Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-12-06 NA VANREDNOJ SJEDNICI BJELOPOLJSKOG PARLAMENTA PONOVO USVOJENA ODLUKA O KREDITNOM ZADUŽENJU KOMUNALNOG ,,LIM’’
Dva pravnika, tri mišljenja
Dva pravnika, tri mišljenja Kredit nam je potreban da refinansiramo postojeće kreditno zaduženje kod jedne od ovdašnjih banaka, da izmirimo obaveze prema Poreskoj upravi Crne Gore, kao i za isplatu nekoliko zaostalih zarada zaposlenima, rekao je direktor Komunalnog Radenko Vujošević
BIJELO POLjE - Odbornici lokalnog parlamenta juče su po drugi put, na 25. vanrednoj sjednici, usvojili odluku o izmjeni odluke o davanju saglasnosti na odluku Odbora direktora DOO „Komunalno Lim” o kreditnom zaduženju. Prije mjesec dana ista ova odluka je usvojena jednoglasno, ali je nakon toga došlo do problema prilikom ovjeravanja kod notara, koji je tražio da se unesu posebni djelovi, koji bi bili validni kako bi odluka bila realizovana na zakonit i valjan način.
U uvodnim napomenama Ljubomir Sošić, direktor Opštinske direkcije za imovinu, kazao je da je odluka već bila usvojena i da mu je pomalo neprijatno zbog njenog ponovnog stavljanja na dnevni red, zbog čega se izvinjava odbornicima.
-Često se dešava, kao što je ovog puta bio slučaj da imamo dva pravnika, a tri mišljenja, odnosno povodom jednog pitanja različite stavove.Da ne bismo zaustavili realizaciju kreditnog zaduženja, ispravili smo neke numeričke nejasnoće koje su bile potrebne notaru i dali odluku na ponovno usvajanje-kazao je Sošić.
Vidran Kljajević (SNP) kazao je da treba dobro povesti računa na koji način dolaze značajna dokumenta na usvajanje SO, kako se ne bi dolazilo u situaciju da se bez potrebe ista stvar mora dvaput razmatrati i usvajati.
-Racionalizacija nam je svima potrebna, jer sve ovo dosta košta. I ovog puta, kao što smo to uradili prije mjesec dana, podržavamo ovu odluku, jer je Komunalno „Lim” preduzeće koje zaslužuje našu pažnju. Poslovalo je sa dobitkom, otvorili su nova radna mjesta, rade dobar posao. Lokalna uprava mora bolje da radi. Da nam se ne događa kao ovog puta da pogriješi čovjek koji je iz DPS i penzioner je, koji je zaboravio da upiše sve što je trebalo kad je ovaj dokument u pitanju. A sve plaćamo iz naših džepova. Treba zaposliti mlade ljude -rekao je Kljajević.
Prema riječima Radenka Vujoševića, direktora DOO „Komunalno Lim”, pi­ja­ca se da­je kao hi­po­te­ka za do­bi­ja­nje neo­p­hod­nog kre­di­ta.
-Kre­dit nam je po­tre­ban da re­fi­nan­si­ra­mo po­sto­je­će kre­dit­no za­du­že­nje kod jed­ne od ov­da­šnjih ba­na­ka, da iz­mi­ri­mo oba­ve­ze pre­ma Po­re­skoj upra­vi Cr­ne Go­re, kao i za is­pla­tu ne­ko­li­ko za­o­sta­lih za­ra­da za­po­sle­ni­ma. Ta­ko­đe, pla­ni­ra­mo da iz­mi­ri­mo dio oba­ve­za pre­ma do­ba­vlja­či­ma i na­ba­vi­mo osnov­na sred­stva za rad. Sve u sve­mu, da na­sta­vi­mo po­sao za do­bro­bit gra­đa­na-ka­zao je Vu­jo­še­vić.M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"