o­do­ri Fa­tić, uče­ni­ci sed­mog raz­re­da Osnov­ne ško­le „Vuk Ka­ra­džić” iz Be­ra­na, dok je tre­će mje­sto za­u­ze­la Za­na Ru­go­vac, uče­ni­ca sed­mog raz­re­da osnov­ne ško­le „Dža­fer Ni­ko­če­vić” iz Gu­si­nja.
- Pro­je­kat je imao za cilj da da do­pri­nos oču­va­nju vo­da na pod­ruč­ju Cr­no­mor­skog sli­va u Cr­noj Go­ri kroz re­a­li­za­ci­ju broj­nih edu­ka­tiv­nih ak­tiv­no­sti. Mo­že se kon­sta­to­va­ti da je taj cilj, na osno­vu pri­sti­glih ra­do­va i in­te­re­so­va­nja uče­ni­ka, u pot­pu­no­sti re­a­li­zo­van – ka­zao je di­rek­tor NVO „Sje­ver­na ze­mlja“ Ma­rin­ko Bar­jak­ta­ro­vić, do­da­ju­ći da je Ar­hus cen­tar i ovo­ga pu­ta dao zna­ča­jan do­pri­nos re­a­li­za­ci­ji po­me­nu­tih ak­tiv­no­sti.
Sred­stva za re­a­li­za­ci­ju po­me­nu­tog pro­jek­ta obez­bi­je­đe­na su od stra­ne ET­NAR pro­jek­ta, ko­ji spro­vo­di, iz­me­đu osta­log i NVO „Gre­en Ho­me” iz Pod­go­ri­ce, a ko­ji je fi­nan­si­ran od stra­ne Evrop­ske de­le­ga­ci­je.
D.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"