Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lisice za Vuku * Pobjegao u Albaniju dva sata prije akcije * Prijetio da će ubiti sudiju * Marković obavlja šest funkcija * Lisice za Vuku * Protiv terorista samo sa Asadom * Račun za Bregzit 60 milijardi eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 29-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILISAV DRAGOJEVIĆ, zviždač u ŽPCG:
– Ako nešto nije tačno, neka me demantuju, a ne da mi napadaju porodicu i mene.

Vic Dana :)

Stvarao Bog ljude. Prvo odluči da napravi muškarca, pa ga gleda, gleda i kaže:
- Ti si mi ispao lijep. Zadovoljan sam.
Potom bog stvori ženu. Gleda nju, gleda i gleda i kaže:
- A ti, ti ćes se morati šminkati.

Plavuša je odlučila da ode na pecanje i čim je zabacila udicu, ulovi zlatnu ribicu. Naravno, zlatna ribica odmah pokuša da se izvuče:
- Daj me pusti, ispuniću ti tri želje!
Plavuša se zamisli, pa nakon jedno deset minuta pita:
- A koje tri želje?


Mali komarac se vraća kući nakon svog prvog, probnog leta.
- I kako je bilo sine? - pita ga mama.
- Fantasticno! Svi su mi pljeskali.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ,,PARAGLAJDING DAN” NA ŽLIJEBSKOJ LASTVI Uživanje za sva čula
U or­ga­ni­za­ci­ji pa­ra­glaj­ding klu­ba ,,Adri­a­flaj”, mi­nu­log vi­ken­da je na po­le­ti­štu „Di­zda­ri­ca” na Žli­jeb­skoj la­stvi kraj Her­ceg No­vog, odr­žan „Pa­ra­glaj­ding dan“.
Želj­ko Star­če­vić, vd ru­ko­vo­di­lac Agen­ci­je za raz­voj i za­šti­tu Or­je­na, is­ta­kao je da je bio od­li­čan od­ziv ka­ko pa­ra­glaj­ding klu­bo­va iz re­gi­o­na, ta­ko i gra­đan­stva.
-Me­đu za­in­te­re­so­va­ni­ma da se pr­vi put opro­ba­ju u ovom spor­tu, bi­lo je i osam No­vlja­na i Tiv­ća­na, ko­ji su is­ko­ri­sti­li pri­li­ku da po­le­te u tan­de­mu.
Na po­le­ti­štu se oku­pi­lo pre­ko 50 lju­bi­te­lja pa­ra­glaj­din­ga, iz­me­đu ko­jih če­tr­na­est so­lo pi­lo­ta, če­ti­ri tan­de­ma, tri in­struk­to­ra, uz obez­bi­je­đe­ne po­moć­ni­ke na star­tu i sle­ti­štu i stal­nu ra­dio ko­mu­ni­ka­ci­ju. Pi­lo­ti su bi­li pre­te­žno iz Cr­ne Go­re, i to iz Be­ra­na, Bi­je­log Po­lja, Moj­kov­ca, Pod­go­ri­ce, Da­ni­lov­gra­da, Nik­ši­ća i Her­ceg No­vog, ali i re­gi­o­na tro­me­đe, Tre­bi­nja i Du­brov­ni­ka. Po­moć u tan­de­mi­ma je obez­bi­je­dio Pa­ra­glaj­ding sa­vez Cr­ne Go­re, tran­sport na­zad na­kon spu­šta­nja na sle­ti­šte u Ku­ti­ma - pla­ni­nar­ski klub „Su­bra”, dok je lo­vač­ko dru­štvo „Or­jen” ustu­pi­lo lo­vač­ki dom. Le­te­nje je, u skla­du sa pro­pi­si­ma, ured­no na­ja­vlje­no kon­tro­li aero­dro­ma Ti­vat, a le­to­vi su se iz­vo­di­li u do­brim me­teo uslo­vi­ma i po to­plom vre­me­nu, ka­zao je Star­če­vić.
On je pod­sje­tio da je ci­je­ne­ći zna­čaj pro­mo­ci­je her­ceg­nov­skog za­le­đa kroz ak­tiv­ni, od­no­sno sport­ski tu­ri­zam, Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja la­ni do­ni­ra­la Agen­ci­ji za raz­voj i za­šti­tu Or­je­na tan­dem pa­ra­glaj­der, ko­ji je agen­ci­ja po­tom ustu­pi­la na ko­ri­šte­nje her­ceg­nov­skom pa­ra­glaj­ding klu­bu ,,Adri­a­flaj”. Is­ta­kao je da su na ma­ni­fe­sta­ci­ji ak­tiv­no uče­stvo­va­li za­po­sle­ni u LTO u tan­dem le­tu pa­ra­glaj­de­ra.
„Pa­ra­glaj­ding dan“ je or­ga­ni­zo­van pre­mi­jer­no u sklo­pu za­jed­nič­kog pro­gra­ma „Zim­ski gu­šti na Or­je­nu“, či­ji je ko­or­di­na­tor Agen­ci­ja za raz­voj i za­šti­tu Or­je­na, uz po­dr­šku op­šti­ne Her­ceg No­vi i Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Her­ceg No­vi. K.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"