Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U zgradi ANB-a bili smo Milo, Duško, Peruničić i ja * Pred izbore otvaraju 200 radnih mjesta * Mesar uhapšen  zbog ubistva * Vukčević nezakonito smijenjen * U zgradi ANB-a bili smo Milo, Duško, Peruničić i ja * Ako hoće priznanje Kosova – hvala, doviđenja * Ljepota je u umjerenosti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Neven Gošović, funkcioner Demokratske Crne Gore :
– Motiv postupanja Filipa Vujanovića nije poštovanje zakona, već čista računica njegove partije i njenog šefa da održavanje lokalnih i predsjedničkih izbora u istom danu ne bi bilo u interesu DPS-a.

Vic Dana :)

Policajac zaustavlja auto koji je jurio brzinom većom od 150 km na sat:
– Gospođo, da li znate da ste prekoračili dozvoljenu brzinu?
Gospođa koja ima 85 godina, mirno odgovara:
– Znam sine, ... ali ja moram da stignem na odredište prije nego što zaboravim gdje sam krenula ...

Razgovaraju dvije gluve babe:
- Je li, a koji je danas dan, je l‘ četvrtak?
- Ma jok, bre, danas je četvrtak.
- A što sam ja sve mislila da je danas četvrtak?

Razgovor babe i unuka:
- Još samo da završiš fakultet, pa mogu da umrem.
- Baba, završio sam faks! -Još samo da se oženiš, pa mogu da umrem ...
- Čekaj baba, nismo se tako dogovorili!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni SANACIJA JEDINE SAOBRAĆAJNICE KROZ KOTOR STARTUJE SLEDEĆE SEDMICE Pukle cijevi, pa put tone Moraće se raskopati magistrala i biće tu ozbiljnijeg posla jer će se mijenjati cijevi koje se nalaze u propustu ispod saobraćajnice koje su pukle i zbog čega se dešava ovaj problem. Zbog tih radova saobraćaj će se odvijati otežano pa sugrađane molim za razumijevanje- ističe Rato Brajković
KO­TOR - Na­kon što je sa­ni­ra­la ru­pa ko­ja se 15. ja­nu­a­ra bi­la otvo­ri­la na je­di­noj sa­o­bra­ćaj­ni­ci kroz Ko­tor, na di­o­ni­ci iz­me­đu Kul­tur­nog cen­tra i grad­ske pi­ja­ce, do­šlo je do otva­ra­nja no­ve i to u ne­po­sred­noj bli­zi­ni „sta­re“. Ova je ru­pa bi­la ma­nje du­bi­ne, a Di­rek­ci­ja za ure­đe­nje i iz­grad­nju Ko­to­ra je re­a­go­va­la eks­pre­sno, pa je taj otvor u as­fal­tu (kod pje­šač­kog pre­la­za kod KC-a) br­zo sa­ni­ran.
Na toj di­o­ni­ci se ina­če na­la­zi i uleg­nu­će na ce­sti, ko­je tu po­sto­ji una­zad vi­še mje­se­ci, a na­sta­lo na­kon sa­na­ci­je pu­ko­ti­ne ko­ja se tu bi­la po­ja­vi­la pri­je par go­di­na, a is­pod tog di­je­la ma­gi­stra­le je ka­nal kroz ko­ji su pr­o­vu­če­ne ci­je­vi za od­vod at­mos­fer­skih vo­da iz Sta­rog gra­da, pa ga je po­treb­no sa­ni­ra­ti i ta­ko traj­no iz­bje­ći mo­gu­će uru­še­nje je­di­nog pu­ta kroz Ko­tor.
Ka­ko bi se utvr­di­lo u ka­kvom su sta­nju po­me­nu­te ci­je­vi, Di­rek­ci­ja je an­ga­žo­va­la ro­ni­o­ce ko­ji su utvr­di­li da su one naj­ve­ćim di­je­lom za­če­plje­ne pi­je­skom i dru­gim ma­te­ri­ja­lom. Zbog to­ga se po­če­lo sa nji­ho­vim pro­či­šća­va­njem i to spe­ci­jal­nim „ma­mut” pum­pa­ma ko­ji­ma se iz­ba­cu­je pi­je­sak. Po ri­je­či­ma di­rek­to­ra Di­rek­ci­je Ra­ta Braj­ko­vi­ća do­šlo se do di­je­la gdje su ci­je­vi pu­kle.
-Sa­o­bra­ćaj­ni­ca je pri­vre­me­no sa­ni­ra­na, a u de­talj­nu, ko­nač­nu sa­na­ci­ju ući će­mo sle­de­će sed­mi­ce. Mo­ra­će se ras­ko­pa­ti ma­gi­stra­la i bi­će tu ozbilj­ni­jeg po­sla jer će se mi­je­nja­ti ci­je­vi ko­je se na­la­ze u pro­pu­stu is­pod sa­o­bra­ćaj­ni­ce i ko­je su pu­kle, a zbog če­ga se de­ša­va ovaj pro­blem, ka­zao je Braj­ko­vić „Da­nu“ po­tvr­div­ši da sa­o­bra­ćaj zbog ra­do­va ne­će bi­ti ob­u­sta­vljen.
-Sa­o­bra­ćaj će se od­vi­ja­ti ote­ža­no, ali će ma­gi­stra­la bi­ti pro­hod­na, a ko­ri­stim pri­li­ku da sve gra­đa­ne za­mo­lim za ra­zu­mi­je­va­nje, po­ru­čio je on.
Ta­ko­đe, Di­rek­ci­ja je na­kon ru­še­nja di­je­la zgra­de, to jest zi­da sta­re fa­bri­ke „Di­na­ra“, pri­stu­pi­la re­kon­struk­ci­ji pu­ta i iz­grad­nji tro­to­a­ra do pod­ruč­nog odje­lje­nja Osnov­ne ško­le „Nje­goš“ u Ška­lja­ri­ma. Na­pra­vljen je tro­to­ar ko­ji je ne­dav­no be­to­ni­ran, a po ri­je­či­ma Braj­ko­vi­ća, sli­je­de ra­do­vi na tam­po­ni­ra­nju i as­fal­ti­ra­nju ce­ste. Iz­vo­đač je fir­ma „Eks­pi­ri­ans“, a ra­do­vi bi tre­ba­li bi­ti okon­ča­ni u na­red­nih de­se­tak da­na. Za re­kon­struk­ci­ju ove uli­ce iz­dvo­je­na su sred­stva u vi­si­ni od 20 hi­lja­da eura. Tro­to­ar se gra­di i di­je­lom ma­gi­stra­le pre­ko pu­ta zgra­da tzv. Mra­vi­njak.
-Tro­to­ar se gra­di u du­ži­ni od 20-tak me­ta­ra, a bi­će na­sta­vljen i di­je­lom ne­be­to­ni­ra­nog ta­mo­šnjeg pro­ši­re­nja. Ovi ra­do­vi su iz ten­de­ra po po na­šem re­dov­nom go­di­šnjem pro­gra­mu ko­ji je vri­je­dan 160 hi­lja­da eura- za­klju­čio je Braj­ko­vić.B.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"