Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA TALENTOVANIH UČENIKA U HOLU GIMNAZIJE „PANTO MALIŠIĆ” Mladi umjetnici se predstavili vršnjacima
<br />
BE­RA­NE – Uče­ni­ci Gim­na­zi­je „Pan­to Ma­li­šić” Te­o­do­ra Mar­ko­vić, Emi­li­ja Ze­če­vić i No­vak Iva­no­vić, ko­ji su mi­nu­lih go­di­na is­po­lji­li po­se­ban ta­le­nat za sli­kar­stvo, pri­re­di­li su ju­če u ho­lu ove ško­le svo­ju pr­vu za­jed­nič­ku iz­lo­žbu li­kov­nih ra­do­va u raz­li­či­tim teh­ni­ka­ma. Pred­sta­vi­li su svo­je ra­do­ve ra­đe­ne olov­kom, gra­fi­kom i bo­ja­ma.
– Go­di­na­ma se ba­vim cr­ta­njem. Omi­lje­na teh­ni­ka mi je gra­fi­ka i svi ra­do­vi ko­ji su da­nas pred­sta­vlje­ni na iz­lo­žbi ura­đe­ni su, upra­vo, tom teh­ni­kom. To je teh­ni­ka sjen­če­nja obič­nom olov­kom. Mi­slim da je to ne­ka­ko naj­jed­no­stav­ni­ja teh­ni­ka ko­jom se mo­že pu­no mo­ti­va pred­sta­vi­ti. Ujed­no mo­gu se do­ta­ći raz­li­či­te ni­jan­se, ob­li­ci, po­vr­ši­ne i tek­stu­re ma­te­ri­ja­la – ka­za­la je Te­o­do­ra Mar­ko­vić.
Po­red uče­ni­ka i pro­fe­so­ra gim­na­zi­je, otva­ra­nju iz­lo­žbe pri­su­stvo­va­le su i po­ro­di­ca mla­dih umjet­ni­ka.
Upra­va gim­na­zi­je već če­ti­ri go­di­ne nje­gu­je prak­su da ta­len­to­va­ni mla­di umjet­ni­ci ra­do­ve iz­la­žu svo­jim vr­šnja­ci­ma, uz na­ja­vu da će ta­kva prak­sa bi­ti na­sta­vlje­na i u na­red­nom pe­ri­o­du.D.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"