Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogre¹nim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ZAPOSLENI IZ DNEVNOG CENTRA „TISA” BORAVILI NA EDUKACIJI U BEOGRADU Obuka za životne vještine
BI­JE­LO PO­LjE - Za­po­sle­ni u Dnev­nom cen­tru za dje­cu i omla­di­nu sa po­seb­nim po­tre­ba­ma ,,Ti­sa’’ bi­li su na edu­ka­ci­ji u Be­o­gra­du  u hu­ma­ni­tar­noj or­ga­ni­za­ci­ji za po­moć oso­ba­ma sa smet­nja­ma u raz­vo­ju ,,De­či­je sr­ce”. Edu­ka­ci­ja je no­si­la na­ziv „Ško­la ži­vot­nih ve­šti­na”.
-To­kom edu­ka­ci­je po­sje­ti­li su na­ši za­po­sle­ni i Dnev­ni bo­ra­vak ,,Sun­ce”, Cen­tar za auti­zam ,,Kor­ne­li­je Stan­ko­vić”, kao i Sred­nju za­nat­sku ško­lu ,,Pe­tar Le­ko­vić”.  Pro­gram su vo­di­li pre­da­va­či iz „De­či­jeg sr­ca”, de­fek­to­lo­zi Sa­šen­ka Mir­ko­vić i Go­ran Ro­jo­vić. Ob­i­šli smo i Osnov­nu ško­lu ,,Du­šan Du­ba­lić”  na Vra­ča­ru ko­ja po­sje­du­je sla­nu so­bu-ka­že En­sad Ome­ro­vić, di­rek­tor ,,Ti­se”.
Pro­gram „Ško­la ži­vot­nih ve­šti­na“ ima za cilj da pru­ži oso­ba­ma sa smet­nja­ma u raz­vo­ju po­treb­nu po­dr­šku za sa­mo­stal­ni ži­vot, shod­no nji­ho­vim po­tre­ba­ma, že­lja­ma i mo­guć­no­sti­ma.
-Pro­gram je pred­sta­vljen kao pri­pre­ma za sa­mo­sta­lan ži­vot u naj­ma­nje re­strik­tiv­nom okru­že­nju kroz ak­tiv­no uče­stvo­va­nje u kon­kret­nim ži­vot­nim si­tu­a­ci­ja­ma. On pod­ra­zu­mi­je­va pri­pre­mu ro­di­te­lja i oso­blja iz in­sti­tu­ci­je za ade­kvat­nu po­dr­šku ovim oso­ba­ma. Cilj­na gru­pa pro­gra­ma su oso­be sa smet­nja­ma raz­vo­ju, kao i ro­di­te­lji, sta­ra­te­lji, hra­ni­te­lji, oso­blje u in­sti­tu­ci­ja­ma itd. Pu­no to­ga su na­u­či­li što će im bi­ti od ve­li­ke va­žno­sti to­kom pri­mje­ne u na­šem Dnev­nom cen­tru, kao i Ma­loj grup­noj ku­ći, ko­ja ra­di pod na­šim pa­tro­na­tom- is­ti­če Ome­ro­vić.Na­kon za­vr­še­ne obu­ke osam za­po­sle­nih do­bi­lo je ser­ti­fi­ka­te o ste­ča­nim zna­nji­ma i vje­šti­na­ma.
M.N.


Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"