Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni DONATORSKO VEČE BRATSTVA PRAVOSLAVNE OMLADINE „SV. VASILIJA OSTROŠKOG” Za Nikolu prikupili 2.750 eura
Hu­ma­ni­tar­ne ak­ci­je ko­jim se pri­ku­plja­ju sred­stva za li­je­če­nje dva­de­set­pe­to­go­di­šnjeg Nik­ši­ća­ni­na Ni­ko­le Mi­ju­ško­vi­ća u nje­go­vom rod­nom gra­du bi­će na­sta­vlje­ne i na­red­nih da­na. Pr­vo ve­će do­na­tor­sko ve­če or­ga­ni­zo­va­lo je Brat­stvo pra­vo­slav­ne omla­di­ne „Sv. Va­si­li­ja Ostro­škog” i tom pri­li­kom pri­ku­plje­no je 2.750 eura. Ak­ci­ji se pri­klju­či­lo i Udru­že­nje gu­sla­ra „Ra­do­van Be­ći­ro­vić Tre­bje­ški” ko­je će u če­tvr­tak, 15. fe­bru­a­ra, u Nik­šić­kom po­zo­ri­štu or­ga­ni­zo­va­ti do­bro­tvor­no ve­če. Ka­ko su na­ja­vi­li, pri­pre­mi­li su bo­gat kul­tur­no-umjet­nič­ki pro­gram u ko­jem će uče­stvo­va­ti broj­ni gu­sla­ri, KUD „Za­hu­mlje”fru­la­ši, di­pla­ri, pje­sni­ci, et­no-poj­ci te i bend „Pla­vi sno­vi”. Ni­ko­la bo­lu­je od „al­por­to­vog sin­dro­ma”, već ne­ko­li­ko go­di­na je na di­ja­li­zi i neo­p­hod­na mu je tran­splan­ta­ci­ja bu­bre­ga, za šta je po­treb­no obez­bi­je­di­ti 35 hi­lja­da eura. Za po­moć Ni­ko­li otvo­ren je i ži­ro ra­čun br. 540-32098369-42, sa na­zna­kom „Za Ni­ko­lu”
B.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"