Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni SAMIR AGOVIĆ RAZGOVARAO SA PREDSTAVNICIMA NVO SEKTORA Unapređivanje saradnje
PET­NjI­CA – Čel­ni­ci lo­kal­ne upra­ve odr­ža­li su re­dov­ni go­di­šnji sa­sta­nak sa pred­stav­ni­ci­ma ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja sa pod­ruč­ju op­šti­ne Pet­nji­ca. Na sa­stan­ku je bi­lo ri­je­či o pred­lo­gu mje­ra i ak­tiv­no­sti za po­bolj­ša­nje sa­rad­nje iz­me­đu ne­vla­di­nog sek­to­ra i lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve, kao i o spro­vo­đe­nju IFAD pro­gra­ma. Raz­go­va­ra­no je i o re­a­li­za­ci­ji pro­je­ka­ta ko­ji se ti­ču iz­grad­nje stoč­ne pi­ja­ce, otva­ra­nja ve­te­ri­nar­ske sta­ni­ce i for­mi­ra­nja no­vih pče­li­njih za­jed­ni­ca na dru­štve­nom ze­mlji­štu. Pred­stav­ni­ci NVO sek­to­ra in­te­re­so­va­li su se da li će u SO Pet­nji­ca bi­ti tzv. slo­bod­ne sto­li­ce, kao i šta se mo­že ura­di­ti po­vo­dom ini­ci­ja­ti­ve da se for­mi­ra omla­din­ski klub „Pet­nji­ca”.
Pred­sjed­nik Op­šti­ne Sa­mir Ago­vić u svo­jim od­go­vo­ri­ma is­ta­kao je da će se lo­kal­na upra­va tru­di­ti da da mak­si­mal­ni do­pri­nos da se na­ve­de­na pi­ta­nja ri­je­še na od­go­va­ra­ju­ći na­čin.
– Op­šti­na ima oba­ve­zu da obez­bi­je­di otva­ra­nje stoč­ne pi­ja­ce, sa­mo je po­treb­no na­ći ade­kvat­nu lo­ka­ci­ju. Me­đu­tim, otva­ra­nje ve­te­ri­nar­ske am­bu­lan­te, za sa­da je ne­iz­vo­dlji­vo, jer je po­treb­no da ve­te­ri­nar bu­de stal­no pri­su­tan u Pet­nji­ci. Pre­ma sta­tu­tu Op­šti­ne pred­vi­đe­ne su „slo­bod­ne sto­li­ce” za pred­stav­ni­ke NVO or­ga­ni­za­ci­ja i sva­ka­ko da će ih i bi­ti. Što se ti­če or­ga­ni­za­ci­je omla­din­skog klu­ba „Pet­nji­ca”, Op­šti­na će bi­ti po­sve­će­na i tom pi­ta­nju i po­dr­ža­će sva­kog ko bu­de že­lio da uče­stvu­je u rje­ša­va­nju ovog pi­ta­nja – na­gla­si­io je Ago­vić, ape­lu­ju­ći na pred­stav­ni­ke ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja da for­mi­ra­ju kla­ste­re za obez­bje­đi­va­nje brd­sko-pla­nin­skog kom­baj­na.D.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"