Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni LOVCI IZ BERANA ORGANIZOVALI HAJKU Ustrijelili dvije vučice
BE­RA­NE – Haj­ka na vu­ko­ve ko­ju su mi­nu­log vi­ken­da or­ga­ni­zo­va­li čla­no­vi Lo­vač­ke or­ga­ni­za­ci­je „Ivan­grad” iz Be­ra­na uro­di­la je plo­dom. Na­i­me, oni su u do­bro osmi­šlje­noj ak­ci­ji uspje­li da od­stri­je­le dvi­je vu­či­ce, ko­je su po­sled­njih mje­se­ci na­no­si­le ve­li­ke šte­te sto­ča­ri­ma na pro­sto­ru sje­ve­ra Cr­ne Go­re. U haj­ci na vu­ko­ve, ko­ja se od­vi­ja­la na po­te­zu Vu­ča–Pla­vac–Ra­so­va, uče­stvo­va­lo je oko pe­de­se­tak lo­va­ca ko­ji ni­je­su kri­li za­do­volj­stvo zbog do­brog ulo­va.
– Vu­ko­vi su mi­nu­luh go­di­na u svo­jim po­ho­di­ma na­no­si­li ve­li­ke šte­te lo­kal­nom sta­nov­ni­štvu. Po­red to­ga što su na­pa­da­li sto­ku, vu­ko­vi su uni­šta­va­li i ple­me­ni­tu di­vljač. Ta­ko su ne­dav­no sa­mo u di­je­lu Za­gra­da u jed­nom ga­zdin­stvu za­kla­li oko tri­de­se­tak ova­ca i ko­za, dok su broj­ni lo­vač­ki ke­ro­vi bi­le žr­tve kr­va­vih vu­či­jih po­ho­da. Za­to smo or­ga­ni­zo­va­li haj­ku u ko­joj smo na Plav­cu uspje­li da od­stri­je­li­mo dvi­je vu­či­ce, te­ži­ne od po 50 ki­lo­gra­ma. Ak­ci­ji su se pri­dru­ži­li i an­dri­je­vič­ki lov­ci, kao i lov­ci iz ko­la­šin­skog udru­že­nja „Mo­ra­ča” – na­gla­sio je pred­sjed­nik Lo­vač­ke or­ga­ni­za­ci­je „Ivan­grad” Mi­lić Oj­da­nić.
On je ka­zao da bi u na­red­nom pe­ri­o­du tre­ba­lo da se or­ga­ni­zu­je još jed­na slič­na haj­ka.
– Mi­šlje­nja smo da bi ubr­zo tre­ba­lo da se spro­ve­de još jed­na ova­kva ak­ci­ja, jer na ovom pod­ruč­ju ima još de­se­tak vu­ko­va ko­ji pred­sta­vlja­ju ve­li­ku opa­snost za stoč­ni fond – na­veo je Oj­da­nić.
D.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"