Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U NASTAVKU KAMPANJE „SUNCE, SNIJEG I MORE” 17. I 18. FEBRUARA Za vikend zabavni program na Vučju
<br />
POD­GO­RI­CA – Na­ci­o­nal­na tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja (NTO) or­ga­ni­zo­va­će u su­bo­tu i ne­dje­lju za­bav­ni pro­gram u ski-cen­tru Vuč­je. Tim po­vo­dom svim za­in­te­re­so­va­nim bi­će or­ga­ni­zo­van bes­pla­tan auto­bu­ski pre­voz iz Pod­go­ri­ce i Bu­dve. Auto­bu­si iz Pod­go­ri­ce po­la­ze u su­bo­tu i ne­dje­lju, 17, od­no­sno 18. fe­bru­a­ra, u 8.30 ča­so­va is­pred ho­te­la Si­ti. Po­vra­tak sa Vuč­ja je pred­vi­đen za 16 ča­so­va. Auto­bus iz Bu­dve po­la­zi u su­bo­tu ili ne­dje­lju u 7.30 ča­so­va, u za­vi­sno­sti od in­te­re­so­va­nja, is­pred TN „Slo­ven­ska pla­ža”.
Iz NTO-a su is­ta­kli da se re­zer­va­ci­je mje­sta mo­gu oba­vi­ti sva­kim rad­nim da­nom, naj­ka­sni­je do če­tvrt­ka, 15. fe­bru­a­ra, bes­plat­nim po­zi­vom na broj kol-cen­tra 0 8000 1300 od 7 do 15 ča­so­va, te da je broj mje­sta ogra­ni­čen.
– Po­red re­kre­a­ci­je na sni­je­gu i sun­cu, go­sti ski-cen­tra Vuč­je mo­ći će da uži­va­ju i u dvo­dnev­nom mu­zič­ko-za­bav­nom pro­gra­mu. To­kom oba da­na pred­vi­đen je pro­gram ani­ma­ci­je za naj­mla­đe, za ko­ji će bi­ti za­du­že­ni Ani­ma­to­ri Mon­te­ne­gro – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
U su­bo­tu od 11 do 13 sa­ti i 30 mi­nu­ta naj­mla­đe će za­ba­vlja­ti klov­no­vi, a bi­će u u pri­li­ci i da uče­stvu­ju u kre­i­ra­nju le­de­nog gra­da.
– U ne­dje­lju je u istom ter­mi­nu pla­ni­ran fej­spe­in­ting, od­no­sno cr­ta­nje li­ca, i klov­no­vi. Po­sje­ti­o­ce će oba da­na, u pe­ri­o­du od 14 do 16 sa­ti, za­ba­vlja­ti DJ Mr Jo­ols i DJ Shar, a oče­ku­ju ih i do­dat­ni po­pu­sti – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
NTO za­bav­ni pro­gram or­ga­ni­zu­je u sa­rad­nji sa ski-cen­trom Vuč­je, u okvi­ru kam­pa­nje „Sun­ce, sni­jeg i mo­re”.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"