Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština Budva tuži Mila i Caneta * Tužna zbog bojkota, traži brže reforme * DPS odbio ponudu opozicije * Aktera „Snimka” pakuju u DRI * „Teuta i ratnici” blistali u Strumici * Opština Budva tuži Mila i Caneta * Akademik sam protiv sebe
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ana Novaković, izvršni direktor CRNVO:
– „Kuća građanskog društva” dogovorena je mimo pravila.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni SASTAO SE TIM ZA RAZVOJ PLANINE BJELASICE
Put u prvom planu
Sa sastanka Put u prvom planu
Bi­je­lo Po­lje-Tim za raz­voj pro­jek­ta va­lo­ri­za­ci­je tu­ri­stič­kih po­ten­ci­ja­la bje­lo­polj­skog di­je­la Bje­la­si­ce, ko­ji je for­mi­rao pred­sjed­nik op­šti­ne Bi­je­lo Po­lje Alek­san­dar Žu­rić, odr­žao je ju­če sa­sta­nak na te­mu re­a­li­za­ci­je ovog pro­jek­ta. Ko­or­di­na­tor ti­ma je pot­pred­sjed­ni­ca op­šti­ne mr Nem­ša Omer­ho­džić, dok su čla­no­vi Slo­bo­dan Šće­kić, Bla­žo Vla­o­vić, eko­log i Ha­dži Dra­gi­ša Je­re­mić u ime Mje­sne za­jed­ni­ce Rav­na Ri­je­ka.
-Dva mje­se­ca ra­di­mo na pro­jek­tu bje­lo­polj­skog di­je­la Bje­la­si­ce i već smo na­pra­vi­li ne­ko­li­ko po­te­za ko­ji su od ve­li­kog zna­ča­ja. Naš glav­ni za­da­tak je da pra­ti­mo ka­ko se re­a­li­zu­je pro­je­kat. Sa bje­lo­polj­ske stra­ne ima­mo po­tre­bu za 22 ki­lo­me­tra pu­ta ko­ji bi bio po­put onog od Rav­ne Ri­je­ke do Ja­si­kov­ca, ši­ri­ne 5,5 me­ta­ra i sa na­gi­bom ne ve­ćim od de­vet od­sto. Ima­mo za­da­tak da od Ko­na­ka ura­di­mo je­dan krak od 1.800 me­ta­ra, da do­đe­mo do do­lo­va. Tim kra­kom se ve­že­mo i za moj­ko­vač­ki dio, a pre­ko nje­ga se mo­že­mo po­ve­za­ti sa ko­mlet­nom in­fra­struk­tu­rom na ni­vou Bje­la­si­ce- - ka­zao je Slo­bo­dan Šće­kić.
-Rje­ša­va­ju se te­ku­ći pro­ble­mi i br­zo će­mo kre­nu­ti u iz­grad­nju mo­sta u Rav­noj Ri­je­ci. Na­ša ulo­ga je da ko­or­di­ni­ra­mo i bu­de­mo od po­mo­ći nad­le­žnim or­ga­ni­ma- ka­za­la je Omer­ho­džić.M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"