Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni IZ UDRUŽENJA OBOLJELIH OD MULTIPLA SKLEROZE ZAHVALJUJU DONATORIMA Od apoteka vitamini, od France stolice
BIJELO POLjE - Udruženje oboljelih od multipla skleroze, na čijem je čelu Lidija Guberinić, realizovalo je niz projekata tokom prošle godine, kako bi oboljeli lakše mogli da dođu do posla i da bi ih osnažili sticanjem znanja i vještina da lakše nađu svoje mjesto na tržištu rada.
U svom radu, kako navodi Guberinićeva, imaju dosta pomoći i nailaze na razumijevanje, najviše od lokalne uprave, ali i od države.
-Svaka pomoć i donacija su nam izuzetno vrijedne, jer radimo i djelujemo u otežanim uslovima.Po­seb­no nas je ob­ra­do­va­la do­na­ci­ja ko­ju smo pri­je ne­ko­li­ko da­na do­bi­li od bje­lo­polj­skih apo­te­ka ,,Gu­šmi­ro­vić”, „Sta­nić” i ,,Vi­ta”. Mi smo, ina­če, kra­jem pro­šle go­di­ne pro­sla­vi­li i ju­bi­lej de­set go­di­na po­sto­ja­nja i ra­da, i tom pri­li­kom smo za­hva­li­li svim do­ta­da­šnjim do­na­to­ri­ma i da­ro­dav­ci­ma. I ova naj­no­vi­ja po­moć u vi­du vi­ta­mi­na za 42 na­ša čla­na od pri­vat­nih apo­te­kar­skih fir­mi mno­go nam zna­či. Ti vi­ta­mi­ni su od ne­pro­cje­nji­ve va­žno­sti. Po­treb­ni su nam u sva­ko­dnev­nom ži­vo­tu, a sku­pi su i ne iz­da­ju se na re­cept. Vi­ta­mi­ni nas odr­ža­va­ju u rad­nom funk­ci­o­nal­nom sta­nju. U ovim vi­še ne­go te­škim ži­vot­nim uslo­vi­ma po­moć u vi­ta­mi­na nam pu­no zna­či. Na­ši čla­no­vi su se ve­o­ma ob­ra­do­va­li. Oče­ku­je­mo da pri­mjer apo­te­ka ko­je su nam po­mo­gle sli­je­de i osta­le nji­ho­ve ko­le­ge. Nji­ho­vo ma­lo za nas je pu­no-po­ru­ču­je Gu­be­ri­nić.
Ona do­da­je da su ne­dav­no od kom­pa­ni­je ,,Fran­ca Me­so­pro­met” i nje­nog vla­sni­ka Hil­mi­je Fran­ce, na po­klon do­bi­li pet ko­žnih sto­li­ca, za po­tre­be kan­ce­la­ri­je ko­ja se na­la­zi u na­se­lju Ra­sad­nik.
-U pi­ta­nju su funk­ci­o­nal­ne sto­li­ce, pri­la­go­đe­ne na­šim fi­zič­kim spo­sob­no­sti­ma, ko­je su nam bi­le pri­je­ko po­treb­ne za ne­sme­tan rad. Za­to se Fran­ci i ovog pu­ta ne­iz­mjer­no za­hva­lju­je­mo-ka­za­la je Gu­be­ri­ni­će­va, do­da­ju­ći da se udru­že­nje na či­jem je če­lu bo­ri da do­bi­je pra­vo na ko­ri­šće­nje po­vla­šće­nih par­king mje­sta na pod­ruč­ju gra­da.
Ina­če, u to­ku je re­a­li­za­ci­ja pro­jek­ta „Za­po­šlja­va­nje OSI”, ko­ji tra­je do ma­ja ove go­di­ne, a u ko­ji je uklju­če­no šest obo­lje­lih od mul­ti­pla skel­ro­ze.
-Part­ner je fir­ma za knji­go­vo­stve­ne uslu­ge ,,Bi­lans bi­ro”, s ko­ji­ma ima­mo od­lič­nu sa­rad­nju. Oni su već na­pra­vi­li ve­li­ki po­tez, jer će jed­no li­ce za­po­sli­ti na­kon za­vr­šet­ka pro­jek­ta, dok će­mo mi na­ći na­čin da još je­dan uče­snik bu­de za­po­slen kod nas - is­ta­kla je Gu­be­ri­ni­će­va.
M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"