Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni SARADNJA SLUŽBI ZAŠTITE I SPASAVANJA CRNE GORE I HRVATSKE
Vježba spasavanja u slučaju zemljotresa
Vježba spasavanja u slučaju zemljotresa
HER­CEG NO­VI - Od 12. do 15. ja­nu­a­ra na pla­ni­ni Or­jen, na te­ri­to­ri­ji op­šti­ne Her­ceg No­vi, bi­će odr­ža­na vje­žba si­mu­la­ci­je pri­rod­ne ka­ta­stro­fe ze­mljo­tre­sa. Po­red her­ceg­nov­ske Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja na vje­žbi će uče­stvo­va­ti pri­pad­ni­ci Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja  Ko­tor, kao i va­tro­ga­sne je­di­ni­ce iz tri hr­vat­ska gra­da: Opa­ti­je, Ri­je­ke i Du­brov­ni­ka.
-  Vje­žbu će po­ha­đa­ti dva­de­se­tak pri­pad­ni­ka je­di­ni­ca za po­tra­gu u ze­mljo­tre­si­ma i se­dam po­tra­žnih pa­sa. Ra­di se o pr­voj vje­žbi ovog ti­pa u Cr­noj Go­ri, a stra­te­ški part­ner i po­kro­vi­telj vje­žbe je Op­šti­na Her­ceg No­vi, ko­ja je pre­ko lo­kal­ne Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja i or­ga­ni­za­tor vje­žbe.
Na­i­me, ka­ko se Her­ceg No­vi grad na­la­zi na tru­snom pod­ruč­ju, na­mje­ra Op­šti­ne je da pro­ši­ri sa­rad­nju sa gra­do­vi­ma u okru­že­nju, ka­ko bi raz­mje­nji­va­li is­ku­stva, una­pri­je­di­li si­stem za­šti­te i u slu­ča­ju van­red­nih okol­no­sti i ka­ta­stro­fa mo­gli ra­ču­na­ti jed­ni na dru­ge- sa­op­šta­va­ju iz upra­ve gra­da.
Prak­tič­no-po­ka­zna vje­žba sa­sto­ja­će se od ne­ko­li­ko seg­me­na­ta: pru­ža­nje pr­ve po­mo­ći, spa­sa­va­nje sa vi­si­na i du­bi­na, po­tra­ga sa po­tra­žnim psi­ma ob­u­če­nim za po­tra­ge u ru­še­vi­na­ma i na otvo­re­nom pro­sto­ru. Struč­ni nad­zor vje­žbe će oba­vlja­ti in­struk­to­ri iz Hr­vat­ske i Slo­ve­ni­je, ko­ji će bi­ti za­du­že­ni i da po­sled­njeg da­na vje­žbe iz­vr­še pro­vje­ru ste­če­nog zna­nja po­la­zni­ka i na osno­vu to­ga do­di­je­le ade­kvat­ne ser­ti­fi­ka­te. K.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"