Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U CENTRU „DEFENDOLOGIJA” RADE NA UKLJUČIVANJU U OBRAZOVNI SISTEM Četiri korisnika upisali u školu
U Dnev­nom cen­tru za dje­cu „De­fen­do­lo­gi­ja” ak­tiv­no ra­de na uklju­či­va­nju svo­jih ko­ri­sni­ka u obra­zov­ni si­stem. Nji­hov struč­ni tim pri­je ne­ko­li­ko da­na uspio je da upi­še u osnov­nu ško­lu če­ti­ri ko­ri­sni­ka, od ko­jih je dvo­je po pr­vi put u đač­kim ku­pa­ma. Je­le­na Mi­lić iz Dne­vog cen­tra po­ja­sni­la je da su u pi­ta­nju dje­ca ko­ja zbog go­di­na sta­ro­sti sa­da ni­je­su mo­gla po­ha­đa­ti re­dov­no osnov­no­škol­sko obra­zo­va­nje, pa su upi­sa­ni u ško­lu za od­ra­sle u na­se­lju Ozri­ni­ći.
– Na­ši ko­ri­sni­ci S.P. (16) i M.H. (17) po pr­vi put su u obra­zov­nom si­ste­mu, a u ško­li za od­ra­sle za jed­nu go­di­nu za­vr­ši­će, shod­no pra­vi­li­ma, dva raz­re­da. B.B. (17) i E.B. (15) i ra­ni­je su po­ha­đa­li ško­lu, ali re­dov­no ni­je­su pra­ti­li na­sta­vu. Sve njih će u ško­lo­va­nju pra­ti­ti struč­ni Dnev­nog cen­tra „De­fen­do­lo­gi­ja” – ka­že Mi­li­će­va.
Za sve če­tvo­ro Dnev­ni cen­tar je obez­bi­je­dio neo­p­ho­dan škol­ski pri­bor ko­ji su do­bi­li po­sred­stvom Me­đu­na­rod­ne or­ga­ni­za­ci­je „Sa­ve the Chil­dren” iz Sa­ra­je­va, sa ko­jom ima­ju ugo­vor od po­čet­ka pro­šle go­di­ne.B.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"