Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lisice za Vuku * Pobjegao u Albaniju dva sata prije akcije * Prijetio da će ubiti sudiju * Marković obavlja šest funkcija * Lisice za Vuku * Protiv terorista samo sa Asadom * Račun za Bregzit 60 milijardi eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 29-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILISAV DRAGOJEVIĆ, zviždač u ŽPCG:
– Ako nešto nije tačno, neka me demantuju, a ne da mi napadaju porodicu i mene.

Vic Dana :)

Stvarao Bog ljude. Prvo odluči da napravi muškarca, pa ga gleda, gleda i kaže:
- Ti si mi ispao lijep. Zadovoljan sam.
Potom bog stvori ženu. Gleda nju, gleda i gleda i kaže:
- A ti, ti ćes se morati šminkati.

Plavuša je odlučila da ode na pecanje i čim je zabacila udicu, ulovi zlatnu ribicu. Naravno, zlatna ribica odmah pokuša da se izvuče:
- Daj me pusti, ispuniću ti tri želje!
Plavuša se zamisli, pa nakon jedno deset minuta pita:
- A koje tri želje?


Mali komarac se vraća kući nakon svog prvog, probnog leta.
- I kako je bilo sine? - pita ga mama.
- Fantasticno! Svi su mi pljeskali.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni IZ NACIONALNIH PARKOVA SAOPŠTILI Na Solani 350 flamingosa
UL­CINj- Na pod­ruč­ju Ul­cinj­ske so­la­ne bo­ra­vi pre­ko 350 fla­min­go­sa, sa­op­šte­no je iz Na­ci­o­nal­nih par­ko­va Cr­ne Go­re (NPCG). Iz tog pred­u­ze­ća is­ti­ču da je na So­la­ni po­čet­kom mar­ta re­gi­stro­va­no oko 80 fla­min­go­sa.
-Pro­ljeć­na mi­gra­ci­ja je­din­stve­na je pri­rod­na po­ja­va, a to­kom ovih da­na lju­bi­te­lji pti­ca na So­la­ni mo­gu vi­dje­ti ja­ta ko­ja bro­je po ne­ko­li­ko hi­lja­da je­din­ki – pa­ta­ka, šlju­ka­ri­ca, la­sta, itd. - na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Iz NPCG na­vo­de da vo­de ra­ču­na o to­me da se re­žim vo­de na lo­ka­ci­ji „je­ze­ro dva“ i ba­ze­ni­ma 18 i 19 odr­ža­va na ni­vou ko­ji je po­tre­ban, ima­ju­ći u vi­du da su na ovim mje­sti­ma pro­šle go­di­ne fla­min­go­si po­če­li gni­je­žđe­nje.
-Upra­vo je iz tog raz­lo­ga 20. mar­ta ura­đe­no i prob­no uklju­či­va­nje po­stro­je­nja Đe­ra­ne, te je kon­sta­to­va­no da je is­prav­no i sprem­no za upum­pa­va­nje sla­ne vo­de na pro­stor So­la­ne - na­vo­de iz NP.
Do­da­ju da je za­vr­še­no i či­šće­nje so­lan­skog ka­na­la od raz­li­či­tih vr­sta ot­pa­da ka­ko bi vo­da mo­gla ne­sme­ta­no da pro­ti­če od Đe­ra­na do So­la­ne. Iz NPCG su ape­lo­va­li na gra­đa­ne da ne ba­ca­ju ot­pad u ovaj ka­nal i ne is­pu­šta­ju ot­pad­ne vo­de ka­ko bi NP mo­gli kva­li­tet­no da upra­vlja­ju vo­da­ma ovog pod­ruč­ja.
-Pum­pa Đe­ra­ne uklju­če­na je u sri­je­du 22. mar­ta i do da­nas je ra­di­la 144 ča­sa, a na­še eki­pe pra­te si­tu­a­ci­ju na te­re­nu, sa­li­ni­tet i u skla­du sa tim or­ga­ni­zu­ju rad pump­nih po­stro­je­nja – sa­op­šte­no je iz NPCG.
Na­ci­o­nal­ni par­ko­vi upra­vlja­ju Ul­cinj­skom so­la­nom već dru­gu go­di­nu.
-Rad­ni­ci obez­bje­đe­nja 24 ča­sa ra­de na za­šti­ti pro­sto­ra So­la­ne, a pret­hod­nih da­na za­te­kli su dva li­ca u po­ku­ša­ju ne­za­ko­ni­tog otu­đi­va­nja ka­blo­va ko­ji su imo­vi­na So­la­ne. Li­ca za­te­če­na na pro­sto­ru So­la­ne pre­da­ta su pri­pad­ni­ci­ma Upra­ve po­li­ci­je i nad­le­žnom tu­ži­o­cu – za­klju­ču­je se u sa­op­šte­nju.A.O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"