Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ODBORNIK DF-A MILAN ROLOVIĆ KRITIKOVAO SPOROST RADOVA NA KRUŽNOM TOKU U CENTRU GRADA
Tri mjeseca saobraćaj u blokadi
Tri mjeseca saobraćaj u blokadi
Od­bor­nik De­mo­kratskog fron­ta u Skup­šti­ni op­šti­ne Ul­cinj Mi­lan Ro­lo­vić oci­je­nio je da je rok od 90 da­na za iz­grad­nju kru­žnog to­ka u bli­zi­ni zgra­de Op­šti­ne ne­pri­hva­tlji­vo ve­lik za je­dan ta­kav in­fra­struk­tur­ni obje­kat i da gra­đa­ni naj­ju­žni­je op­šti­ne već ne­go­du­ju zbog sa­o­bra­ćaj­nih gu­žvi i pre­ki­da sa­o­bra­ća­ja u tom di­je­lu gra­da. Ro­lo­vić je na sjed­ni­ci SO Ul­cinj pi­tao nad­le­žne ka­kvi su to ra­do­vi ko­ji će tra­ja­ti tri mje­se­ca i pod­sjetio da je ki­ne­ska kom­pa­ni­ja, ko­ja gra­di dio auto­pu­ta Bar – Bo­lja­ri, u mje­stu Bi­o­če bez una­pri­jed utvr­đe­ne oba­ve­ze, o svom tro­šku, za 10 da­na iz­gra­di­la kru­žni tok, ka­ko bi omo­gu­ći­la da se na di­o­ni­ci Pod­go­ri­ca - Ko­la­šin sa­o­bra­ća bez za­sto­ja i gu­žvi.
– Mo­žda je tre­ba­lo da an­ga­žu­je­te ne­ko­ga iz te kom­pa­ni­je da nas po­sa­vje­tu­je ka­ko da se ovaj naš kru­žni tok za­vr­ši ra­ni­je ne­go je pla­ni­ra­no. Ja­sno je da iz­vo­đač ra­do­va u Ul­ci­nju to ne mo­že za­vr­ši­ti za 10 da­na ali bi se si­gur­no mo­glo ubr­za­ti, ob­zi­rom da se, ko­li­ko vi­dim, ne ra­di vi­ken­dom a osta­lim da­ni­ma ra­di tek par gra­đe­vin­skih ma­ši­na - ka­zao je Ro­lo­vić.
Pod­sje­ti­mo, Opš­tina Ul­cinj, od­no­sno Se­kre­ta­ri­jat za ko­mu­nal­ne dje­lat­no­sti re­a­li­zu­je pro­je­kat kru­žnog to­ka kod zgra­de SO Ul­cinj, naj­vri­jed­ni­je ka­pi­tal­ne in­ve­sti­ci­je ko­ja je pred­vi­đe­na Pro­gra­mom ure­đe­nja pro­sto­ra za 2017. go­di­nu. Re­a­li­za­ci­jom ovog pro­jek­ta, ka­žu nad­le­žni, ri­je­ši­će se pi­ta­nje od­vo­đe­nja at­mos­fer­skih vo­da kod zgra­de Po­šte, od­no­sno re­sto­ra­na „Pal­ma”, ko­ji je pred­sta­vljao ve­li­ki pro­blem pri­li­kom obil­nih pa­da­vi­na. To je ina­če pr­va fa­za iz­grad­nje bu­le­va­ra Maj­ke Te­re­ze, ko­jim je pred­vi­đe­no spa­ja­nje bu­le­va­ra Sken­der­be­ga sa bu­le­va­rom Te­u­ta. In­ve­sti­ci­ja je usa­gla­še­na sa Pro­jek­tom po­bolj­ša­nja vo­do­snab­di­je­va­nja i od­vo­đe­nja ot­pad­nih vo­da ko­ji će se re­a­li­zo­va­ti iz kre­di­ta KfW ban­ke. Ra­do­ve iz­vo­di DOO „Pu­te­vi Bar”, a pro­je­kat je vri­je­dan 290.000 eura. Nad­zor nad iz­vo­đe­njem ra­do­va vr­ši Agen­ci­ja za iz­grad­nju i raz­voj Ul­ci­nja, a rok za nji­hov za­vr­še­tak je 90 da­na, od­no­sno 23. de­cem­bar.
M.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"