Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PREDSTAVNICI ORGANIZACIONOG ODBORA NAUČNOG SKUPA „NJEGOŠ I BJELOPAVLIĆI” RAZOČARANI ODNOSOM PREDSJEDNIKA OPŠTINE
Đuranović ne poštuje tradiciju
Učesnici naučnog skupa u Danilovgradu Đuranović ne poštuje tradiciju Optužili su Đuranovića da je reketirao naučni skup, jer su organizatori morali da plate korišćenje sale Centra za kulturu, a tim potezom, smatraju oni, pokazao je da ne podnosi Njegoša
DA­NI­LOV­GRAD - Pred­stav­ni­ci Or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra na­uč­nog sku­pa „Nje­goš i Bje­lo­pa­vli­ći“ op­tu­ži­li su Bra­ni­sla­va Đu­ra­no­vi­ća, pred­sjed­ni­ka Op­pti­ne, da je ig­no­ri­sa­njem ovog do­ga­đa­ja po­ka­zao da je ne­do­sto­jan funk­ci­je ko­je oba­vlja i da ne po­štu­je tra­di­ci­ju Bje­lo­pa­vli­ća. Op­tu­ži­li su Đu­ra­no­vi­ća i da je re­ke­ti­rao na­uč­ni skup, jer su or­ga­ni­za­to­ri mo­ra­li da pla­te ko­ri­šće­nje sa­le Cen­tra za kul­tu­ru, a tim po­te­zom, sma­tra­ju oni, po­ka­zao je da ne pod­no­si Nje­go­ša.
-Za ta­ko ne­što upra­vo Đu­ra­no­vić bi tre­bao da ima naj­ma­nje raz­lo­ga. Da­ni­lov­grad, kao ne­su­đe­ni pre­sto­ni grad Cr­ne Go­re, plod je Nje­go­še­ve za­mi­sli ko­ju je ka­sni­je re­a­li­zo­vao knjaz Da­ni­lo da bi spo­jio dva bje­lo­pa­vlić­ka pa­za­ra sa li­je­ve i de­sne oba­le Ze­te i ti­me spri­je­čio uti­caj Tu­ra­ka iz Spu­ža i Nik­ši­ća. Da­nas je Bra­ni­slav Đu­ra­no­vić pred­sjed­nik Op­šti­ne Da­ni­lov­grad ko­ja vje­ro­vat­no ne bi po­sto­ja­la bez Nje­go­še­ve za­mi­sli i pri­ma pla­tu pre­ko 1.100 eura mje­seč­no, ali op­stru­i­ra svog i svih nas do­bro­tvo­ra Nje­go­ša, ve­li­kog pje­sni­ka, mi­sli­o­ca, vla­di­ku i dr­žav­ni­ka – is­ti­ču u sa­op­šte­nju do­sta­vlje­nom „Da­nu” pred­stav­ni­ci Or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra na­uč­nog sku­pa „Nje­goš i Bje­lo­pa­vli­ći”.
Na­uč­ni skup je odr­žan 10. ma­ja, a na nje­mu su uče­stvo­va­li mi­tro­po­lit cr­no­gor­sko-pri­mor­ski Am­fi­lo­hi­je, aka­de­mi­ci Bra­ni­slav Osto­jić i Zo­ran La­kić, prof. dr Želj­ko Vu­ja­di­no­vić, uni­ver­zi­tet­ski pro­fe­sor, i Mi­lo­rad Bo­ško­vić, pi­sac i pu­bli­ci­sta. Tom sku­pu, iako je po­zvan, ni­je pri­su­sto­vao Đu­ra­no­vić, ali ni ni­ko iz lo­kal­ne upra­ve.
-Po­no­vo i po ko zna ko­ji put Bra­ni­slav Đu­ra­no­vić, pred­sjed­nik op­šti­ne Da­ni­lov­grad op­stru­i­ra pro­gra­me Udru­že­nja gra­đa­na i po­što­va­la­ca Bje­lo­pa­vli­ća „Bi­je­li Pa­vle” i sve što ima bje­lo­pa­vlić­ki pred­znak. Ne­shva­tlji­vo je, ali isti­ni­to da je Bra­ni­slav Đu­ra­no­vić, šef pr­vog ser­vi­sa gra­đa­na, vje­ro­vat­no je­di­ni čo­vjek tre­nut­no u svi­je­tu ko­ji je po­vo­dom 170 go­di­na Nje­go­še­vog „Gor­skog vi­jen­ca” poku­šao da op­stru­i­ra na­uč­ni skup po­sve­ćen Nje­go­šu. Umje­sto da po­dr­ža­va pro­gra­me na­šeg udru­že­nja on op­stru­i­ra sa­dr­ža­je ko­ji pre­va­zi­la­ze nje­go­va shva­ta­nja i ko­je me­to­do­lo­gi­jom jed­ne po­li­ti­ke i ide­o­lo­gi­je ne mo­že da kon­tro­li­še. Ta­kvim po­te­zom Đu­ra­no­vić naj­r­je­či­ti­je go­vo­ri o se­bi, svom obra­zo­va­nju i shva­ta­nju po­li­ti­ke. Po­naj­ma­nje nje­go­vo po­na­ša­nje go­vo­ri o Udru­že­nju gra­đa­na i po­što­va­la­ca Bje­lo­pa­vli­ća „Bi­je­li Pa­vle”- sa­o­šti­li su iz Or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra na­uč­nog sku­pa odr­ža­nog u Da­ni­lov­gra­du.I.M.


Iz ka­bi­ne­ta ne­ma od­go­vo­ra

Na adre­su ka­bi­ne­ta Bra­ni­sla­va Đu­ra­no­vi­ća „Dan” je po­sa­lo pi­ta­nje za­što pred­sjed­nik op­šti­ne ni­je pri­su­stvo­vao na­uč­nom sku­pu o Nje­go­šu i Bje­lo­pa­vli­ći­ma. Iz nje­go­vog ka­bi­ne­ta nam je sa­op­šte­no da su pri­mi­li na­še pi­ta­nje, ali od­go­vor do za­klju­če­nja ovog bro­ja „Dan” ni­je­smo do­bi­li.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"