Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MILOŠ KONJEVIĆ I BORO LUČIĆ OBIŠLI RADOVE U IGALU I MELJINAMA Najavljena sanacija željezničkog tunela
HER­CEG NO­VI - Ra­do­vi na pro­ši­re­nju Še­ta­li­šta Pet Da­ni­ca u Her­ceg No­vom te­ku do­go­vo­re­nom di­na­mi­kom. Ra­di ne­sme­ta­nog iz­vo­đe­nja ra­do­va i iz bez­bjed­no­snih raz­lo­ga di­o­ni­ca Še­ta­li­šta od lo­ka­la „La Bam­ba“ do re­sto­ra­na „Mi­mo­za“ bi­će za­tvo­re­na to­kom na­red­nih dva­de­se­tak da­na. Te­ren su ju­če ob­i­šli Mi­loš Ko­nje­vić pot­pred­sjed­nik Op­šti­ne, i Bo­ro Lu­čić di­rek­tor Agen­ci­je za iz­grad­nju i raz­voj, sa Osma­nom Đo­ki­ćem pred­stav­ni­kom iz­vo­đa­ča, kom­pa­ni­je „Đo­kić gro­up“.
- Za­tva­ra­nje je do­go­vo­re­no sa iz­vo­đa­čem ra­do­va jer je bi­lo neo­p­hod­no
to­kom „gru­bih“ ra­do­va, da ne bi ri­zi­ko­va­li po­vre­de pro­la­zni­ka. Še­ta­li­šte je pri­vre­me­no za­tvo­re­no ali gra­đa­ni mo­gu da ko­ri­ste ste­pe­ni­ce kod lo­ka­la „La Bam­ba“ i „Mi­mo­za“, što će i bi­ti ade­kvat­no ozna­če­no sig­na­li­za­ci­jom na ovim mje­sti­ma - ka­zao je Lu­čić.
Ova fa­za pod­ra­zu­mi­je­va po­sta­vlja­nje be­ton­skih plo­ča ra­di pro­ši­re­nja šet­ne sta­ze, a pre­ma pro­cje­ni pred­stav­ni­ka iz­vo­đa­ča, tre­ba­lo bi da bu­de za­vr­še­na u na­red­nih dva­de­se­tak da­na, u za­vi­sno­sti od vre­men­skih uslo­va. Po­red ra­do­va u Iga­lu, Ko­nje­vić i Lu­čić su ob­i­šli i gra­di­li­šte u Me­lji­na­ma, gdje kom­pa­ni­ja „Im­pe­rio Hol­ding Li­mi­ted“ sa­ni­ra most pre­ko po­to­ka Ne­mi­la, ko­ji po­ve­zu­je Ja­dran­sku ma­gi­stra­lu i uli­cu Bra­će Pe­di­ši­ća. U po­čet­noj fa­zi sru­šen je dio sta­rog mo­sta ko­ji je bio u iz­u­zet­no lo­šem sta­nju i sli­je­di po­nov­no po­ve­zi­va­nje dvi­je stra­ne.
- Pre­ma ugo­vo­ru ko­ji je lo­kal­na upra­va pot­pi­sa­la sa in­ve­sti­to­rom, rok za za­vr­še­tak ra­do­va je 45 da­na od po­čet­ka iz­vo­đe­nja, što se oče­ku­je da bu­de is­po­što­va­no - na­veo je Ko­nje­vić i do­dao da su ovo sa­mo ne­ki od pro­je­ka­ta ko­ji su u to­ku ili pri­pre­mi, te da će lo­kal­na upra­va u ovoj go­di­ni bi­ti po­seb­no po­sve­će­na po­bolj­ša­nju in­fra­struk­tu­re. On je na­ja­vio i po­če­tak sa­na­ci­je tro­to­a­ra u Iga­lu u na­red­nih de­set da­na, kao i sa­na­ci­ju sta­rog že­lje­znič­kog tu­ne­la ko­ji po­ve­zu­je Me­lji­ne i Ze­le­ni­ku.K.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"