Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni OSNOVNA ŠKOLA „9 MAJ” IZ SUTIVANA PROSLAVILA 28 ROĐENDAN Đak generacije Katarina Konatar
Na sve­ča­no­sti odr­ža­noj u Osnov­noj ško­li ,,9 maj” u Su­ti­va­nu, po­vo­dom 28 ro­đen­da­na ško­le, Ka­ta­ri­na Ko­na­tar pro­gla­še­na za đa­ka ge­ne­ra­ci­je. Od di­rek­to­ra Vo­ji­sla­va Žu­jo­vi­ća ona je na po­klon do­bi­la knji­ge. Žu­jo­vić je is­ta­kao da je kul­tur­nim i sport­skim ma­ni­fe­sta­ci­ja­ma i iz­lo­žbom uče­nič­kih ra­do­va uka­za­no na sve ono što je u pred­hod­noj škol­skoj go­di­ni ura­đe­no. Do­dao je da ško­lu u Su­ti­va­nu po­ha­đa 326 uče­ni­ka raz­vr­sta­nih u 18 odje­lje­nja.
-Obez­bi­je­đen je vi­sok kva­li­tet ra­da, i svi ino­va­tiv­ni pro­gra­mi Mi­ni­star­stva pro­svjete ute­me­lje­ni su u na­šoj ško­li. Na­sto­ja­će­mo da u na­red­nom pe­ri­o­du, uz do­bro­na­mjer­nu i otvo­re­nu sa­rad­nju sa ro­di­te­lji­ma na­ših uče­ni­ka pro­na­la­zi­mo naj­jed­no­stav­ni­ja rje­še­nja za po­sti­za­nje što bo­ljih re­zul­ta­ta u na­šem za­hjed­nič­kom ra­du, va­pi­sta­nju i obra­zo­va­nju mla­dih ge­ne­ra­ci­ja, u stva­ra­nju sve­stra­ne uče­nič­ke lič­no­sti- na­gla­sio je Žu­jo­vić i do­dao da će ško­la i da­lje osta­ti pra­va obra­zov­na usta­no­va do­stoj­na sva­kog po­što­va­nja.
-U ovoj škol­skoj go­di­ni ostva­ri­li smo do­bre re­zul­ta­te na svim tak­mi­če­nji­ma, a me­đu đa­ci­ma se is­ta­kao Or­han Ho­džić, ko­ji je osvo­jio pr­vo mje­sto na Op­štin­skoj smo­tri re­ci­ta­to­ra-ka­zao je Žu­jo­vić.
Za uče­šće na dr­žav­nom tak­mi­če­nju iz en­gle­skog je­zi­ka na­gra­đa­e­na je Šej­la Ka­na­lić, a Vla­sti­mir Ko­na­tar za uče­šće na Olim­pi­ja­di zna­nja iz fi­zi­ke.
Na­kon pro­gla­še­nja za đa­ka ge­ne­ra­ci­je Ka­ta­ri­na Ko­na­tar se za­hva­li­la na­stav­ni­ci­ma i ru­ko­vo­de­ćem ka­dru, za de­vet go­di­na pro­ve­de­nih u ovoj usta­no­vi. Naglasi­la je da je njen pr­vi kon­takt sa ško­lom uljep­ša­la uči­te­lji­ca Mi­li­ja­na Da­mja­no­vić,
- Uči­te­lji­ci da­je­mo ve­li­ki zna­čaj na po­čet­ku na­šeg ško­lo­va­nja. Uči­la je nas da uvi­jek mo­že vi­še i bo­lje. Za­hval­ni smo joj na svim ži­vot­nim lek­ci­ja­ma i zna­nju, ali i na­šim uči­te­lji­ca­ma Mi­lo­sa­vi Kne­že­vić i Du­ški Kne­že­vić. Hva­la i raz­red­nom star­je­ši­na­ma Mi­li­ji­an­ki Kne­že­vić, Je­le­ni Ra­do­vić i Sa­ki­bu Pu­zo­vi­ću. Od svih smo ne­što na­u­či­li. I ve­li­ko hva­la na­stav­ni­ku Ane­su Spa­hi­ću, ko­ji je de­vet go­di­na gra­dio svi­jet je­zi­ka oko nas-ka­za­la je Ko­na­tar, obe­ća­va­ju­ći da će se ge­ne­ra­ci­ja ko­joj pri­pa­da tru­di­ti da i da­lje bu­du naj­bo­lji.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"