Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U TOKU RADOVI NA PUTNOJ I VODOVODNOJ INFRASTRUKTURI U VRAĆENOVIĆIMA Do maja sve gotovo
Pred­stav­ni­ci Di­rek­ci­je za sa­o­bra­ćaj, Op­šti­ne i grad­skog Vo­do­vo­da po­sje­ti­li su ju­če Mje­snu za­jed­ni­cu Vra­će­no­vi­ći, gdje su u to­ku ra­do­vi na put­noj i vo­do­vod­noj in­fra­struk­tu­ri. Ra­do­ve na put­nom prav­cu Pe­tro­vi­ći–Vra­će­no­vi­ći iz­vo­di pod­go­rič­ka fir­ma Teh­no­put, a in­ve­sti­ci­ja je vri­jed­na oko 3,7 mi­li­o­na eura. Di­rek­tor Di­rek­ci­je Sa­vo Pa­ra­ča ka­zao je da su od de­vet ki­lo­me­ta­ra, za­vr­ši­li tri, a osta­tak će bi­ti okon­čan do ma­ja.
Ka­ko je is­ta­kao di­rek­tor Vo­do­vo­da Ve­li­zar Vo­ji­no­vić, na pod­ruč­ju Vra­će­no­vi­ća, upo­re­do sa put­nom in­fra­struk­tu­rom, gra­di se i vo­do­vod­na mre­ža. Od pred­vi­đe­nih de­vet ki­lo­me­ta­ra tra­se, ura­đe­no je šest, a oko 300 sta­nov­ni­ka Vra­će­no­vi­ća i okol­nih za­se­o­ka do­bi­će vo­du. Vo­ji­no­vić je is­ta­kao da su pro­šle go­di­ne sa Op­šti­nom ura­di­li ne­ko­li­ko vo­do­vo­da, i sa in­ve­sti­ci­jom od 1,2 mi­li­o­na eura za 1.025 do­ma­ćin­sta­va obez­bi­je­di­li vo­do­snab­di­je­va­nje.
Pre­ma na­ja­va­ma pred­sjed­ni­ka Op­šti­ne Ve­se­li­na Gr­bo­vi­ća, ra­do­vi na vo­do­vo­du u Vra­će­no­vi­ći­ma tra­ja­će do 15. ma­ja. Neo­p­hod­no je, po­ja­snio je, zbog vi­sin­ske raz­li­ke iz­gra­di­ti dva re­zer­vo­a­ra sa pump­nim po­stro­je­nji­ma.
– U pla­nu je da sa Mi­ni­star­stvom po­ljo­pri­vre­de ra­di­mo pro­je­kat i na­đe­mo naj­po­volj­ni­ji na­čin za vo­do­snab­di­je­va­nje Vi­lu­sa. Ubr­zo će­mo po­če­ti i sa bu­še­njem is­tra­žnih bu­na­ra u Ri­je­ča­ni­ma, ka­ko bi even­tu­al­no ri­je­ši­li pro­blem vo­do­snab­di­je­va­nja Ve­li­mlja. Uko­li­ko se ostva­ri ono što oče­ku­je­mo ima­će­mo eks­plo­a­ta­ci­o­ne bu­na­re i kre­nu­ti sa vo­do­snab­di­je­vanjm di­je­la Ba­nja­na pre­ma Ve­li­mlju, Cr­nom Ku­ku i dru­gim se­li­ma – ka­zao je Gr­bo­vić na­ja­vlju­ju­ći od 1. mar­ta po­če­tak grad­nje vo­do­vo­da za Dra­go­vo­lji­će.
No­va put­na in­fra­struk­tu­ra i vo­do­vod, po ri­je­či­ma pred­sjed­ni­ka Mje­sne za­jed­ni­ce Vra­će­no­vi­ći Fi­li­pa Še­ka­ri­ća, uti­ca­će na oži­vlja­va­nje de­vet se­la. Bo­lji uslo­vi ži­vo­ta za­u­sta­vi­će mi­gra­ci­je, a Še­ka­rić se na­da da će se vra­ti­ti na svo­ja og­nji­šta oni ko­ji su odav­no na­pu­sti­li Vra­će­no­vi­će.B.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"