Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U BIJELOJ ZAVRŠENA GODIŠNJA KAMPANJA KOMPANIJE „KOZMETIKS“
Bijela tehnika za „Mladost”
Donacija frižidera, TV, usisivača ... Bijela tehnika za „Mladost”
HER­CEG NO­VI - Pre­stav­ni­ci fir­me „Ko­zme­tiks“ iz Pod­go­ri­ce ko­ji po­sti­žu zna­čaj­ne re­zul­ta­te na do­ma­ćoj i me­đu­na­rod­noj sce­ni i u No­voj 2018. go­di­ni na­sta­vi­li su sa svo­jim hu­ma­ni­tar­nim ak­tiv­no­sti­ma.Po­sje­ti­li su Dom za ne­zbri­nu­tu dje­cu „Mla­dost” u Bi­je­loj i uru­či­li vri­jed­nu do­na­ci­ju ko­ju či­ni se­dam fri­ži­de­ra, dva te­le­vi­zo­ra, tri usi­si­va­ča, če­ti­ri ra­di­ja­to­ra na stru­ju ,če­ti­ri pe­gle i tri fe­na u vri­jed­no­sti 2.000 eura.
-Na­še hu­ma­ni­tar­ne ak­ci­je su dio na­šeg po­slo­va­nja i na­sta­vak su po­mo­ći oni­ma ko­ji­ma je ona po­treb­na - re­kla je je pot­pa­rol kom­pa­ni­je Jo­va­na No­va­ko­vić San­dić ko­ja je u ime Ko­zme­tik­sa uru­či­la do­na­ci­ju.
- Ve­o­ma smo za­do­volj­ni što smo ov­dje u Bi­je­loj i što smo u pri­li­ci da re­a­li­zu­je­mo još jed­nu do­na­ci­ju. Ova ak­ci­ja za­o­kru­ži­la je na­šu go­di­šnju hu­ma­ni­tar­nu kam­pa­nju „Osmjeh na li­cu, ra­dost na sr­cu“.Sa ovom kam­pa­njom uspje­li smo da po­mog­ne­mo re­su­snim cen­tri­ma ka­ko u Pod­go­ri­ci ta­ko i u Kotoru do­ni­ra­ju­ći im li mo­to­rič­ke ta­ble.
U cen­tru u Ko­to­ru do­ni­ra­li smo i dje­či­je igra­li­šte. A da­nas smo u dje­či­jem do­mu „Mla­dost“ gdje smo do­ni­ra­li bi­je­lu teh­ni­ku.Mo­ram da ka­žem ­da smo za­do­volj­ni ovom kam­pa­njom, a naj­vi­še smo za­do­volj­ni sa svo­jim po­tro­ša­či­ma bez či­je po­mo­ći ne­ bi bi­la ak­ci­ja ova­ko uspje­šna - re­kla je No­va­ko­vić San­dić i za­hva­li­la se svim po­tro­ša­či­ma i me­di­ji­ma ko­ji su pra­ti­li ovu hu­ma­ni­tar­nu kam­pa­nju i svi­ma oni­ma ko­ji su ku­po­va­li pro­iz­vo­de Ko­zme­tik­sa ši­rom Cr­ne Go­re. U ime oso­blja Dje­či­jeg do­ma Mla­dost za­hva­li­la se Ma­re­la Sa­vić, za­mje­nik di­rek­to­ra. Ona se osvr­nu­la i na broj­ne do­na­ci­je na­mije­nje­ne dje­ci u Bi­je­loj to­kom no­vo­go­di­šnjih i bo­žić­nih pra­zni­ka
- I da­nas smo re­a­li­zo­va­li jed­nu div­nu ak­ci­ju.Na­ši po­slov­ni part­ne­ri i pri­ja­te­lji do­ni­ra­li su nam teh­nič­ke stva­ri ko­je su bi­le po­treb­ne na­šoj us­tano­vi.Za­i­sta nam je ve­li­ka čast što je je­dan ovakav vri­jed­ni ko­lek­tiv naš part­ner i ve­o­ma smo za­hval­ni na ovom vri­jed­nom po­klo­nu. Ova do­na­ci­ja bi­će upo­trije­blje­na za po­tre­be dje­ce. Oče­ku­jem da će­mo se i ubu­du­će dru­ži­ti i sa­ra­đi­va­ti. Ona se osvr­nu­la i na broj­ne do­na­ci­je na­mije­nje­ne dje­ci u Bi­je­loj to­kom no­vo­go­di­šnjih i bo­žić­nih pra­zni­ka. Od­go­vor­ne kom­pa­ni­je i lju­di do­be vo­lje se uvi­jek sje­te dje­ce ovog do­ma. Naj­vi­še po­sje­ti­la­ca i do­na­ci­ja je za no­vo­go­di­šnje pra­zni­ke. Svi da­ro­vi bez ob­zi­ra na nji­ho­vu ma­te­ri­jal­nu vri­jed­no­sti pu­no zna­če za dje­cu i oni su znak pa­žnje i lju­ba­vi pre­ma na­šim šti­će­ni­ci­ma i to je ono što je naj­va­žni­je-ka­za­la je Sa­vić.
Z.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"