Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PREDSTAVNICI CRVENOG KRSTA URUČILI POMOĆ PETOČLANOJ PORODICI MILOŠEVIĆ Blizanci se lopti najviše obradovali
BI­JE­LO PO­LjE – Pe­to­čla­nu po­ro­di­cu Mi­lo­še­vić, ko­ja ži­vi u mje­stu Maj­sto­ro­vi­na na ob­ron­ci­ma pla­ni­ne Bje­la­si­ce, na oko 14 ki­lo­me­ta­ra od Bi­je­log Po­lja, ju­če su po­sje­ti­li pred­stav­ni­ci Op­štin­ske or­ga­ni­za­ci­je Cr­ve­nog kr­sta Ma­šan Živ­ko­vić i Mi­ško Ka­ra­džić. Raz­log po­sje­te bio je uru­če­nje hu­ma­ni­tar­ne po­mo­ći, jer ova po­ro­di­ca ži­vi u te­škim so­cio-eko­nom­skim uslo­vi­ma.
Gla­va po­ro­di­ce če­tr­de­se­to­smo­go­di­šnji Ra­do­mir sa su­pru­gom Mi­li­jan­kom u ovoj ne­do­đi­ji iz­dr­ža­va tro­je dje­ce, sed­mo­go­di­šnje bli­zan­ce Mar­ka i Bran­ka i če­tvo­ro­go­di­šnju Ran­ku. Mi­lo­še­vi­ći su pri­ma­li so­ci­jal­nu po­moć, ali već ne­ko­li­ko mje­se­ci je ne do­bi­ja­ju, jer se, ka­ko ka­žu, pra­vi pa­u­za od tri mje­se­ca. Po­ro­di­ca ži­vi u tro­šnoj ku­ći­ci, ko­ja je za­jed­nič­ko vla­sni­štvo ne­ko­li­ko Ra­do­mi­ro­vih bli­skih ro­đa­ka.
– Sa­zna­li smo da je ova po­ro­di­ca, ko­ja je ra­ni­je ta­ko­đe bi­la na na­šoj evi­den­ci­ji ka­da je do­dje­la ne­ke jed­no­krat­ne po­mo­ći u pi­ta­nju, u sta­nju so­ci­jal­ne po­tre­be. Za­to smo uz po­moć do­na­to­ra pri­ku­pi­li ne­što ži­vot­nih na­mir­ni­ca, kao i odje­će i hi­gi­jen­skih sred­sta­va. Tu je i ne­iz­bje­žan džak bra­šna, ta­ko da smo za­do­volj­ni što smo iz­ma­mi­li osmi­je­he na li­ci­ma ove po­ro­di­ce ko­ja, ka­ko smo se uvje­ri­li, ži­vi ve­o­ma te­škim ži­vo­tom – ka­že Ma­šan Živ­ko­vić.
Pra­voj fud­bal­skoj lop­ti po­seb­no su se ob­ra­do­va­li bli­zan­ci, ko­ji su ove go­di­ne kre­nu­li u pr­vi raz­red Osnov­ne ško­le „Alek­sa Be­ćo Đi­las” u Rav­noj Ri­je­ci. Ka­žu da će im lop­ta do­bro do­ći da se u slo­bod­nom vre­me­nu po­i­gra­ju.
– Ni­je nam la­ko i je­dva sa­sta­vlja­mo kraj s kra­jem. Ne­ma­mo ni­šta ži­vo i ako ži­vi­mo na se­lu. Do pro­šle go­di­ne ima­li smo kra­vu ali, ka­ko ka­že naš na­rod, ne­vo­lja ni­kad ne do­la­zi sa­ma, pa nam je kra­va ugi­nu­la. Ipak, naj­ve­ći pro­blem je što smo su­pru­ga i ja sla­bog zdrav­stve­nog sta­nja, a dje­ča­ci ima­ju pro­blem sa go­vo­rom, ta­ko da ih dva pu­ta ne­djelj­no vo­dim u grad kod lo­go­pe­da. Za te tr­ško­ve mje­seč­no mo­ram da iz­dvo­jim 100 eura – ža­li se Mi­lo­še­vić i do­da­je da je pro­blem i od­la­zak bli­za­na­ca u ško­lu u Rav­noj Ri­je­ci.
– Sva­kog da­na ih pra­tim i sa­če­ku­jem. Po­lo­vi­na pu­ta je loš ma­ka­dam. U jed­nom prav­cu tre­ba nam sat i po, a u po­vrat­ku i vi­še. Ne znam šta će­mo ra­di­ti zi­mi, ka­da ov­dje sni­jeg na­pa­da i pre­ko me­tra – ka­zu­je Mi­lo­še­vić, do­da­ju­ći da po­ne­kad uspi­je­va da ne­što ma­lo za­ra­di, ra­de­ći za dnev­ni­cu.M.N.


Ško­la pri­ku­plja sred­stva da im ku­pi kra­vu

U ak­ci­ju po­mo­ći po­ro­di­ci Mi­lo­še­vić uklju­či­la se i ško­la u Rav­noj Ri­je­ci. Di­rek­tor ško­le Ne­boj­ša Ko­rać već je sa do­na­to­ri­ma obez­bi­je­dio je­dan kon­tin­gent hra­ne, ko­ji će Mi­lo­še­vi­ći­ma bi­ti uru­čen ovih da­na.
– Pri­je ne­ko­li­ko da­na ovu po­ro­di­cu je po­sje­ti­la de­le­ga­ci­ja Đač­kog par­la­men­ta, za­jed­no sa pe­da­go­gom Oli­ve­rom Mar­ko­vić. Tom pri­li­kom su im uru­če­ni po­klon pa­ke­ti i pre­hram­be­ni ar­ti­kli, a obe­ća­na im je i po­moć. Or­ga­ni­zo­va­će­mo i pri­ku­plja­nje sred­sta­va u ko­lek­ti­vu ka­ko bi­smo pri­ku­pi­li po­tre­ban iz­nos da im se ku­pi kra­va, ko­ja im je u ovom tre­nut­ku naj­ne­op­hod­ni­ja – ka­že Ko­rać.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"