Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni UČENICI OŠ „ANTO ĐEDOVIĆ”, KAO NAJBOLJI U PROJEKTU O RECIKLAŽI, DOBILI INTERAKTIVNU TABLU I PROJEKTOR Sakupili 190 kg limenki
BAR – Osnov­na ško­la „An­to Đe­do­vić” iz Ba­ra do­bi­la je in­ter­ak­tiv­nu ta­blu i pro­jek­tor kao naj­bo­lja u pro­jek­tu „Sva­ka li­men­ka se ra­ču­na”, re­a­li­zo­van škol­ske 2016/17. go­di­ne. Pro­je­kat je re­a­li­zo­van u sa­rad­nji sa JP Mor­sko do­bro i Re­can fon­da­ci­jom. Uče­ni­ci su kao po­bjed­ni­ci ovog tak­mi­če­nja sa­ku­pi­li 190 kg li­men­ki.
U okvi­ru pro­jek­ta, či­ji je ko­or­di­na­tor bi­la Dra­ga­na Vuk­če­vić, pro­fe­so­ri­ca bi­o­lo­gi­je, u ško­li su or­ga­ni­zo­va­li niz ak­tiv­no­sti. Na­pra­vlje­na je pro­mo­ci­ja i is­tak­nut edu­ka­tiv­ni i eko­lo­ški zna­čaj pro­jek­ta, po­sta­vlja­ne su „ze­le­ne eko-ku­ti­je” za od­la­ga­nje li­men­ki u ho­lu ško­le i ka­bi­ne­tu bi­o­lo­gi­je, upu­ćen je jav­ni po­ziv svi­ma u ško­li da se pri­dru­že ak­ci­ji i oči­ste škol­sko dvo­ri­šte, pla­že i pro­stor oko se­be od su­vi­šnih li­men­ki, ko­je su ka­sni­je se­lek­to­va­ne i pri­pre­mlje­ne za re­ci­kla­žu.
Iz ško­le pod­sje­ća­ju da su uče­ni­ci od­lu­či­li da pri­ku­plje­ni no­vac od re­ci­kli­ra­nja li­men­ki do­ni­ra­ju u hu­ma­ni­tar­ne svr­he, za po­moć „ku­ći hu­ma­no­sti”, a uče­stvo­va­li su svi i uče­ni­ci i za­po­sle­ni. Ti­me je ovaj pro­je­kat do­bio na zna­ča­ju i vri­jed­no­sti.
– Ško­la je kroz ovaj pro­je­kat ostva­ri­la uspje­šnu sa­rad­nju sa lo­kal­nom za­jed­ni­com, za­tim Mor­skim do­brom, Re­can fon­da­ci­jom, Re­ci­kla­žnim cen­trom, kao i sa lo­kal­nim me­di­ji­ma ko­ji su pra­ti­li i po­dr­ža­va­li rad. Us­po­sta­vlje­na je sa­rad­nja i sa ro­di­te­lji­ma uče­ni­ka ko­ji su se pri­dru­ži­li ak­ci­ji i da­li zna­ča­jan do­pri­nos. Pro­je­kat je po­kre­nut s ci­ljem raz­vi­ja­nja svi­je­sti uče­ni­ka o oču­va­nju ži­vot­ne sre­di­ne. Svi uče­ni­ci su se ra­do oda­zva­li i po­ka­za­li da će zna­ti da se bri­nu o svo­joj sre­di­ni. Za taj trud su i na­gra­đe­ni glav­nom na­gra­dom, in­ter­ak­tiv­nom ta­blom, ko­ja je uru­če­na ško­li i ko­ri­sti­će se kao di­dak­tič­ko sred­stvo u na­sta­vi – sa­o­šti­li su iz OŠ „An­to Đe­do­vić”
D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"