Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MILANKO MINIĆ NAJAVIO OBIMNE RADOVE Za kapitalne projekte 29 miliona eura
BI­JE­LO PO­LjE - Di­rek­tor op­štin­ske Di­rek­ci­je za iz­grad­nju i in­ve­sti­ci­je Mi­lan­ko Mi­nić ka­že da je pro­gra­mom ure­đe­nja pro­sto­ra za 2017. go­di­nu pla­ni­ra­no da se u ka­pi­tal­ne pro­jek­te u Bi­je­lom Po­lju ulo­ži oko 29 mi­li­o­na eura.
-U pro­je­kat na­stav­ka ra­do­va na va­lo­ri­za­ci­ji pla­ni­ne Bje­la­si­ce u ovoj go­di­ni pla­ni­ra­ni su ra­do­vi u vri­jed­no­sti  u šest mi­li­o­na eura. U to­ku je iz­ra­da glav­nog pro­jek­ta vo­do­snab­di­je­va­nja ba­zne sta­ni­ce. U to­ku je iz­ra­da glav­nog pro­jek­ta za iz­grad­nju tra­fo­sta­ni­ce 35/10, a pla­ni­ra­no je da za mje­sec da­na bu­de ras­pi­san no­vi ten­der za ži­ča­ru po si­ste­mu pro­jek­tuj - iz­gra­di - ka­že Mi­nić i do­da­je da je za put­ni pra­vac Rav­na Ri­je­ka-Ja­si­ko­vac ura­đen i re­vi­do­van glav­ni pro­je­kat i u to­ku je rje­ša­va­nje imo­vin­sko-prav­nih od­no­sa i do­bi­ja­nje gra­đe­vin­ske do­zvo­le.
-Za most na ri­je­ci Lju­bo­vi­đi do­bi­je­na je gra­đe­vin­ska do­zvo­la i već je za­po­če­ta iz­grad­nja mo­sta i pri­la­znih pu­te­va. Vri­jed­nost ovih ra­do­va iz­no­si 570.000 eura. Ras­pi­san je ten­der za pr­vu i dru­gu fa­zu pro­bo­ja pu­ta Ja­si­ko­vac-Cmi­lja­če u du­ži­ni od 4,7 ki­lo­me­ta­ra u vri­jed­no­sti  če­ti­ri mi­li­o­na eura, a ra­do­vi se iz­vo­de od gor­njeg stro­ja, bez as­fal­ta i bez ivič­nja­ka- po­ja­šnja­va Mi­nić i is­ti­če da je pla­ni­ra­no da se u ovoj go­di­ni u pro­je­kat Đa­lo­vi­ća pe­ći­ne ulo­ži 3,4 mi­li­o­na eura.
- Ura­đen je i re­vi­do­van glav­ni pro­jekt pu­ta Bi­stri­ca-Pod­vrh i ras­pi­san ten­der za pr­vu i dru­gu fa­zu iz­grad­nje pu­ta u vri­jed­no­sti  4,5 mi­li­o­na eura.  Ura­đe­no je i idej­no rje­še­nje za iz­grad­nju glav­ne tra­fo­sta­ni­ce u Bi­stri­ci 35/10, a pla­ni­ra­na je iz­grad­nja i tra­fo­sta­ni­ce kod mana­sti­ra Pod­vrh i stub­ne tra­fo­sta­ni­ce 10/04 iz­nad sa­me kli­su­re. Pri­pre­mlje­ni su po­da­ci za ras­pi­si­va­nje ten­de­ra za ure­đe­nje pe­ći­ne i ula­za u vri­jed­no­sti od 280 hi­lja­da eura i u to­ku je ten­der za oda­bir pro­jek­tan­ta za iza­du pro­jek­ta ure­đe­nja pri­stup­nih sta­za. Do kra­ja go­di­ne oče­ku­je se ras­pi­si­va­nje ten­de­ra za ži­ča­ru po si­ste­mu pro­jek­tuj - iz­gra­di, a pro­jek­tom će bi­ti de­fi­ni­sa­na nje­na vri­jed­nost- ka­že Mi­nić i na­gla­ša­va da je ras­pi­san ten­der za oda­bir iz­vo­đa­ča tre­će fa­ze re­kon­struk­ci­je grad­skog tr­ga ko­ji će bi­ti po­plo­čan k­va­li­tet­nim plo­ča­ma i ima­će no­vo ura­ba­no de­ko­ra­tiv­no LED osvje­tlje­nje. Mi­nić is­ti­če da će bi­ti ure­đa­na sta­ba­la li­pa i sve fa­sa­de na zgra­da­ma u uli­ci Slo­bo­de. In­ve­sti­tor ra­do­va na pra­voj i dru­goj fa­zi re­kon­struk­ci­je tr­ga je fir­ma  Adri­a­tik pro­per­tis iz Bu­dve i Op­šti­na Bi­je­lo Po­lje, a iz­vo­đač Uni­pred iz Bi­je­log Po­lja.
Mi­nić je na­ja­vio i iz­grad­nju ra­svje­te na obi­la­zni­ci za šta je, ka­ko tvr­di, ras­pi­san ten­der. Bi­će iz­gr­ađen i no­vi most u Njeg­nje­vu, re­kon­stru­i­sa­na skup­štin­ska sa­la, re­a­li­zo­va­na dru­ga fa­za ra­do­va u Moj­ko­vač­koj uli­ci u okvi­ru ko­jih će bi­ti re­kon­stru­i­sa­na i ras­kr­sni­ca kod Auto -mo­to dru­štva. M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"