Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni FORUM ŽENA SOCIJALDEMOKRATA IZABRAO NOVO RUKOVODSTVO
Predsjednica Jelena Vučeraković
Predsjednica Jelena Vučeraković
Na sjed­ni­ci Fo­ru­ma že­na So­ci­jal­de­mo­kra­ta Bar iza­bra­no je no­vo ru­ko­vod­stvo. Za pred­sjed­ni­cu je ime­no­va­na Je­le­na Vu­če­ra­ko­vić. Funk­ci­ju pot­pred­sjed­ni­ca u ovom man­da­tu oba­vlja­će Mi­le­na Đo­no­vić, El­ve­di­na Ge­ri­na i Alek­san­dra Gra­bež, dok je Ta­tja­na Vu­če­tić no­va se­kre­tar­ka Fo­ru­ma že­na SD Bar.
To­kom sa­stan­ka su do­go­vo­re­ne ak­tiv­no­sti za na­red­ni pe­ri­od, i kon­sta­to­va­no da će Fo­rum že­na u Ba­ru da­ti iz­u­ze­tan do­pri­nos pred­sto­je­ćoj kam­pa­nji za lo­kal­ne iz­bo­re ko­ji će bi­ti odr­ža­ni na­red­ne go­di­ne.Je­dan od za­jed­nič­kih pri­o­ri­te­ta po pi­ta­nju ak­tiv­no­sti Fo­ru­ma že­na za na­red­ni pe­ri­od je­ste edu­ka­ci­ja že­na u smi­slu po­sti­za­nja ve­ćeg uče­šća že­na u pro­ce­si­ma upra­vlja­nja i od­lu­či­va­nja, ali i kre­i­ra­nje kon­kret­nih po­li­ti­ka ko­je se ti­ču že­na, s po­seb­nim na­gla­skom na eko­nom­ske te­me.Sjed­ni­ci Fo­ru­ma že­na SD Bar pri­su­stvo­va­la je i pred­sjed­ni­ca Fo­ru­ma že­na SDCG Ra­da Ko­pri­vi­ca. D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"