Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni IZ NVO „CETINJE JE EVROPA” PISALI FILIPU VUJANOVIĆU I AMBASADORU NJEMAČKE Pomozite de se Prestonica riješi otpadnih voda
CE­TI­NjE – Iz ne­vla­di­ne or­ga­ni­az­ci­je „Ce­ti­nje je Evro­pa” upu­ti­li su do­pis pred­sjed­ni­ku Cr­ne Go­re Fi­li­pu Vu­ja­no­vi­ću i am­ba­sa­do­ru Nje­mač­ke u Cr­noj Go­ri Han­su Gin­te­ru Ma­ter­nu tra­že­ći po­moć u ra­li­za­ci­ji pro­jek­ta od­vo­đe­nja ot­pad­nih vo­da iz Pre­sto­no­ce. Ka­ko na­gla­ša­va Ra­do­van Dža­ko­vić, pred­sje­nik NVO „Ce­ti­nje je Evro­pa”, već pet go­di­na če­ka­ju da se nad­le­žni od­re­de pre­ma pro­gra­mu ove NVO o re­gu­lu­sa­nju ot­pad­nih vo­da i na­ta­pa­nju 4.000 hek­ta­ra plod­nog ze­mlji­šta si­ste­mom kap po kap to­kom ljet­njih mje­se­ci.
- Mo­li­mo Vas da nam po­mog­ne­te da Cr­na Go­ra za­u­zme stav na ko­ji već pet go­di­na če­ka­mo i da se od­lu­či o na­šem pro­gra­mu ko­ji je pri­je ne­ko­li­ke go­di­ne usvo­jen na okru­glom sto­lu u Bu­dvi o re­gu­li­sa­nju ot­pad­nih vo­da od Ce­ti­nja do je­ze­ra, i na­ta­pa­nju lje­ti po si­te­mu kap po kap 4.000 hek­ta­ra plod­ne ze­mlje. Ova­kav od­nos pre­ma Pre­sto­ni­ci ne­će­te sre­sti ni u Afri­ci, ali to ne zna­či da ne tre­ba po­če­ti sa po­što­va­njem ovog gra­da. Sma­tra­mo da tre­ba ne­što ura­di­ti mi­mo upo­tre­be par­fe­ma, da se ne ču­je smrad od po­no­ra do po­la gra­da. Pod­sje­ća­mo, Evrop­ska ban­ka po­mo­gla je Cr­nu Go­ru u grad­nji vo­do­vo­da za cr­no­gor­sko pri­mor­je i Ce­ti­nje. Uoči po­čet­ka ra­do­va Vla­da Cr­ne Go­re pred­lo­ži­la je par­la­men­tu što je on jed­no­gla­sno usvo­jio, da se iz­u­zme Ce­ti­nje iz projek­ta pa će se, ka­ko su ta­da re­kli, na­knad­no iz­gra­di­ti vo­do­vod za Pre­sto­ni­cu, a Ce­ti­nje još uvi­jek ku­bu­ri sa vo­dom. Ra­do­vi su od­lo­že­ni za dru­go vri­je­me, a sma­tra­mo da je o ovom gra­du i nje­go­vom raz­vo­ju tre­ba­lo vo­dit ra­ču­na pu­no ra­ni­je, od­no­sno od on­da ka­da se su­pro­sta­vio ru­še­nju Du­brov­ni­ka- na­veo je Dža­ko­vić u svom obra­ća­nju preds­jed­ni­ku Cr­ne Go­re i amba­sa­do­ru Nje­mač­ke u Cr­noj Go­ri.
Dža­ko­vić, Vu­ja­no­vi­ću za­mje­ra što je za­bo­ra­vio da je Ce­ti­nje pri­je 26 go­di­na bi­lo pro­tiv na­pa­da na Du­brov­nik i da je u toj svo­joj od­lu­ci bi­lo usmlje­no, ali da je „zva­nič­na Cr­na Go­ra pro­su­la krv ce­tinj­ske omla­di­ne”.
- Na­ža­lost, Vi ste to iz­gle­da za­bo­ra­vi­li, kao i de­se­ti­ne sru­še­nih ku­ća. Otva­ra­te na Ce­ti­nju mi­ni­star­stvo, a sta­no­ve gra­di­te u Pod­go­ri­ci. Iz­ra­ža­va­mo ne­za­do­volj­stvo jer ste sa cr­no­gor­skih tr­go­va po­ru­či­va­li: „Ce­ti­nje, hva­la ti za obraz Cr­ne Go­re”, a mi­li­o­ne do­na­ci­ja tro­ši­li ste mi­mo Ce­ti­nja- po­ru­čio je Dža­ko­vić.
Z.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"