Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni EKOLOŠKI INCIDENT U BREZOJEVICAMA KOD PLAVA
Građevinski otpad na obali jezera
Otpad ostavljen na obali jezera Građevinski otpad na obali jezera
PLAV - Na sa­moj oba­li Plav­skog je­ze­ra, po­red ma­gi­stral­nog pu­ta Plav-Gu­si­nje u Bre­zo­je­vi­ca­ma, na lo­ka­li­te­tu zva­nom Ušće, oda­kle Lim iz­vi­re iz je­ze­ra, na op­šte za­pre­pa­šće­nje, od­la­že se gra­đe­vin­ski ot­pad.
Oni ko­ji po­sje­ću­ju to mje­sto, a po­go­to­vo ži­te­lji ape­lu­ju na nad­le­žne da već jed­nom po­ve­du ra­ču­na o ko­mu­nal­nom (ne)re­du ba­rem na atrak­tiv­ni­jim mje­sti­ma, tim pri­je što se pri­pre­ma­ju ak­tiv­no­sti za­šti­te Plav­skog je­ze­ra.
-Du­ži niz go­di­na su­o­če­ni smo s pro­ble­mom sma­nje­nja po­vr­ši­ne Plav­skog je­ze­ra, s po­di­za­njem nje­go­vog dna i za­ra­sta­njem u ko­rov i ra­zno ra­sti­nje. Ako se ne­što ne pre­du­zme, je­ze­ro će ne­sta­ti u do­gled­no vri­je­me. Do­la­zi­le su raz­ne struč­ne eki­pe, pa i iz In­sti­tu­ta „Ja­ro­slav Čer­ni“ iz Be­o­gra­da, ra­di iz­ra­de stu­di­je o za­šti­ti tog je­din­stve­nog dra­gu­lja pri­ro­de, a ni­šta se ne či­ni da se je­ze­ro za­šti­ti od nas sa­mih. Iz štam­pe se mo­glo pro­či­ta­ti da je Vla­da Cr­ne Go­re za taj pro­je­kat opre­di­je­li­la oko po­la mi­li­o­na evra, ali vri­je­me te­če, a ni­šta se ne ra­di. Zna­mo i da je pred­sjed­nik op­šti­ne Or­han Šah­ma­no­vić ugo­vo­rio od­re­đe­ne pro­jekt­ne in­ve­sti­ci­je za pro­stor Pla­va, pri­li­i­kom bo­rav­ka u Če­če­ni­ji, me­đu ko­ji­ma i za pro­je­kat za­šti­te Plav­skog je­ze­ra. Uma­lo ga ne lin­čo­va­še što je oti­šao u Ru­si­ju, a za po­hva­lu su im bi­li oni ko­ji se ni­ma­lo ni­je­su pre­tr­gli da do­pri­ne­su raz­vo­ju op­šti­ne. No, kad po­gle­da­mo od­nos pre­ma je­ze­ru, a pri­mjer je i ova de­po­ni­ja, pi­ta­nje je da li će se ne­što pred­u­ze­ti ili će osta­ti na pri­či kao do­sad –ka­že Bra­no Da­šić, mje­šta­nin Bre­zo­je­vi­ca.Se­kre­tar Se­kre­ta­ri­ja­ta za in­spek­cij­ske po­slo­ve Rah­man Mar­ki­šić ka­zao je da je po­slao ko­mu­nal­nog in­spek­to­ra da obi­đe zo­nu obal­nog di­je­la Plav­skog je­ze­ra i pre­du­zme mje­re iz svo­je nad­le­žno­sti.
-Na­lo­žio sam ko­mu­nal­nom in­spek­to­ru da obi­đe zo­nu obal­nog di­je­la Plav­skog je­ze­ra. On je sni­mio sta­nje u toj zo­ni i kon­sta­to­vao dvi­je lo­ka­ci­je na ko­ji­ma je za­su­to gra­đe­vin­sko ze­mlji­šte. Po­kre­nuo je uprav­ni po­stu­pak da se stvar ras­pra­vi, o če­mu će me bla­go­vre­me­no oba­vi­je­sti­ti –ka­zao je Mar­ki­šić.
N.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"