Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PROJEKT „UNAPREĐENJE KORIŠĆENJA INTERNETA I DRUŠTVENIH MREŽA” Poboljšati medijsku pismenost
<br />
BE­RA­NE – Lo­kal­ni jav­ni emi­ter Ra­dio Be­ra­ne po­čeo je re­a­li­za­ci­ju pro­jek­ta „Una­pre­đe­nje ko­ri­šće­nja in­ter­ne­ta i dru­štve­nih mre­ža”, ko­ji je fi­nan­sij­ski po­dr­ža­la Am­ba­sa­da SAD u Pod­go­ri­ci. Is­tak­nu­to je da će u okvi­ru pro­jek­ta bi­ti spro­ve­de­no niz ra­di­o­ni­ca na ko­ji­ma će po­la­zni­ci, sta­ro­sne do­bi od 40 do 65 go­di­na, ima­ti pri­li­ku da una­pri­je­de svo­je zna­nje o ko­ri­šće­nju in­ter­ne­ta, dru­štve­nih mre­ža, iz­vo­ra in­for­ma­ci­ja i po­bolj­ša­ju svo­ju me­dij­sku pi­sme­nost.
– Po­red ra­di­o­ni­ca, ovim pro­jek­tom fi­nan­si­ra­na je pro­fe­si­o­na­li­za­ci­ja po­sto­je­ćeg Por­ta­la Ra­di­ja Be­ra­ne, pa će ko­ri­sni­ci mo­ći jed­no­stav­ni­je da do­la­ze do in­for­ma­ci­ja od lo­kal­nog zna­ča­ja, ali i da uče­stvu­ju u stva­ra­nju vi­je­sti ta­ko što će bi­ti for­mi­ra­na gru­pa po­ten­ci­jal­nih gra­đa­na–no­vi­na­ra – na­ve­li su iz Ra­di­ja Be­ra­ne.
Is­ta­kli su da je cilj pro­jek­ta „Una­pre­đe­nje ko­ri­šće­nja in­ter­ne­ta i dru­štve­nih mre­ža” po­bolj­ša­nje in­ter­net­skih vje­šti­na i me­dij­ske pi­sme­no­sti slu­ša­la­ca Ra­di­ja Be­ra­ne, ja­ča­nje nji­ho­vih spo­sob­no­sti pre­po­zna­va­nja i bor­be pro­tiv pro­pa­gan­de, kao i na­do­grad­nja in­ter­net por­ta­la lo­kal­nog jav­nog emi­te­ra.D.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"