Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Tužilaštvo da ispita kome je DPS dijelio stanove * Silovao maloljetnu komšinicu * Stan od 100.000, a plata 700 eura * Glečeri potonuli metar * Acu prifalilo keša, država upumpala 83 miliona * Osvježenje za 1.500 ljudi u Maksimusu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRAGIŠA JANjUŠEVIĆ, POLITIČKI ANALITIČA:
Kompletna opozicija je gubitnik u aktuelnom sukobu na opozicionoj političkoj sceni.

Vic Dana :)

Došao Mujo da se prijaviti na Zavod za zapošljavanje. Službenica mu traži podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali:
- Pomoćni bagerista!
Službenica se zbuni:
- Šta ti je to?
Mujo slegne ramenima:
- Šta nemere bager, ja lopatom!
Dođe žena u poštu. Hoće da pošalje telegram, ali je škrta na novcu, pa pita radnicu:
- Dajete li popust ako je u pitanju smrtni slučaj?
- Naravno, gospođo, tada je upola jeftinije - odgovori ljubazna radnica.
Žena to jedva dočeka, pa reče:
- Odlično! Piši tu: Radovane, vraćaj se kući, koljemo svinju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni DEMOKRATE OBIŠLE OPŠTINU PLJEVLJA
Slika DPS vlasti je nemaština
Slika DPS vlasti je nemaština
PLjE­VLjA - Obi­la­skom sva­kog na­se­lja, se­la, za­se­o­ka i sva­ke ku­će u op­šti­ni Plje­vlja, pred­sjed­nik De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re Alek­sa Be­čić i ge­ne­ral­ni se­kre­tar Bo­ris Bog­da­no­vić, za­jed­no sa plje­valj­skim De­mo­kra­ta­ma, upo­zna­li su se sa svim pro­ble­mi­ma, ma­na­ma i pred­no­sti­ma, sa svim po­ten­ci­ja­li­ma i re­sur­si­ma ove ve­o­ma zna­čaj­ne sje­ver­ne op­šti­ne, na­vo­di se u sa­op­šte­nju te par­ti­je.
,,Pro­sto je ne­ja­sno ka­ko op­šti­na sa ovo­li­ko pri­rod­nih re­sur­sa i sa ovo­li­ko po­ten­ci­ja­la, mo­že da ima čak 25% ne­za­po­sle­nih. To sa­mo u pr­vi mah iz­ne­na­đu­je, ali na­rav­no ne ču­di ka­da se uzme u ob­zir da je DPS tre­nut­no na vla­sti u ovoj op­šti­ni, a u Cr­noj Go­ri sko­ro tri de­ce­ni­je. Za sko­ro če­ti­ri go­di­ne man­da­ta na lo­kal­nom i go­to­vo tri de­ce­ni­je na dr­žav­nom ni­vou ni­je­su uspje­li da do­ve­du ni­jed­nog pra­vog i kre­di­bil­nog in­ve­sti­to­ra. Ali za­to su uspje­li da ras­pro­da­ju dr­žav­nu imo­vi­nu, da oti­ma­ju i če­ru­pa­ju plje­valj­ska pred­u­ze­ća i da ih po­kla­nja­ju za pro­ce­nat. Sli­ka nji­ho­ve vla­sti je ne­ma­šti­na, ne­za­po­sle­nost, ne­bri­ga o svim gra­na­ma pri­vre­de, za­to Plje­vlja da­nas li­če na pro­pa­da­ju­će mje­sto ko­je svi na­pu­šta­ju, a o plje­valj­skim se­li­ma ne vri­je­di ni go­vo­ri­ti - ona su za­bo­ra­vlje­na. Lju­di u plje­valj­skim se­li­ma ži­ve bu­kval­no kao u sred­njem vi­je­ku - bez pu­te­va, vo­de i od­sje­če­ni od svi­je­ta. Zbog sve­ga, De­mo­kra­te su uspje­šno kre­nu­le u osva­ja­nje Plje­va­lja i po­kre­nu­li sna­žnu kam­pa­nju ka­ko bi na če­lu sa pred­sjed­ni­kom Be­či­ćem pro­bu­di­li svi­jest kod Plje­vlja­ka i da­li im na­du i mo­tiv da se bo­re, da mi­je­nja­ju vlast i ova­kav si­stem i da za­jed­no sa na­ma uči­ne Plje­vlja mje­stom ko­je će bi­ti pre­po­zna­to kao mje­sto u ko­jem se li­je­po i bo­ga­to ži­vi”, sto­ji u sa­op­šte­nju.
B.JE.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"